Pluhur me ultratinguj kompakt

Hielscher Ultrasonics bën pajisje për agjitimin tejzanor të kontejnerëve, shisheve, reaktorëve ose kolonave. Vibracionet tejzanor mund të shkundin grimcat pluhur pas mbushjes, në mënyrë që të arrihet një paketim me dendësi ose uniforme pluhuri.

Dendësia e madhe ose dendësia e paketimit të pluhurave dhe materialeve pjesa më e madhe ka një ndikim të rëndësishëm në rrjedhshmëri, pėrshkueshmėrisė dhe vëllim të paketimit. Pas mbushjes së një pluhuri të thatë ose të lagësht ose pluhur në një enë, çdo grimcë pluhuri nuk është në pozitë të përsosur ndaj grimcave fqinje në sistemin e paketimit.
Shumë sikur përgjimi i një kontejneri për një numër të caktuar herë (p.sh. 100 herë), vibracionet tejzanor transmetojnë goditjet mekanike në rubinetin deri në 26.000 herë në sekondë. Përdorimi i pajisjeve Hielscher tejzanor me amplitudë të vazhdueshme siguron që çdo rubinet është plotësisht i kontrollueshëm dhe i përsëritshëm në përmasa dhe frekuencë. Kjo çon në një cilësi më të qëndrueshme në analizë ose prodhim. Një aplikim tipik është kompaktimi i kolonave HPLC gjatë ose pas mbushjes. Në këtë rast, kolona vetë është e ekspozuar ndaj vibrimeve tejzanor.

Compacting pluhuri mund të bëhet me lehtësi dhe efikasitet me Hielscher VialTweeter. Dridhja tejzanor zgjidh grimcat dendur brenda sekondave.

Kompaktim tejzanor duke përdorur Hielscher VialTweeter

Ju lutemi të na kontaktoni për më shumë informacion!

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm, nëse dëshironi të kërkoni informacione shtesë rreth kompaktimit ultrasonik. Ne do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Në përgjithësi, një raport me madhësi të vogël të grimcave trashë ndaj grimcave të imta rezulton në një dendësi të ulët të paketimit ose në një densitet të ulët. Dendësia Bulk përshkruan, se si një material do të vendoset ose kompakt nën presion. Kjo varet nga dendësia e grimcave pluhur dhe nga rregullimi hapësinor i grimcave në shtratin e pluhurit.