SonoStep – Përgatitja e mostrës në një hap të vetëm

SonoStep kombinon ultrasonication, stirring dhe pompimit të mostrave në një dizajn kompakt. Është e lehtë për të vepruar dhe mund të përdoret për të ofruar mostra të zërit me pajisje analitike, p.sh. për matjen e madhësisë së grimcave.

Ultrasonication ndihmon për të shpërndarë grimcat e aglomeruar për përgatitjen dhe analizën e shpërndarjes së grimcave dhe emulsione. Kjo është e rëndësishme, kur maten madhësia e grimcave, për shembull nga shpërndarja dinamike e dritës ose difraksioni i dritës lazer.

Thjeshtë dhe Efektive

Recimulimi i mostrës
Rrjedha Sonostep

Aplikimi i fuqisë tejzanor në një mostër të rikrijuar kërkon katër përbërës: një enë që ngjitet, një gjenerator dhe dhënës tejzanor dhe një pompë. Të gjithë komponentët janë të lidhur me hoses ose tuba. skematike në të djathtë tregon një instalim tipik.

SonoStep integron fuqinë tejzanor dhe një pompë centrifugale në një furrë të agjituar çelik inox. Kliko në grafik në të djathtë për një vizatim skematik. SonoStep është e lidhur me pajisjen analitike – kjo eshte.

Sonication konsistente për rezultate më të mira

Ultrasonikimi i mostrave tuaj përmirëson saktësinë e madhësisë së grimcave ose matjen e morfologjisë, pasi SonoStep kryen tre funksione të rëndësishme:

Ultratinguj de-aerates lëngshme dhe për këtë arsye parandalon mikro-bubbles nga ndërhyrja me matjen. Qarkullon volumin e mostrës në një normë të rregullueshme të rrjedhjes dhe shpërndan grimcat në lëng. Fuqia tejzanore zbatohet drejtpërsëdrejti nën rotorin e pompës dhe siguron që grimcat e aglomeruar po shpërndahen para se të maten. Kjo çon në rezultate më konsistente dhe të përsëritshme.

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë:  • Njësia tejzanor Përgatitja dhe Njësia Feeding SonoStep


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.