Tejzanor shpërndarjen e aktivizuar qymyr druri

  • Qymyri i aktivizuar dhe karboni aktiv përdoren gjerësisht në produktet kozmetike, mjekësore dhe industriale.
  • Për rezultatet më të mira, qymyr aktiv duhet të shpërndahet uniformisht: Sa më i vogël të jetë madhësia e grimcave, aq më e madhe sipërfaqja e grimcave, aq më mirë aktiviteti.
  • Dispersioni tejzanor jep një sipërfaqe të lartë të grimcave dhe shpërndarje homogjene.

Pajisje tejzanor për shpërndarjen aktive të qymyrit

Homogjenizuesit me sondë tejzanor janë të njohur si mjete të besueshme për të shpërndarë materialet nano në suspendime. Sonication thyen grimcat në madhësi sub-mikron dhe nano dhe jep një shpërndarje uniforme të madhësisë së grimcave. Disperzimi është thelbësor për cilësinë e materialit pasi që shteti i shpërndarjes përcakton nëse grimcat do të vendosen ose do të mbeten pezull.
Disperuesit e fuqishëm tejzanor të Hielscher janë në dispozicion për vëllime të vogla, të mesme dhe të mëdha. Disperzimi tejzanor mund të drejtohet në mënyrë të vazhdueshme ose të vazhdueshme.
Na kontaktoni sot, ne do të jemi të lumtur t'ju rekomandojmë pajisjet e përshtatshme tejzanor për kërkimin tuaj ose prodhimin!

Shpërndarja tejzanor e nanotubave të karbonit: ultrasonicatori Hielscher UP400S (400W) shpërndan dhe zhduk CNT-të shpejt dhe me efikasitet në nanotubat të vetëm.

Shpërndarja e nanotubave të karbonit në ujë duke përdorur UP400S

Qymyr druri i aktivizuar dhe qymyri medicinal është një material i holluar me gjobë, poroz me një strukturë të ngjashme me sfungjer. Poret e vogla, me volum të ulët, rrisin sipërfaqen e disponueshme për adsorption ose reaksionet kimike. Për shkak të kësaj strukture të sfungjerit, grimcat e qymyrit janë shumë adsorbues dhe mund të lidhin në mënyrë efektive substanca të padëshiruara (p.sh. vajra, papastërti, talk, toksina).
Funksioni i saj i adsorbimit e kthen karbonin aktiv në një substancë shumë efektive të pastrimit e cila përdoret në produktet farmaceutike, kozmetike, ushqimore dhe adsorbente industriale.
Një karbon aktiv aktiv i shpërndarë ofron reaktivitet më të lartë kimik dhe mund të përdoret në sasi më të vogla. Kjo do të thotë se një shpërndarje e ngushtë e madhësisë së grimcave mund të sigurojë përfitime të rëndësishme operative. Sonication është metoda ideale për një shpërndarje gjobë të qymyrit aktiv.


Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm, nëse dëshironi të kërkoni informacione shtesë rreth homogjenizimit tejzanor. Ne do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Kërkesë informacioni


Fakte të vlefshme

Qe qymyr aktiv aktiv ofron nje siperfaqe te madhe, eshte nje adsorbent mjaft efektiv. Finer madhësia e grimcave të karbonit aktiv / qymyr druri, aq më e lartë sipërfaqja dhe në këtë mënyrë shpejtësia e kinetikës së adsorpcionit të saj.

Për çfarë përdoret karboni i aktivizuar?

Karboni aktiv i shpërndarë në madhësi të gjërë përdoret gjerësisht në aplikimet dhe industritë e shumëllojshme. Dalja tejzanor rezulton në një raport të lartë të vëllimit të grimcave, gjë që u jep atyre një reaktivitet shumë të lartë (p.sh. adsorbent, katalitik).

Phama, Ushqim & Kozmetike Additive

Qymyr aktivizuar është përdorur shumë si një shtesë për shumë produkte në pharma, ushqim & pije, industri kozmetike dhe kimike, ku aktiviteti i karbonit vepron si decontaminant, adsorbant dhe cleanser.

Mbarimi i metaleve

Karboni i aktivizuar përdoret gjerësisht gjatë përfundimit të metaleve për pastrimin e zgjidhjeve të electroplating (p.sh. për heqjen e papastërtive organike).

pastrim

Karbidi i aktivizuar përdoret për të hequr substanca të shumëllojshme të padëshiruara nga produkti. Për shembull, karboni përdoren për të hequr ndotësit, ngjyrat e padëshiruara, papastërtitë organike, ndërmjetësit. Përdoret gjatë fazave të pastrimit në prodhimin e produkteve farmaceutike, ushqimeve & pije, verë & liquors, kimikate & kimikate specialiteti, dhe mund të industrive të tjera.

kromatografi

Përzierjet e aktivizuara të karbonit përdoren si faza stacionare në ndarjen kromatografike me presion të ulët të karbohidrateve (mono-, di-, dhe trisakaridet) në protokollet analitike ose përgatitore (zgjidhja e etanolit si fazë mobile).

bujqësi

Qymyr druri aktiv përdoret si pesticid, shtues në ushqimin e kafshëve dhe agjentët e përpunimit.