Formulime të tretshme në ujë të nanos-THC me sinjalizim

Formulimi i pijeve të përmirësuara me THC është sfiduese. – Pijet e injektuara me THC duhet të emulsifikohen me nano në mënyrë që të sigurohet një bio-disponueshmëri e lartë dhe në këtë mënyrë forcë, stabilitet afatgjatë dhe pamje e qartë. Nano-emulsifikimi tejzanor i THC në pije është shumë efikas dhe efikas që rezulton në një pije superiore THC.

NC-Emulsified tejzanor THC

Për të hapur mënyra të reja të konsumit për THC, alternativa të tilla si pije të pasuruara me THC dhe edibles janë në rritje. Pajisjet emulsifikuese ultrasonike përdoren për të prodhuar etiketa të pastra dhe nano-emulsione të qëndrueshme për një kohë të gjatë. Emulsifikimi tejzanor është i pajtueshëm me stabilizuesit e klasës ushqimore (p.sh. Nano-emulsifikues stuph), të cilat ju ndihmojnë të përgatisni emulsione të qarta të qëndrueshme afatgjata me cilësi të lartë me një disponueshmëri jashtëzakonisht të lartë bio. Nano-emulsionet tejzanor e kthejnë THC në një përzierje të tretshme në ujë, të zgjeruar nga nanoja, e cila mund të shtohet në ushqime dhe pije. Emulsifikimi tejzanor nuk ndërhyn me aromën origjinale të formulimit tuaj.
Ultrasonicators të tipit të provës prodhojnë nano-emulsione të tretshme në ujë të THC për pije dhe receta ushqimore me bio-disponueshmëri superiore!

Jeni të interesuar të sqaroni nano-emulsione CBD "shiko-përmes"? Pastaj klikoni këtu për të mësuar më shumë rreth sonication për nanoemulsione CBD dhe vaj vaj kërpi!

Pse THC Nanoemulsione?

Emulsionet THC-nano janë emulsione vaji në ujë (O / W) me madhësi nano, të cilat kanë një pamje të qartë / transparente dhe një qëndrueshmëri të gjatë. THC është një përbërës vajor, i cili në rrethana natyrore nuk mund të përzihet në ujë pasi vaji dhe uji refuzojnë njëri-tjetrin. Ultrasonication siguron qethje mekanike, e cila prish pikat e naftës dhe ujit në madhësinë nano. Për shkak të madhësive të pikës së nano-shkallës, nano-emulsionet kanë një pamje transparente, të qartë dhe janë kinetikisht të qëndrueshme, që do të thotë që fazat e vajit dhe ujit nuk ndahen. Pika e vogël e përbërësit bioaktiv me vaj, d.m.th. TH, janë përfshirë nga pikat e ujit shumë të vegjël. Një emulsifikues / surfaktant ndihmon për ta bërë nano-emulsionin afatgjatë të qëndrueshëm.

Nano-emulsionet tejzanor ofrojnë bio-disponueshmëri superiore, e cila është e rëndësishme për komponimet bioaktive si CBD, THC, vitaminat, polifenolet, etj., Në mënyrë që të përvetësohen plotësisht dhe të specifikojnë vetitë e tyre të dobishme për shëndetin. Në këtë mënyrë, nano-emulsionet e përgatitura ultrasonikisht janë ideale për formulime në industrinë e ushqimit, pijeve dhe kozmetikës. Prodhimi i nano-emulsioneve me një bio-disponueshmëri të madhe, nano-emulsifikimi tejzanor është një teknikë e lehtë dhe e besueshme për të formuar pije, edibles, shtesa dietike, dhe kozmetikë që përmbajnë THC shumë të bio-disponueshëm.

Ultratingulli është një teknikë e shpejtë dhe e besueshme për të prodhuar pije superiore të THC-nano-emulsifikuara.

UP400St, një homogjenizues ultrasonik i fuqishëm me 400 watts, për prodhimin e pijet THC të nano-emulsifikuar.

Kërkesë informacioni

Si të përgatisni nanoemulsione të qarta, të tretshme në ujë THC përmes Sonication

Emulsifikuesit tejzanor janë pajisje me përdorim të lehtë, të cilat ju mundësojnë të formoni nanoemulsionin tuaj me vaj THC. Meqenëse ultrasonicators aplikojnë vetëm qethje mekanike në përzierjen tuaj, p.sh. THC në ujë, formulimi që rezulton është i shkallës së ushqimit. Sonication është i pajtueshëm me pothuajse çdo agjent emulsifikues (i njohur gjithashtu si stabilizues / surfaktant). Zgjedhja e agjentëve emulsifikues të klasës ushqimore (p.sh. Nano-emulsifikues stuph) ju ndihmon të përgatisni një formulë elegante të pastër, të shkallës së ushqimit, e cila përmban THC në një formë shumë të disponueshme.
Kur përgatisni një nano-emulsion që përmban vaj THC, përbërësi i vajit THC mund të hollohet në një vaj bartës, p.sh., vaj farë kërpi ose vaj MCT. Më pas, faza e vajit emulsifikohet në fazën ujore (ujore) duke përdorur një ultrasonicator siç është UP400St. Sonication siguron një proces të shpejtë dhe efikas nano-emulsifikimi. Pas disa minutash, nanoemulsioni i qëndrueshëm me vaj në ujë i qëndrueshëm është gati.
Me ultrasonication, prodhimi i nanoemulsioneve bëhet kaq i lehtë!

Përparësitë e Nano-Emulsifikimit tejzanor

  • Nanoemulsione të qarta me disponueshmëri të lartë bio-disponueshme
  • i shpejtë & efikas
  • Stabiliteti i gjatë
  • Për ushqimin dhe farmën
  • i sigurt & Easy-to-Përdorimi

Ultrasonicators me performancë të lartë për THC-NanoEmulsione

Sistemet e Hielscher Ultrasonics janë makina të besueshme të përdorura në prodhimin farmaceutik dhe plotësues për të formuluar formulime shtesë të një cilësie të lartë, të cilat shkojnë nga nano-emulsione te liposome, transportues të lipideve nanostruktura, nanopartikuj me lipide të ngurta dhe komplekse përfshirëse që janë të ngarkuara me vitamina, antioksidantë , flavonoidet, peptidet, polifenolet dhe komponimet e tjera bioaktive dhe sigurojnë bio-disponueshmërinë më të lartë, stabilitet dhe funksionalitet të madh. Për nano-emulsifikimin e THC në pije, pije, tinkturë dhe shtesa, Hielscher ju ofron ultrasonikatorë të fuqishëm dhe të besueshëm në madhësinë e kërkesave tuaja të prodhimit. Për të përmbushur kërkesat e klientëve të saj, Hielscher furnizon ultrasonikatorë nga homogjenizatori kompakt i laboratorëve me dorë dhe ultrasonicators me bazë në sistem deri tek sistemet ultrasonike plotësisht industriale për prodhimin e vëllimeve të larta të nootropics dhe formulimeve të zgjuara të barnave. Proceset formuluese tejzanor mund të drejtohen si grupe ose si proces i vazhdueshëm inline duke përdorur një reaktor tejzanor të rrjedhës. Një gamë e gjerë e sonotrodave tejzanor (sondat) dhe anijeve të reaktorit janë në dispozicion për të siguruar një përbërje optimale për prodhimin tuaj liposome. Fortësia e pajisjeve tejzanor të Hielscher lejon funksionimin 24/7 në detyra të rënda dhe në mjedise të kërkuara.

Tabela më poshtë ju jep një tregues të kapacitetit të përafërt të përpunimit të ultrasonicators tonë:

Vëllimi i Serisë Shkalla e rrjedhjes Devices rekomanduara
1 deri 500mL 10 deri 200mL / min UP100H
10 deri në 2000 ml 20 deri 400mL / min UP200Ht, UP400St
0.1 deri në 20L 0.2 deri në 4L / min UIP2000hdT
10 deri në 100L 2 deri në 10L / min UIP4000hdT
na 10 deri në 100L / min UIP16000
na më e madhe grup i UIP16000

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin më poshtë për të kërkuar informacione shtesë në lidhje me procesorët tejzanor, aplikacionet dhe çmimin. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj me ju dhe t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë për shpërndarje, emulsifikim dhe nxjerrje të qelizave.

Homogjenizues tejzanor me fuqi të lartë nga laboratorpilot dhe industrial shkallë.

Literatura / Referencat

  • Daniel G. Barrus, Kristen L. Capogrossi, Sheryl C. Cates, Camille K. Gourdet, Nicholas C. Peiper, Scott P. Novak, Timothy W. Lefever, Jenny L. Wiley (2016): Tasty THC: Promises and Challenges of Cannabis Edibles. Methods Rep RTI Press. Nov. 2016.
  • Kentish, S.; Wooster, T.; Ashokkumar, M.; Simons, L. (2008): The use of ultrasonics for nanoemulsion preparation. Innovative Food Science Emerging Technologies 9(2):170-175.
  • Campelo, Pedro Henrique; Junqueira, Luciana Affonso; de Resende, Jaime Vilela; Domingues Zacarias, Rosana; de Barros Fernandes, Regiane Victória; Alvarenga Botrel, Diego; Vilela Borges, Soraia (2017): Stability of lime essential oil emulsion prepared using biopolymers and ultrasound treatment. International Journal of Food Properties Vol.20, No.S1, 2017. 564-579.
  • Maphosa, Yvonne; Jideani, Victoria A. (2018): Factors Affecting the Stability of Emulsions Stabilised by Biopolymers. In: Science and Technology Behind Nanoemulsions (Edited by Selcan Karakuş). 2018.Fakte të vlefshme

CBD vs THC

Gjini i bimës Kanabisi mund të dallohet në bimë kërpi dhe marihuanë.
Kanabidiol (CBD) është gjetur në bimët kërp dhe marihuanë, ndërsa komponimet tetrahidrocannabinol (THC) është ekskluzivisht e pranishme në bimët e marihuanës. Tetrahidrocannabinol (THC) dhe kanabidiol (CBD) janë dy kanabinoidet më të rëndësishme të të paktën 113 kanabinoids të identifikuar në kanabis. THC është përbërësi kryesor psikoaktiv i kanabisit, i njohur kimikisht si (-) - trans-Δ9-tetrahydrocannabinol. Sipas përkufizimit, bimët e kërpit janë bimë kanabisi që përmbajnë më pak se 0.3 përqind THC, ndërsa bimët e marijuanës janë bimë kanabisi që përmbajnë përqendrime më të larta të THC. Këna rritet gjithashtu si kulture për të prodhuar fibra industriale. CBD, komponimi kryesor bioaktiv në kërp, është një substancë jo psikoaktive, që do të thotë se CBD nuk ju bën "të lartë". CBD është në dispozicion komercialisht në forma të ndryshme si tinkturat, xhelat, çamçakëzat, vajrat, tabletat, kapsulat, ekstrakte të spektrit të plotë, topikalet (kremra, locione, balsame, vajra dhe vajra) etj.
THC është substanca kryesore bioaktive psikoaktive në marihuanë e cila është përgjegjëse për ndjenjën "e lartë" të euforisë. THC mund të hahet duke pirë pirjen e një nyje “barërave të këqija” ose duke konsumuar edibles pasuruar me THC, p.sh. Shtë gjithashtu në dispozicion në vajra, tinktura, kapsula dhe forma të tjera të administrimit.
Të dy përbërësit e kanabisit, CBD dhe THC lidhen me sistemin endokannabinoid të njeriut, por secila përbërës ka efekte shumë të ndryshme (p.sh. jo-psikoaktive vs psikoaktive).
Të dy, CBD dhe THC njihen si terapeutikë, të cilët përdoren si ilaç ose shtesë medicinale për të kuruar ose lehtësuar disa sëmundje dhe gjendje mjekësore. CBD është e njohur për efektet e saj anti-inflamatore dhe relaksuese. Kjo është arsyeja pse ajo është përdorur për të si trajtim plotësues për të ndihmuar me kushte të ndryshme si konfiskimet, pezmatimet, dhimbjet, psikozat ose çrregullimet mendore (p.sh. OCD), sindroma inflamatore e zorrëve (IBS), nauze, dhimbjet e kokës dhe migrena, depresioni dhe ankthi.
THC administrohet për të lehtësuar kushtet mjekësore të tilla si dhimbja, spazma e muskujve, glaukoma, pagjumësia, oreksi i ulët, vjellja dhe ankthi.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.