Rrëshira shumë të mbushura të prodhuara me ultratinguj të fuqisë

Shpërndarja tejzanor lejon përfshirjen efikase dhe homogjene të nano mbushësve në rrëshira. Shpërndarësit tejzanor mund të trajtojnë lehtësisht përqendrimin e lartë të ngurtë në mënyrë që të prodhojnë rrëshira shumë të mbushura me një shpërndarje uniforme të grimcave. Sonifikimi është i pajtueshëm me të gjitha llojet e rrëshirave konvencionale, polimerëve dhe mbushësve.

Rrëshira dhe polimere të mbushur

Dispersuesit tejzanor Hielscher janë mjete të fuqishme përzierjeje për përfshirjen e nano mbushësve me një shpërndarje të vetme në rrëshira shumë të mbushuraRezina dhe polimerët e mbushur përdoren gjerësisht në prodhimin industrial të veshjeve me performancë të lartë, bojrave, materialeve plastike si dhe në shkencën e materialeve. Të njohura si përbërje, këto përzierje konsistojnë në rrëshira ose polimere, aditivë dhe mbushës. Aditivët janë përbërës të tillë si stabilizuesit dhe mbushësit, të cilët i japin përbërësit karakteristika të veçanta. Për shembull, mbushësit e grimcave nano mund të përforcojnë një përbërës duke shtuar rezistencë në tërheqje, rezistencë ndaj gërvishtjeve, rezistencë ndaj UV, qëndrueshmëri termike ose duktilitet në një rrëshirë. Stabilizuesit përdoren për të ruajtur përbërjen e një formulimi rrëshire me kalimin e kohës dhe në kushte të ndryshme. Një rrëshirë shumë e mbushur merr vetitë e saj të veçanta materiale nga llojet specifike të mbushësve dhe aditivëve të përdorur. Sidomos grimcat me madhësi nano janë të mirënjohura për karakteristikat e tyre unike dhe kapacitetin e shkëlqyeshëm përforcues. Mbushësit funksionalë janë një përbërës thelbësor për materialet me performancë të lartë. Në mënyrë që të përfshihen mbushës të tillë si grimca shumë funksionale në rrëshira dhe përbërje polimerësh, është thelbësore që të përzihen si grimca të vetme-shpërndara në përbërje. Shpërndarja tejzanor zbaton forcat kavitacionale me prerje të lartë, të cilat deagglomerohen dhe grimcat e mullirit në shkallë nano në rrëshirë dhe polimere. Shpërndarësi tejzanor me lehtësi merret me materiale të larta viskoze dhe ngarkesa të larta të ngurta. Si rezultat, shpërndarësit tejzanor prodhojnë rrëshira shumë të mbushura të një cilësie superiore.

Kërkesë informacioni

Shpërndarësi në linjë me prerje të lartë tejzanor përdoret për prodhimin e rrëshirave dhe polimereve me mbushje të lartë

Shpërndarësit tejzanor mund të trajtojnë lehtësisht ngarkesa të larta të ngurta dhe viskozitet dhe në këtë mënyrë janë ideale për prodhimin e rrëshirave dhe përbërjeve shumë të mbushura. Foto tregon shpërndarësin tejzanor inline UIP16000hdT.

Videoja tregon përzierjen dhe shpërndarjen tejzanor të Grafitit në 250 ml rrëshirë epokside (Toolcraft L), duke përdorur një homogjenizues tejzanor (UP400St, Hielscher Ultrasonics). Hielscher Ultrasonics prodhon pajisje për të shpërndarë grafitin, grafinin, nanotubat e karbonit, nanotelat ose mbushësit në laborator ose në proceset e prodhimit me volum të lartë. Aplikimet tipike janë shpërndarja e nano materialeve dhe mikro materialeve gjatë procesit të funksionalizimit ose për shpërndarjen në rrëshira ose polimere.

Përzieni rrëshirën epokside me mbushës grafiti duke përdorur homogjenizuesin tejzanor UP400St (400 Watts)

Miniatura e videos

Avantazhet e Prodhimit Tejzanor të Rezinave shumë të Mbushura

  • Shpërndarje efikase
  • Reduktimi në madhësinë nano
  • Trajtimi i shpejtë
  • Modaliteti i grumbullit ose i rrjedhës
  • i shkallëzuar linear
  • Rezultate shumë të riprodhueshme
  • Lehtë dhe e sigurt për të vepruar
  • Operacioni 24/7/365

Rrëshira dhe përbërje të mbushura të prodhuara në mënyrë ultrasonike ofrojnë veti superiore të materialit për shkak të mbushësve të shpërndarë në mënyrë të njëtrajtshme nano. Duke kombinuar rrëshirën me mbushëse funksionale nën shpërndarje tejzanor me performancë të lartë, përbërësi që rezulton shfaq forcë dhe performancë të shkëlqyeshme të materialit si përforcim i fibrave, përçueshmëri elektrike dhe termike, veti optike dhe duktilitet.
Shpërndarësit tejzanor mund të përdoren për të prodhuar grupe kryesore të rrëshirave, polimerëve dhe përbërjeve të tjera shumë të mbushura, të cilat shquhen me performancë të lartë.

Prodhimi tejzanor i rrëshirave shumë të mbushura

Shpërndarësit tejzanor janë të njohur mirë për aftësinë e tyre të jashtëzakonshme të përpunimit të nano grimcave shumë funksionale. Ultrasonicatorët me performancë të lartë Hielscher Ultrasonics japin amplituda mjaft të larta, të cilat janë të nevojshme për shpërndarjen dhe deagglomeratimin e materialeve nano në mënyrë të njëtrajtshme në një pezullim. Gërryerja e lartë dhe përqendrimi i lartë i ngurtë nuk janë problem. Me reaktorët tanë tejzanor të rrjedhës, edhe materialet viskoze të larta, të ngjashme me paste përpunohen me efikasitetin dhe besueshmërinë më të lartë. Prandaj, shpërndarësit tejzanor janë idealë për prodhimin e rrëshirave dhe përbërjeve shumë të mbushura.
Shpërndarësit tejzanor mund të trajtojnë çdo lloj rrëshire dhe polimeri, të tilla si rrëshira epoksi, rrëshira poliesteri, estere vinil, polimere dhe bio-polimere, ngjyra dhe veshje.
Mund të shtohet çdo lloj aditivi dhe mbushës funksional në mënyrë që të prodhoni përbërjen në përputhje me recetën tuaj të formulimit. Mbushësit dhe aditivët e përdorur zakonisht për rrëshirat e mbushura përfshijnë nano-grimca me performancë të lartë si CNT, TiO2, SiO2, BaSO4, grafeni, oksid grafeni, trombocitet Al2O3 nano (korundrum), pigmente ngjyrash etj.
Këto mbushës dhe aditivë përfshihen në rrëshira në mënyrë që t'u japin atyre karakteristika superiore të materialit si rezistenca ndaj gërvishtjeve, rezistenca në tërheqje, rezistenca ndaj rrezeve UV, shkëlqimi, duktiliteti, vetitë optike etj. Me shpërndarjen tejzanor, performanca e jashtëzakonshme e përbërjes fitohet në mënyrë të besueshme dhe të riprodhueshme.

Thërrimi dhe shpërndarja me ultratinguj është një metodë shumë efikase për reduktimin e madhësisë së grimcave, p.sh. hidridi i magnezit

Mulliri dhe shpërndarja tejzanor e lagësht është një metodë shumë efikase për zvogëlimin e madhësisë së grimcave, p.sh. të TiO2

Disperser inline tejzanor UIP4000hdT për prodhimin e rrëshirave dhe kompozitave me mbushje të lartë.

Vizatimi teknik i UIP4000hdT, një mikser i fuqishëm industrial me prerje të lartë 4000 vat për prodhimin inline të rrëshirave shumë të mbushura dhe nano përbërjeve.

Kërkesë informacioni

Prodhimi tejzanor i tarifave të rrëshirave shumë të mbushura

Hielscher Ultrasonics ofron shërbimin e prodhimit të tarifave ose prodhimit të kontratave të rrëshirave shumë të mbushura. Ne përdorim shpërndarësit tanë tejzanor industrial me fuqi të lartë për të prodhuar rrëshira të mbushura me performancë të lartë të përshtatura për nevojat e partnerit tonë të kontratës.

Për më tepër, ne ofrojmë pjesën më të madhe të rrëshirave epokside standarde të mbushura, ku CNT, TiO2, SiO2 ose grafeni në përqendrime të ndryshme është përfshirë në mënyrë uniforme përmes shpërndarjes tejzanor. Na pyesni për më shumë informacion në lidhje me rrëshinat tona shumë të mbushura dhe shërbimet tona të prodhimit të taksave!

Shpërndarës tejzanor me fuqi të lartë për prodhimin e rrëshirave të mbushura

Hielscher Ultrasonics harton, prodhon dhe shpërndan shpërndarës tejzanor me performancë të lartë për aplikime të rënda si prodhimi i rrëshirave dhe përbërjeve shumë të mbushura. Ultrasonicatorët Hielscher përdoren në të gjithë botën për shpërndarjen e nano-materialeve në rrëshira, polimere, ngjyra dhe materiale të tjera me performancë të lartë.
Hielscher Ultrasonics’ përpunuesit tejzanor industrial mund të japin vazhdimisht amplituda shumë të larta. Amplituda deri në 200 μm mund të drejtohen lehtësisht në funksionimin 24/7. Mundësia për të operuar një shpërndarës tejzanor në amplituda të larta dhe për të rregulluar amplitudën saktësisht është e nevojshme për të përshtatur kushtet e procesit tejzanor në formulimin e rrëshirave të mbushura dhe përbërjeve.
Një tjetër parametër i rëndësishëm i procesit është presioni. Nën presione të ngritura, intensifikohet intensiteti i kavitacionit tejzanor dhe forcave të tij prerëse. Reaktorët tejzanor të Hielscher mund të bëhen nën presion. Një tela me presion pluggable te gjeneratori tejzanor, ku parametrat e përpunimit të tilla si energjia tejzanor, temperatura, presioni dhe koha ruhen automatikisht në një kartë SD të integruar.
Monitorimi i procesit dhe regjistrimi i të dhënave janë të rëndësishme për standardizimin e vazhdueshëm të procesit dhe cilësinë e produktit. Duke hyrë në të dhënat e procesit të regjistruar automatikisht, ju mund të rishikoni xhirimet e mëparshme të sonifikimit dhe të vlerësoni rezultatin.
Një tjetër tipar miqësor për përdoruesit është kontrolli i largët i shfletuesit të sistemeve tona dixhitale tejzanor. Përmes kontrollit të largët të shfletuesit mund të filloni, ndaloni, rregulloni dhe monitoroni procesorin tuaj tejzanor në distancë nga kudo.

Na kontaktoni tani për të mësuar më shumë rreth shpërndarësve tanë tejzanor me performancë të lartë dhe aplikimet e tyre në prodhimin e rrëshirave dhe përbërjeve shumë të mbushura! Nëse jeni të interesuar në shërbimet e prodhimit të taksave, ju lutemi na kërkoni një propozim!

Tabela më poshtë ju jep një tregues të kapacitetit të përafërt të përpunimit të ultrasonicators tonë:

Vëllimi i Serisë Shkalla e rrjedhjes Devices rekomanduara
10 deri në 2000 ml 20 deri 400mL / min UP200Ht, UP400St
0.1 deri në 20L 0.2 deri në 4L / min UIP2000hdT
10 deri në 100L 2 deri në 10L / min UIP4000hdT
na 10 deri në 100L / min UIP16000
na më e madhe grup i UIP16000

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin më poshtë për të kërkuar informacione shtesë në lidhje me procesorët tejzanor, aplikacionet dhe çmimin. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj me ju dhe t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Shpërndarja tejzanor e nanotubave të karbonit: ultrasonicatori Hielscher UP400S (400W) shpërndan dhe zhduk CNT-të shpejt dhe me efikasitet në nanotubat të vetëm.

Shpërndarja e nanotubave të karbonit në ujë duke përdorur UP400S

Miniatura e videos

Ultrasonikator UP200St (200W) që shpërndan karbonin e zi në ujë duke përdorur 1% wt Tween80 si surfaktant.

Shpërndarja tejzanor e karbonit të zi duke përdorur ultratingullin UP200St

Miniatura e videos


Hielscher Ultrasonics furnizon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga përmasat laboratorike në ato industriale.

Ultrasonikët me performancë të lartë! Gama e produkteve të Hielscher mbulon spektrin e plotë nga ultrasonicatori i laboratorit kompakt mbi njësitë e nivelit të lartë deri te sistemet tejzanor tërësisht industriale.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.