Tema Utrasonike: "Për çfarë përdoren ekstraktorët tejzanor?"

Extractors tejzanor janë mjet i lartë kur është fjala për intensifikimin e proceseve të ekstraktimit tejzanor. Si një metodë jo-termike, sonication pengon degradimin e substancave të ndjeshme ndaj temperaturës (p.sh. vitamina, flavors, antioxidants, CBD, etj). Zbatimi i valëve me ultratinguj me fuqi të lartë shkakton shpimin dhe prishjen e qelizave dhe indeve dhe nxit transferimin masiv. Kjo do të thotë se materiali intracelular (p.sh. substancat e synuara) lirohet nga qeliza e brendshme dhe transferohet në tretës. Ekstraktimi tejzanor intensifikon procesin e nxjerrjes duke rezultuar në rendimentet më të larta, cilësi të lartë ekstrakt dhe përpunim të shpejtë. Në të njëjtën kohë, nxjerrja tejzanor është një metodë miqësore me mjedisin, e gjelbër.
Lexoni më shumë se si sonication mund të përmirësojë procesin tuaj të nxjerrjes!

Nxjerrja tejzanor kanabis në Glyerin

12 faqe në lidhje me këtë temë janë duke u treguar:

MultiSonoReactor për mbushje efikase të farës duke përdorur ultratinguj me fuqi të lartë. Sonication rrit marrjen e ujit, lëndëve ushqyese dhe oksigjenit në fara duke shpuar lehtë shtresën e farës.

Valorizimi i barërave të këqija të pellgut Azolla duke përdorur sonication

Azolla, një fier i vogël ujor, ka tërhequr vëmendje të konsiderueshme për shkak të potencialit të tij të jashtëzakonshëm si një burim i qëndrueshëm për aplikime të ndryshme, duke përfshirë ushqimin, ushqimin për bagëtinë, suplementet e polifenolit, plehrat dhe biokarburantet. Ky artikull eksploron dobinë e ndryshme të Azolla dhe sqaron…

https://www.hielscher.com/valorize-azolla-pond-weed-using-sonication.htm
Sonicator industrial i tipit sonda për nxjerrjen e kërpudhave medicinale në shkallë të gjerë

Nxjerrja e kërpudhave në shkallë të gjerë duke përdorur sondimin e grupit të sondave

Nxjerrja e komponimeve bioaktive nga kërpudhat për qëllime prodhimi përfshin një kombinim të prerjes, bluarjes ose shtypjes së kërpudhave, nxjerrjes me tretës me ndihmën e ultrazërit dhe izolimit pasues të përbërjeve bioaktive si beta-glukanet. Këtu është një udhëzim praktik për nxjerrjen e kërpudhave me ultratinguj…

https://www.hielscher.com/large-scale-mushroom-extraction-using-probe-type-batch-sonication.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.