Tejzanor Shpërndarja e Tattoo Ink

  • Bojëra tatuazh janë bojë specialiteti të përdorur për pigmentimin artificial të lëkurës. Bojëra të para-shpërndara janë zakonisht për shkak të përdorimit të tyre të sigurt dhe të lehtë.
  • Për rezultate intensive me ngjyra, kërkohet një shpërndarje e barabartë dhe e qëndrueshme e pigmenteve.
  • Ultratinguj me energji është një mjet i provuar për të shpërndarë të gjitha llojet e ngjyrave duke rezultuar në një pezullim të qëndrueshëm dhe të besueshëm të pigmentit.

Bojëra Tattoo

Tatuazhet janë një formë popullore e zbukurimit të trupit artificial dhe konsiderohen si kozmetikë. Gjatë tattooing, bojë, e përbërë në pigmente dhe një lëng transporti, është futur nëpërmjet një gjilpërë në dermis, shtresa e mesme e lëkurës. Shumica e tattooists punojnë me bojëra të para-shpërndara (para-përziera). Bojëra të para-shpërndara janë të përshtatshme për artistin e tatuazheve dhe sigurojnë një aplikim të sigurt dhe madje. Bojë e para-shpërndarë është një zgjidhje e gatshme për përdorim, ku pigmentet shpërndahen në lëngun bartës. Meqenëse pigmenti i jep ngjyrë tatuazh një ngjyre të caktuar dhe e bën tatuazhin të përhershëm, grimcat e pigmentit ose kristalet duhet të jenë të përziera në mënyrë të barabartë. Madhësia e grimcave mund të ndryshojë nga vargu mikro në nano. Madhësia e grimcave të pigmentit është një faktor i rëndësishëm për shprehjen me ngjyra të bojës. Homogenizer tejzanor janë një mjet i njohur dhe i provuar për thyerjen dhe shpërndarjen e grimcave të besueshme. Procesi i dispersionit tejzanor mund të kontrollohet saktësisht dhe të prodhojë një produkt me ngjyrë të qëndrueshme të gjobës.

tejzanor Shpërndarje

Nëse për prodhimin më të vogël të ngjyrave të specializuara dhe ngjyrave ose për prodhimin industrial të pezullimeve të pigmenteve të mëdha – Hielscher Ultrasonics ju ofron shpërndarësin ideal tejzanor për kërkesat tuaja. Një shpërndarës i vogël laboratori si UP100H ose UP200Ht janë të përshtatshëm për trajtimin e vëllimeve të vogla deri në mesatare dhe për këtë arsye rekomandohet për prodhimin e përzierjeve të pigmenteve të personalizuara dhe bojërave speciale. Një pajisje industriale ultrasonike si UI1500hdT ose UIP2000hdT ju jep kapacitetin për të prodhuar vëllime më të mëdha të bojrave dhe pezullimeve të pigmentit. Për prodhimin komercial të xhiros shumë të madhe, rekomandohen sistemet tejzanor Hielscher si UIP16000. Tabela më poshtë ju jep një pasqyrë të pajisjes tejzanor më të përshtatshme për një gamë të caktuar vëllimi. Klikoni në llojin e pajisjes për të marrë më shumë informacion për çdo ultrasonikator.

Vëllimi i Serisë Shkalla e rrjedhjes Devices rekomanduara
05 deri në 1.5mL na VialTweeter
1 deri 250mL 10 deri 50mL / min UP50H
10 deri në 2000 ml 20 deri 400mL / min UP200Ht, UP400St
0.1 deri në 20L 0.2 deri në 4L / min UIP1000hd, UIP2000hdT
10 deri në 100L 2 deri në 10L / min UIP4000hdT
na 10 deri në 100L / min UIP16000
na më e madhe grup i UIP16000

Pajisjet tejzanor Hielscher ju japin komoditet duke reduktuar kohën e procesit dhe duke përmirësuar cilësinë e produktit. Sistemet tona tejzanor janë shumë të fuqishme, të lehta për t'u përdorur dhe nuk kërkojnë mirëmbajtje.

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm, nëse dëshironi të kërkoni informacione shtesë rreth homogjenizimit tejzanor. Ne do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


YouTube "id" is missing

Tejzanor shpërndarjen për bojë tatuazh

Bojë tatuazh

Kërkesë informacioni

Disperser tejzanor për ngjyrat specialiteti (Kliko për ta zmadhuar!)

pajisje tejzanor UP50H

Fuqia 1.5kW me ultratinguj për shpërndarjen e aplikacioneve (Kliko për ta zmadhuar!)

Disperser tejzanor UIP1500hdT (1500W)Fakte të vlefshme

pigmente

Pigmente të ngjyrosura të përdorura në bojë tatuazhi mund të vijnë nga materiale të ndryshme si oksidet metalike, metalet e rënda, kimikatet organike dhe ngjyrosësit me bazë bimore.
E zezë është bojë e përdorur kryesisht nga tatuazhet. Për të arritur një ngjyrim të fortë të zi, pigmentet e zeza të karbonit dhe drurit janë pranë oksideve të hekurit përbërësit kryesor të ngjyrosjes së bojës.
Pigmente të bardha janë ato të përdorura më së shpeshti që përdoren vetëm ose për të holluar ngjyrat e tjera për një hije të lehtë. Dioksidi i titanit, oksidi i zinkut, sulfati i bariumit dhe karbonati i plumbit janë pigmente që i japin bojës ngjyrën e bardhë.
Metalet e rënda të përdorura për ngjyra përfshijnë zhivën (të kuqe); plumbi (i verdhë, jeshil, i bardhë); kadmium (i kuq, portokalli, i verdhë); nikel (i zi); zinku (i verdhë, i bardhë); kromi (jeshile); kobalt (blu); alumini (jeshile, violet); dioksid titaniumi (i bardhe); bakër (blu, jeshile); hekuri (kafe, të kuqe, të zezë); dhe barium (të bardhë). Oksidet metalike të përdorura përfshijnë ferrocyanide dhe ferricyanide (të verdhë, të kuqe, jeshile, blu). Kimikatet organike të përdorura përfshijnë azo-kimikate (portokalli, kafe, të verdhë, jeshile, vjollcë) dhe kimikatet e nxjerra nga naptha (të kuqe). Elemente të tjera të përdorura si pigmente përfshijnë antimon, arsenik, berilium, kalcium, litium, selen dhe squfur.

zgarë

Përbërësit e përdorimit të zakonshëm të zgjidhjes së zgarë janë uji i pastruar, glicerina, etanoli, alkooli etilik, magjistarët dhe glicerina. Alkoolët më pak të denatyruara, metanol, fërkim i alkoolit dhe glikoli propilen janë gjetur si përbërës.

stabilizator

Agjenti shpërndarës ose funksionet shpërndarëse funksionojnë si një stabilizues dhe siguron që pigmentet në bojë tatuazhi të mbajnë në një gjendje të shpërndarë ose pezulluar në mënyrë të barabartë. Stabilizuesit janë të rëndësishëm për konsistencën e bojës së tatuazhit.

aditivëve

Aditivët janë substanca kimike që janë shtuar për të arritur karakteristika specifike p.sh. për ruajtje, përmirësuar afatin e ruajtjes ose për të rregulluar viskozitetin.

Agjentët e veshjes

Agjentët e veshjes janë substanca kimike që përdoren për të modifikuar dhe funksionalizuar pigmentet në bojën e tatuazhit. Me modifikimin / funksionalizimin, grimcat e bojës marrin karakteristika specifike.