Tejzanor Homogenizers për përpunimin e të lëngshme

Hielscher Ultrasonics është prodhuesi dhe furnizuesi kryesor i sonicatorëve të çdo madhësie. E specializuar në projektimin dhe prodhimin e homogjenizuesve tejzanor me fuqi të lartë për nivel laboratori, tavoline dhe prodhimi, Hielscher ju ofron sonikatorin më të përshtatshëm për qëllimet tuaja të aplikimit dhe procesit. Meqenëse fuqia tejzanor është një metodë shumë efektive dhe me efikasitet energjie për të aplikuar prerje të lartë dhe stres intensiv në lëngje, përzierje të ngurta/lëngshme dhe slurra, sonikatorët Hielscher janë një alternativë e fortë për miksera me prerje të lartë, homogjenizues me presion të lartë dhe mullinj me rruaza të trazuara.

Sonicers Hielscher janë në përdorim në mbarë botën si miksera laboratorike, pajisje për përzierje me prerje të lartë, homogjenizues në linjë me madhësi të plotë ose mulli grimcash. Aplikimet përfshijnë përzierjen, shpërndarjen, reduktimin e madhësisë së grimcave, nxjerrjen dhe reaksionet kimike. Ne furnizojmë segmente të ndryshme të industrisë, si nano-materiale, bojëra, veshje dhe pigmente, ushqime & pije, kozmetikë, kimikate dhe lëndë djegëse.
Lexoni më shumë rreth tonë sonikatorë dhe Aplikime tejzanor, ose Na kontaktoni tani për të marrë rekomandime dhe një kuotë për sonikatorët më të mirë për procesin tuaj.

Qelizë rrjedhëse tejzanor për homogjenizim inline, shpërndarje, emulsifikimi si dhe reaksione sono-kimike duke përdorur valë ultratinguj me intensitet të lartë.

Kërkesë informacioni

Ultrasonikët janë mjete të besueshme dhe efikase për të prodhuar nanoemulsifikiminLab Sonicators: Hielscher ofron një gamë të gjerë homogjenizuesish laboratorikë tejzanor (sonikë të tipit sonda me 50 deri në 400 W) për të homogjenizuar mostrat në gota, epruveta ose shishe. Qelizat e rrjedhës dhe përshtatësit e balonave lejojnë konfigurime më komplekse në laborator.
VialTweeter: Për sonifikimin e shisheve të mbyllura, ne ofrojmë VialTweeter.
Sonicator i pllakave UIP400MTP: Kur punoni me pllaka 96 pusesh, pllaka me shumë pusi dhe pllaka mikrotitërore, sonikatori i pllakave Hielscher UIP400MTP është zgjidhja e duhur për ju. Sonicizoni çdo pllakë standarde me shumë pus në mënyrë të besueshme dhe uniforme për përgatitjen e mostrës me fuqi të lartë.
Këtu mund të gjeni të gjithë sonikatorët tanë laboratorikë!
UIP1000hd Bench-Top Homogenizer tejzanorHomogjenizuesit me top (0,5 deri në 2,0 kW) përdoren për kërkime aplikimi, punë në shkallë, studime pilot, optimizim të procesit ose përpunim më të vogël të grupeve. Këta sonikatorë të programueshëm mund të kombinohen me reaktorë të qelizave rrjedhëse dhe pompa për përpunim në linjë.
Homogjenizues tejzanor industrial UIP16000Për përpunim të vëllimit të volumit të lartë ose përpunim grumbull, ne ofrojmë sonda tejzanor me fuqi të lartë (4 deri 16kW). Në instalimet komerciale, këto mund të përdoren në grupe për të përpunuar disa qindra ton në orë. Dizajnerët sanitarë dhe qelizat rrjedhëse të shumëfishtë janë të disponueshme për t'u përshtatur me nevojat tuaja të përpunimit.
Lexoni më shumë rreth sistemeve tona industriale ultrasonike!


Rritje e thjeshtë dhe e besueshme nga laboratori në prodhim

Ndërsa përshkallëzimi i një procesi nga niveli i laboratorit ose i nivelit të tavolinës në prodhimin e plotë është hapi më kritik dhe më i vështirë për teknologjitë e tjera të përzierjes, ai është më i thjeshtë me pajisjet tejzanor Hielscher. Kjo ndodh sepse gjatë rritjes së shkallës ne nuk ndryshojmë asnjë nga parametrat e drejtimit, si amplituda ose presioni.

Përzierja e serisë tejzanor punon mirë për vëllime deri në 100L për disa qëllime, megjithatë miksimi tejzanor në linjë duke përdorur reaktorët e qelizave të rrjedhës dhe një pompë ushqimi është zgjidhja më efektive. Në një qelizë rrjedhëse, fuqia tejzanore përqendrohet shumë në një vëllim të vogël, duke rezultuar në një përpunim më uniform dhe cilësi më të mirë të produktit. Një valvul presioni mund të përdoret për të rritur presionin në qelizën e rrjedhës. Kjo intensifikon sonication në mënyrë të konsiderueshme duke rezultuar në më të lartë qethje hidraulike.

Proceset dhe aplikimet tejzanor

Zgjidhjet specifike të industrisë

Karakteristikat dhe Përfitimet

  • Sonication në grumbull ose mode në linjë
  • Elementët e zhurmshëm të zërit janë Titanium
  • Reaktorët janë çelik (316L) ose qelqi
  • Mirëmbajtje e ulët, pa gryka të vogla
  • Asistuar ultrasonically clean-in-place (CIP)
  • 24hrs / 7days operacion nën ngarkesë të plotë
  • efikasitet të lartë të energjisë

Sonicators me kontroll dixhital të teknologjisë moderne

Përmirësimi i Kontrollit DixhitalSonicers tona të sofistikuara dixhitale vijnë të pajisura me kontrolle dixhitale të përmirësuara, të tilla si ekrani me prekje, protokolli i kartës SD, kontrolli i temperaturës dhe ndërfaqja LAN për kontrollin e shfletuesit. Nuk nevojitet instalim i softuerit.

Slurries me Lartë Viskozitet

Slurries me Lartë ViskozitetHomogjenizuesit tanë kryesorë dhe industrialë mund të përpunojnë slurry viskoze deri në 250,000 centipoise. Për viskozitet më të madh se 2,000 cPs ne rekomandojmë përdorimin e qelizave të rrjedhjes me pompa progresive të zgavrës për bashkim më të mirë.

Easy-to-Clean / CIP

easy-to-të pastërMiksera tejzanor Hielscher janë në dispozicion me pajisje sanitare për qasje dhe pastrim të lehtë. Cavitation tejzanor ndihmon procedura të pastra në vend (CIP) – është një pastrues tejzanor tepër i fuqishëm në vend. 

Kjo video shpjegon pse duhet të merrni parasysh sonikatorët Hielscher për aplikimet tuaja të përzierjes, nxjerrjes, emulsifikimit, shpërndarjes, homogjenizimit ose degazimit. Mësoni se si ultratingulli përmirëson produktet e lëngshme, zvogëlon kostot e prodhimit dhe mund t'ju ndihmojë të bëni produkte të reja dhe më të mira.

10 arsyet kryesore për të përdorur ultratinguj në prodhimin tuaj

Miniatura e videos

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.