Tema Utrasonike: "Pajisjet tejzanor dhe aplikimi i tyre"

Pajisjet tejzanor çiftëzojnë valët intensive të ultrazërit në lëngje dhe slurri për të homogjenizuar, shpërndarë, emulsifikuar, nxjerrës për të inicuar reagime kimike. Dridhja e ultratingujve të frekuencave të ultë me intensitet të lartë transmetohet nëpërmjet një sonotrode (e njohur edhe si sonda tejzanor, bri ose vrima) në mes, në mënyrë që të ndodhë cavitation akustike. Në fushën e kavitacionit me energji të lartë dallimet e larta të presionit dhe temperaturës, forcat e mëdha të prerjes dhe turbulencat janë forcat përgjegjëse, të cilat promovojnë homogjenizimin, fragmentimin e grimcave, thyerjen e pikave, përçarjen e qelizave dhe transferimin në masë.
Hielscher Ultrasonics prodhon sisteme të fuqishme ultrasonike për laborator, stol të lartë dhe industri. Lexoni më shumë për aplikimet e pajisjeve tona me performancë të lartë!

Hielscher Ultrasonics ju ndihmon nga testimi i parë në komercializimin e aplikacionit tuaj.

12 faqe në lidhje me këtë temë janë duke u treguar:

Nxitës rezervuar tejzanor 2000 watts në një stendë të ngritësit mobil

Nxitësit tejzanor të tankeve

Përzierësit e tankeve tejzanor janë trazues mekanikë. Agjitacioni tejzanor përzien lëngjet me lëngje të tjera ose lëndë të ngurta për të përmirësuar kinetikën e procesit në prodhimin kimik, ushqimor, farmaceutik dhe kozmetik. Përzierësit Hielscher Ultrasonics variojnë në madhësi nga trazuesit laboratorikë deri tek trazuesit industrialë të tankeve për…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-tank-agitators.htm
Ultrasonikët janë të besueshëm dhe efikas në prodhimin e emulsioneve me madhësi nën mikron dhe nano.

Tejzanor Nano-Emulsification për Mikrokapsulim para Spray-Tharje

Për të mikrokapsuluar përbërësit aktivë nëpërmjet tharjes me spërkatje, duhet të përgatitet një mikro- ose nanoemulsion i qëndrueshëm me madhësi të imët. Emulsifikimi tejzanor është një teknikë e lehtë dhe e besueshme për të prodhuar mikro- dhe nano-emulsione të qëndrueshme si surfaktant alternativ, biopolimerë të tillë si çamçakëz arabi ose WPI…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-nano-emulsification-for-microencapsulation-before-spray-drying.htm
Sinteza gjelbër sonochemike e NP-ve argjendi. (Kliko per te zmadhuar!)

Rruga e Gjelbër Sonochemical në Nanoparticulat e Argjendtë

Nanogrimcat e argjendit (AgNP) janë nanomateriale të përdorura shpesh për shkak të vetive të tyre anti-mikrobike, vetive optike dhe përçueshmërisë së lartë elektrike. Rruga sonokimike duke përdorur kappa carrageenan është një metodë sinteze e thjeshtë, e përshtatshme dhe miqësore me mjedisin për përgatitjen e nano grimcave të argjendit. κ-carrageenan…

https://www.hielscher.com/green-sonochemical-route-to-silver-nanoparticles.htm
Reaktori me rrjedhje tejzanor dhe sonotrode me fllanxhë lejojnë përpunim të vazhdueshëm

Tejzanor lagur-mulliri dhe Mikro-bluarje

Ultratingulli është një mjet efikas për bluarjen e lagësht dhe mikrobluarjen e grimcave. Përveç shpërndarjes dhe deaglomerimit, bluarja e lagësht është një aplikim i rëndësishëm i pajisjeve tejzanor Hielscher. Në veçanti për prodhimin e llumeve me madhësi superfine, ultratingulli ka shumë përparësi, kur…

https://www.hielscher.com/mill_01.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.