Sipërfaqet e Funksionalizuara me Nanopartikalet

PANADUR GmbH (www.panadur.de) siguron sisteme funksionale të veshjes në bazë të Polyurea për sipërfaqet e të gjitha llojeve, për shembull, “Veshje në mould” mund të përdoret procesi (KPM).

“In-Mold Coatings” nga PANADUR mund të kombinohen lehtësisht me shumë metoda të prodhimit të pjesëve formuese, të tilla si injektimi, hedhja, shtypja ose shkumëzimi. Gjenerata e re e sistemeve Veshje patentuar PANADUR karakterizohet nga funksionalizimi i saj selektiv. Vetitë specifike arrihen me një doping të synuar me nanopartikole. Për këtë teknologji është e domosdoshme shpërndarjen e proceseve (Top-Down-Processes), PANADUR përdor ndër të tjera pajisje tejzanore të kompanisë Hielscher.

Panadur siguron sisteme funksionale të veshjes në bazë të nanomaterialeve për të gjitha llojet e sipërfaqeve.

Me përdorimin e procesorit tejzanor Hielscher UIP1000 Nanogrimca në bazë të apatitit, argjendit, silicë, dhe magnetit dhe carbonnanotubes janë krijuar. Gjatë këtyre proceseve nga lartë-poshtë agregatët dhe aglomeratet priten mekanikisht dhe pastaj lidhen në lëngje. Madhësia e grimcave të dëshiruar mund të realizohet nga energjia e aplikuar. Si rezultat, nëpërmjet aditivëve të përshtatshëm, mund të realizohen sipërfaqet funksionale me vetitë të tilla si antimikrobik, rezistente ndaj gërvishtjeve, elektricistë, rezistente ndaj UV dhe ndaj motit ose ndaj zjarrit.

PANDUR GmbH
Am Sülzegraben 17

D-38820 Halberstadt, Gjermani
Telefon +49 3941 6240-0,
Faksi +49 3941 6240-20
email: info@panadur.de
web: http://www.panadur.de

Kërkoni më shumë informacion!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.