W.Last – Ekstrakte me Cilësi të Lartë me Sonication

W.Last është një kompani me përvojë të bazuar në Afrikën e Jugut, e cila është e specializuar në prodhimin e ekstrakteve premium dhe tinkturat nga botanicals. W.Last përdor nxjerrjen tejzanor për prodhimin e ekstrakteve të tyre të cilësisë së lartë, të cilat përdoren për qëllime medicinale, aromatizuese ushqimore dhe në kozmetikë dhe aromat.

W.Last ka qenë në biznes për më shumë se 100 vjet dhe është një ekspert kur është fjala për prodhimin e ekstrakteve premium nga botanikët si bimët dhe bimët medicinale.

"Ne besojmë se ne jemi kompania e vetme në Afrikën e Jugut që mund të nxjerrë botanikë në një shumëllojshmëri të mediave nxjerrëse. Historikisht, kemi përdorur etanol, ashtu si shumë kompani të tjera. Megjithatë, W.Last është në ballë të ekstraktimit të hidroglicerolit, i cili është i dy etanol dhe pa sheqer, dhe ekstrakte të propilen-glikolit të përdorur kryesisht në industrinë e parfumeve, kozmetikës dhe vape.

Ekstraktet premium të lëngët janë në dispozicion në etanol 62%, glicerinë perimesh 80% ose 80% propylene glycol.

"Kemi mbi 20 vjet eksperiencë në nxjerrjen e materialeve fillestare bimore dhe homeopatike. Ka patjetër një boshllëk në treg për ekstrakte botanike që shijojnë tinktura konvencionale të mira dhe më mirë. Ne kemi investuar shumë në teknologjitë më të fundit për të përmbushur kërkesat e tregut dhe besojmë se W.Last është e vetmja kompani në kontinentin afrikan që përdor teknologjinë tejzanor për nxjerrjen e barit botanik të barit.

Ekstrakimet e bazuara në etanol janë prodhuar relativisht në të njëjtën mënyrë për më shumë se 200 vjet. Megjithëse një tretësirë me bazë etanoli është shumë e qëndrueshme dhe ka shumë karakteristika të favorshme, shija është e pakëndshme dhe përqindja e lartë e etanolit nuk është e përshtatshme për fëmijët dhe shumë grupe fetare. Për të kapërcyer këto sfida, W.Last ka zhvilluar një nxjerrje të lëngshme pa etanol, pa sheqer.
'Gjykimet fillestare ku të favorshme, por periudha e nxjerrjes ishte shumë e gjatë dhe e pamundur. Pra, ne bëmë botën për teknologji të përshtatshme dhe erdhën në ultratinguj nga Hielscher në Gjermani. Hielscher na ndihmoi në përshtatjen e një makine dhe metodologjinë e nxjerrjes që prodhon një ekstrakt 20 për qind më të fortë se metodat konvencionale dhe në një pjesë të kohës standarde.
Materialet fillestare të bimëve si dhe materialet e nxjerra testohen nga një laborator i palës së tretë. Si rezultat, W.Last ka qenë në gjendje të standardizojë një metodologji të nxjerrjes dhe të testojë fuqinë e ekstraktimeve ndaj standardeve të mëparshme.

W.Last është një kompani e vogël me synime të mëdha për t'u rritur. Ai plotëson një hendek në tregun ku konsumatorët, të cilët kërkojnë sasi të mëdha të materialeve të papërpunuara botanike, duhet të presin kohë të gjata për furnizime ndërkombëtare.
"Ne mbajmë stoqe të një varietet të madh dhe vëllime të mëdha të botanikëve dhe kemi mbi 350 ekstrakte në magazinë. Nëse nuk kemi vëllim për të plotësuar nevojat e klientit, ne do të prodhojmë menjëherë pjesa më e madhe, e cila merr mesatarisht më pak se një javë '.
Konsumatorët jo vetëm që përfitojnë nga një kohë shumë më e shkurtër kohore kur urdhëron nga W.Last, por gjithashtu kanë përparësinë e jetës së plotë të ekstraktit.

W.Last – Prodhimi në shkallë industriale i ekstrakteve bimore dhe tinkturave. Nëse jeni të interesuar për ekstraktet premium të W.Last, ju lutemi kontaktoni ata:
W.Last
ph: +27116821691
m: +27116822817
e: info@wlast.co.za

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm, nëse dëshironi të kërkoni informacione shtesë rreth homogjenizimit tejzanor. Ne do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja.









Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Ekstraktimi tejzanor lejon për përgatitjen e tinctures premium që përmbajnë phytochemicals.

UIP1000hdTW.Last Videos lëngshme për përgatitjen e ekstrakteve botanike superiore.

Kërkesë informacioni





W.Last
40 Rruga e vërtetë e veriut
Mulbarton
Johannesburg 2059
Afrika e Jugut
ph: +27116821691
m: +27116822817
e: info@wlast.co.za

Ekstrakte Premium nga W.Last