Ekografia në prodhimin e letrës

Ekografia mund të përdoret në letër prodhuese dhe ne riciklimi i letrës proceset për:

 • parandalimin e shenjave ose linjave që do të reduktonin cilësinë e letrës, nga degassing pulpë
 • duke rritur fibrilimin e fibrave të pulpës
  • zëvendësimin dhe / ose zgjerimin e fazave të rrahjes dhe / ose rafinimit
  • duke përdorur më pak energji se proceset tradicionale rrahëse
  • forca e fibrave ruhet dhe reagimet kimike (të tilla si zbardhja TDF) ndihmohen
 • duke rritur ndarjen e chipit të drurit në tul ose për ndarjen e letrës së përdorur në tul për ripërpunim në letër të ricikluar
 • nxjerrja e papastërtive, naftës, ngjyrave të shtypura (ink inking), colorants ose llak nga letra gjatë procesit të riciklimit (pastrimi i fibrave)
 • dewatering
 • reduktimin e mikrobeve në ujë të bardhë
 • larja e lëngjeve në letër të prodhuar (të tilla si veshja)
 • homogenizing ose shpërndarë e slurries letre

Shumica e këtyre proceseve mund të përshtaten për të punuar në linjë. ne do të jetë i lumtur për të t'ju ndihmojë në zgjedhjen e pajisjeve të duhura për procesin tuaj të veçantë të letrës.

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm, nëse dëshironi të kërkoni informacione shtesë rreth homogjenizimit tejzanor. Ne do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.