Pastroni Nano-Emulsione me Stuph dhe Ultrasonics

Nano-emulsione të qarta kanë një gamë të gjerë aplikimesh në formulime ushqimore, pije dhe kozmetike. Furnizimet e Stuph Corp janë emulsifikues të ndryshëm të shkallës së ushqimit, me cilësi të lartë, për përgatitjen e nano-emulsioneve të qarta për përdorim në ushqim, pije, tinkturë, koncentrat si dhe produkte për kujdesin e lëkurës. Homogjenizimi tejzanor i përzierjes së vajit / ujit me emulsifikuesit Stuph ndihmon në përgatitjen e nanos-emulsioneve të qarta të ushqimit brenda sekondave.

Nano-Emulsione Stuph për pije, koncentrate dhe pije

Emulsifikuesit Stuph janë agjentë emulsifikues të nivelit të ushqimit për përgatitjen e nano-emulsioneve për pije, ushqim dhe produkte kozmetikë.Emulsifikuesi Stuph 4514 është një emulsifikues i sofistikuar me dy përbërës, i cili bën të lehtë prodhimin e nano-emulsioneve të qarta. Ngarkoni nano-emulsionin tuaj me komponime bioaktive si kanabidiol (CBD), tetrahidrocannabinol (THC), cannabigerol (CBG), vitamina, antioksidantë, polifenole, kurkumin, resveratrol, CoQ10, quercitin ose substanca të tjera medicinale ose ushqyese të dobishme. Kur futen në një emulsion nano me madhësi të naftës në ujë, molekulat hidrofobike (= ujë që zmbrapsin) bëhen të tretshëm në ujë dhe mund të transferohen në rrjedhën e gjakut me bazë uji në qelizat e trupit të njeriut, ku ato substanca bioaktive mund të përcaktojnë efektet e nxitjes së shëndetit. Kur nuk përfshihet në një sistem nano-furnizimi, bio-disponueshmëria dhe thithja e substancave bioaktive është shumë e dobët. Për shembull, kur CBD administrohet me gojë pa nano-përmirësim, vetëm përafërsisht. 6% CBD është zhytur, ndërsa shumica ekskretohet e pa-metabolizuar.
Përbërësit bioaktivë të përmirësuar me nano lejojnë një dozë më të ulët, pasi që thithja dhe shkalla e metabolizmit është rritur ndjeshëm. Shtojcat e emulsizuara nano, produktet dietike dhe shëndetësore janë më efektive dhe pasi që përbërësit më pak aktivë janë tretur, prodhimi është i një efektivi dhe me cilësi të lartë bëhet më ekonomik.
Lexoni më shumë rreth emulsifikuesit Stuph 4514 për pije, koncentrate, sodë dhe pije të tjera!

Kërkesë informacioni

Stuph Nano-Emulsione për Edibles

Ka një kërkesë në rritje nga klientët për ushqime të pasura me ushqime të tilla si bukë, ëmbëlsira, kifle, ëmbëlsira, ëmbëlsira, çokollata, ëmbëlsira, gummies dhe produkte të tjera ushqimore. Për të pasuruar produktet ushqimore në mënyrë efektive me substanca nxitëse të shëndetit, si kanabinoidet (p.sh., CBD, CBD, THC, terpenes etj.), Vitaminat, antioksidantët, polifenolet dhe fito-kimikatet e tjera, ato përbërës aktivë duhet të bëhen të disponueshëm për bio. Nano-bartësit të tilla si nano-emulsione janë teknika e preferuar për të kapsuluar komponimet bioaktive duke i bërë ato në këtë mënyrë të tretshme në ujë dhe rritjen e disponueshmërisë së tyre bio.
Lexoni më shumë rreth emulsifikuesit Stuph 4514 për edibles, ëmbëlsirat dhe çamçakëzat!

Përparësitë e Emulsifikuesve Stuph për Nano-Emulsione

  • Ushqim-grade
  • Pamje e qartë
  • Disponueshmëria e lartë bio
  • Shije e shkëlqyeshme, pa aromë
  • Pa ndërhyrje në aromë, aromë, cilësi
  • Lehtë dhe e sigurt për t’u përdorur

Mësoni më shumë rreth emulsifikuesve Stuph për formulime të qarta, të tretshme në ujë të nanës-CBD!

Stuph Nano-Emulsione për Kujdesin e Lëkurës dhe Kozmetikë

Nano-emulsifikuesi Stuph 1515 është një kompleks i fuqishëm emulsifikues, i cili është ideal për të formuar kremra për lëkurën, hidratues të fytyrës, locione trupi, balsame masazhesh, hidratues dhe konfuzues të lyer, serume, balms dhe glosses dhe produkte të tjera kozmetike. Emulsifikuesit Stuph krijojnë emulsione të naftës me ujë të qëndrueshëm afatgjatë në ujë, të cilat mund të ngarkohen me përbërës aktivë, siç janë lipidet, vitaminat, antioksidantët, polifenolet dhe substancat e tjera të dobishme. Me emulsifikuesin Stuph 1515 bëhet e lehtë të formuloni kujdes të fuqishëm të lëkurës dhe produkte kozmetikë. Formulimi nano-i zgjeruar lehtëson transportin e përbërësve aktivë në qeliza, ku ata mund të përcaktojnë spektrin e tyre të plotë të efekteve pozitive.
Lexoni më shumë rreth emulsifikuesit Stuph 1515 për kujdesin ndaj lëkurës, kozmetikës dhe produkteve të kujdesit personal!

Emulsifikimi tejzanor rrit emulsifikuesit Stuph

Ultrasonicator UP400St për nano-emulsifikimin në kombinim me nano-emulsifikuesin StuphHomogjenizimi tejzanor përmirëson përzierjen e emulsifikuesve Stuph me përzierje vaji / uji për të formuar nano-emulsione të qëndrueshme dhe të qarta. Emulsifikimi tejzanor promovon kapsulimin e përbërësve aktivë si CBD, THC, vitamina, polifenole, antioksidantë dhe substanca të tjera promovuese të shëndetit në emulsionet vaj në ujë. Ato produkte përfundimtare të përmirësuara nga nano kanë një fuqi dukshëm më të lartë dhe lejojnë një dozë më të ulët të përbërësve aktivë, pasi substancat aktive dorëzohen me një ritëm të lartë në qeliza. Një shkallë më e lartë e metabolizmit do të thotë një fuqi më e lartë dhe në këtë mënyrë një dozë më e ulët e përbërësve aktiv.
Hielscher Ultrasonics’ përpunuesit janë kuaj pune të besueshëm në prodhim: Fortësia e pajisjeve tejzanor të Hielscher lejon operimin 24/7 në detyra të rënda dhe në ambiente të kërkuara. Protokollimi automatik i të dhënave në një kartë SD të integruar lejon standardizimin e produktit dhe vazhdimisht cilësi të lartë. Standardizoni formulimin tuaj duke krijuar një protokoll të recetuar dhe të zërit të standardizuar duke përdorur ultrasonicators Hielscher. Kjo ju mundëson të përmbushni Standartizimin e Procesit dhe Praktikat e Mirë të Prodhimit (PMP).
Tabela më poshtë ju jep një tregues të kapacitetit të përafërt të përpunimit të ultrasonicators tonë:

Vëllimi i SerisëShkalla e rrjedhjesDevices rekomanduara
1 deri 500mL10 deri 200mL / minUP100H
10 deri në 2000 ml20 deri 400mL / minUP200Ht, UP400St
0.1 deri në 20L0.2 deri në 4L / minUIP2000hdT
10 deri në 100L2 deri në 10L / minUIP4000hdT
na10 deri në 100L / minUIP16000
namë e madhegrup i UIP16000

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin më poshtë për të kërkuar informacione shtesë në lidhje me procesorët tejzanor, aplikacionet dhe çmimin. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj me ju dhe t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
Fakte të vlefshme

Emulsione dhe sisteme të shpërndarjes të bazuara në emulsion

Sistemet e shpërndarjes me bazë emulsioni dhe veçanërisht sistemet nano-emulsion janë përdorur gjerësisht në industrinë e kozmetikës, pharmës, ushqimit dhe pijeve. Emulsionet janë shpërndarje koloidale që përbëhen nga dy lëngje të pakalueshme në të cilat një fazë (faza e shpërndarë) shpërndahet si pikëza e vogël në një fazë tjetër (fazë e vazhdueshme) në prani të një surfaktanti (agjent emulsifikues).
Përderisa një emulsion i paqëndrueshëm (pa surfaktant) do të prishet dhe do të ndahet në fazat e tij origjinale me kalimin e kohës, përdorimi i emulsifikuesve dhe forcave të qethjes intensive (p.sh., zërit) lejojnë të përgatisin emulsione të qëndrueshme në mënyrë kinetike.

Llojet e emulsionit: Emulsioni mund të diferencohet në emulsione vaj-në-ujë (o / w) dhe ujë në vaj (w / o), si dhe emulsione inverse (o / w / o ose w / o / w).

Madhësitë e Emulsionit: Emulsionet diferencohen më tej nga madhësia e pikës së tyre. Në varësi të diametrit mesatar të pikës, emulsioni quhet makro-, nano, dhe mikro-emulsione.
Makroemuzionet kanë pikëza mjaft të mëdha me një diametër mesatar më të madh se 200nm. Pamja e tyre është e turbullt ose e qumështit.
Nanoemulsionet kanë një diametër mesatar pikash prej 20-200 nm. Nanoemulsione janë të qarta ose të tejdukshme.
Mikroemulsionet shfaqin diametër pikëza shumë të vogla prej 5-100 nm, të cilat u japin atyre një pamje të qartë. Ata janë termodinamikisht të qëndrueshëm për shkak të tensionit të tyre ultralow interfacial ndërmjet fazave ujore dhe vajit.

Emulsione të klasës ushqimore

Emulsionet e klasës ushqimore kërkojnë që të gjithë përbërësit e nanoemulsioneve (faza ujore, vaji dhe emulsifikuesi, bashkëpjesëmarrës) janë të sigurt për konsum njerëzor ose '' përgjithësisht të njohura si të sigurt '' (GRAS). Nano-emulsionet e klasës ushqimore fituan shumë tërheqje dhe janë krijuar gjerësisht pasi ato lejojnë kapsulimin dhe shpërndarjen e përbërësve funksional, substancave bioaktive dhe lëndëve ushqyese.
Në nanoemulsionin përbërësit aktivë të kapsuluar kanë një stabilitet të përmirësuar duke parandaluar bashkimin dhe ndarjen e pikave. Një avantazh tjetër shumë i rëndësishëm i nano-emulsioneve është niveli suprem i bio-disponueshmërisë dhe absorbimit. Pikat e nano-madhësisë tregojnë përmirësim të tretshmërisë dhe vetive të stabilitetit, ofrojnë bioisponibilitet oral të rritur dhe efikasitet biologjik të substancave aktive të kapsuluara.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.