Shkrirja e kanabinoideve në pije alkoolike

Prodhimi i pijeve të mbushura me kanabis të të dyve, pijeve alkoolike dhe joalkoolike, është një detyrë sfiduese. Në mënyrë që të arrihet një qëndrueshmëri afatgjatë, pamja e pastër dhe zhvillimi i dëshiruar i aromave kërkon një teknologji efikase dhe të besueshme të përzierjes dhe një agjent të përputhshëm emulsifikues. Emulsifikuesit tejzanor të performancës së lartë të Hielscher Ultrasonics janë homogjenizues të efektshëm për prodhimin e pijeve alkoolike dhe joalkoolike me kanabinoid-nanoinfuzion.

Kanabinoidet tretëse tejzanor në alkool

Nanoemulsifikimi tejzanor përdoret për të injektuar pije alkoolike me kanabinoidë si THC dhe CBD.Kanabinoidet shpërndahen lehtësisht në alkoolin e qëndrueshëm ndaj 190 (me 92,4% etanol në peshë është arritur kufiri praktik i pastërtisë së distilimit). Sidoqoftë, alkooli me provë 190 është për konsum kryesisht i papërshtatshëm pasi niveli i lartë i alkoolit mund të ndikojë fuqimisht në trupin e njeriut dhe të shkaktojë dehje. Për më tepër, aroma e provës 190 nuk është e shijshme për shumicën e konsumatorëve.
Në mënyrë që të krijohen pije alkoolike të infektuara me kanabis për tregun kryesor të rrjedhave, kërkohet përmbajtje më e ulët e alkoolit dhe profile aromë të këndshme. Për të shpërndarë ekstrakte të kanabisit si CBD, THC dhe ekstrakte të spektrit të plotë në pije alkoolike, kërkohet një teknologji e përzierjes me prerje të lartë si nano-emulzimi tejzanor. Thyerja e lëngjeve në pikat nano dhe përzierja e tyre nën shtimin e një emulgatori të shkallës ushqimore (p.sh. nano-emulgatori Stuph) në një nano-emulsion të pastër, lejon prodhimin e pijeve të qëndrueshme afatgjata të infektuara me kanabis me aromë të këndshme, qëndrueshmëri dhe pamja optike.

Kërkesë informacioni

Shpërndarja tejzanor dhe nanoemulsifikimi ju lejon të krijoni pije alkoolike dhe joalkoolike të qarta, të shijshme të injektuara me kanabis.

Nano-emulgatorët tejzanor lejojnë prodhimin e pijeve alkoolike dhe joalkoolike të pastra dhe të shijshme të infektuara me kanabis. Foto tregon ultrasonicator UP400ST (400W)

Nano-emulsion i përgatitur në mënyrë tejzanor - Nano-emulsione të qarta, të qëndrueshme me Hielscher Ultrasonics!

Nano-emulsione tejzanor të përgatitura me Hielscher UP400St

Shkrirja tejzanor e kanabioideve në pije alkoolike

 • homogjenizim efikas, i shpejtë
 • pamje e qartë, transparente
 • nano-emulguar për bioavailbilitet superior
 • Stabiliteti afatgjatë
 • i pajtueshëm me çdo emulgator
 • Lehtë dhe e sigurt për të vepruar

Kanabinoidet Nano-të tretura për Biodisponueshmërinë Superiore

Kanabinoidet treten dobët në ujë (dmth. Janë hidrofobe) dhe shfaqin natyrshëm një bio-disponueshmëri të ulët.
Në mënyrë që të arrihen efektet e dëshiruara të produkteve të kanabisit të konsumuara nga goja, p.sh. pijet, përbërësit aktivë duhet të arrijnë vendin e synuar të veprimit, i cili është brendësia e qelizave të trupit. Biodisponueshmëria është termi teknik i farmakologjisë që përshkruan shkallën dhe shpejtësinë në të cilën përbërjet bioaktive (p.sh. CBD, THC, CBG dhe kanabinoide të tjera) absorbohen nga trupi i njeriut. Farmakokinetika e kanabinoideve përshkruan thithjen e tyre përmes formave specifike të administrimit dhe nga formulimet e tyre të ndryshme të ilaçeve, shpërndarjen e përbërjeve bioaktive nëpër trup, si ato metabolizohen nga mëlçia dhe në fund ekskretohen.
Kur bëhet fjalë për formulimin e produkteve me cilësi të lartë të kanabisit, arritja e një bio-disponueshmëri të përmirësuar është një faktor vendimtar. Një bio-disponueshmëri më e lartë rezulton në një shkallë më të lartë të absorbimit dhe efekte të besueshme të produktit të infektuar me kanabis. Nano-emulsione, liposome dhe nanokarburante të ngurta-lipide përdoren në prodhimin e produkteve farmaceutike, shtojcave ushqimore dhe ushqimeve të fortifikuara për të dizajnuar produkte me bio-disponueshmëri të optimizuar.
Tretësit dhe emulsifikuesit e Hielscher Ultrasonics përdoren në farmaci, suplement dhe ushqim & industritë e pijeve për të krijuar produkte nano-infuzion / nano-emulguar të cilësisë më të lartë.

Shpirtrat e infektuar me THC

THC, përbërësi psikoaktiv i gjetur në marihuanë, përdoret për të injektuar pije alkoolike. Sonicizimi lejon homogjenizimin e qëndrueshëm të kanabinoideve në pije.Formulimi i pijeve dhe pijeve të infektuara me THC vjen me një sfidë të veçantë. THC ka një aromë shumë intensive; dhe ndërsa shumë konsumatorë shijojnë efektet psikoaktive të delta-9-tetrahidrokanabinolit, ata preferojnë një shije më të butë të pijeve. Prandaj, nano-emulsifikimi ose nano-tretja e THC në një pije të pastër, transparente vetëm nuk krijon ende pije perfekte. Kërkohet një agjent i përshtatshëm nano-emulsifikues i shkallës së ushqimit me efekte të maskimit të aromave të tilla si nanoemulsifikuesit STUPH për të kapërcyer profilin e fortë të shijes së THC.

Nano-emulgatorë STUPH

Emulsifikuesit Stuph janë agjentë emulsifikues të nivelit të ushqimit për përgatitjen e nano-emulsioneve për pije, ushqim dhe produkte kozmetikë.Nano-emulgatorët STUPH janë agjentë natyralë emulsifikues të shkallës ushqimore, të cilët shndërrojnë dy faza të bazuara në vaj dhe ujë në një nano-emulsion të qartë të qëndrueshëm dhe të shijshëm. Nano-emulgatorët STUPH përdoren gjerësisht për përzierjen e kanabinoideve si THC, CBD dhe CBG në ushqime, pije dhe kozmetikë. Nano-emulgatorët STUPH funksionojnë më së miri në kombinim me emulgimin tejzanor dhe homogjenizimin. Homogjenizimi tejzanor i nanoemuslioneve me prerje të lartë duke përdorur nanoemulsifikues STUPH lehtëson dhe përshpejton përgatitjen e pijeve alkoolike dhe joalkoolike me cilësi të lartë, transparente me shije të shkëlqyeshme. Përdorimi i nano-emulgatorëve Stuph zvogëlon inputin tejzanor të energjisë për të formuar nano-emulsione të qëndrueshme dhe të qarta për një kohë të gjatë.

Duke qenë me përvojë në proceset e emulzimit tejzanor, Stuph Corp tashmë ka punuar me disa nga klientët e Hielscher duke u këshilluar dhe ndihmuar ata për të formuluar nano-emulsione me cilësi të lartë të përdorura për pije, tinktura, ushqime dhe produkte kozmetike.
Duke qenë sipërfaqësorë ushqimorë, me etiketë të pastër, me një shije të shkëlqyeshme, e cila nuk ndërhyn në aromën përfundimtare të produktit tuaj, nano-emulgifikuesit Stuph Corp. lehtëson prodhimin e emulsioneve të përmirësuara nano me bio-disponueshmëri superiore.
Për më shumë informacion në lidhje me nanoemulsifikuesit dhe mostrat STUPH, ju lutemi vizitoni www.stuphcorp.com!

Nano-emulgatorët STUPH me një vështrim

 • Nano-emulgatorë për pije dhe ushqime
 • Nano-emulsione
 • Ushqim-grade
 • Etiketë e pastër
 • Shije e shkëlqyeshme
 • Nanoemulsione të qarta, transparente
 • Disponueshmëria e lartë bio
 • Lehtë dhe e sigurt për t’u përdorur
Shpërndarja tejzanor dhe nanoemulsifikimi përdoret për të injektuar pije alkoolike dhe joalkoolike me CBD dhe THC

ultrasonicator UIP2000hdT me qelizë rrjedhëse për prodhimin inline të pijeve të infektuara me kanabis

Kërkesë informacioni

Pse Nanoemulsioni ka një Biodisponueshmëri të Lartë?

Produktet e kanabisit të nano-emulsifikuar për konsum/administrim oral ofrojnë biodisponibilitet superior, sepse forma nano lejon që përbërësit bioaktive (p.sh. THC, CBD, CBG etj.) të kalojnë më të paprekur përmes traktit tretës. Produktet e kanabisit të nano-emulsifikuar në mënyrë tejzanore tregojnë një tretje të përmirësuar në zorrë, absorbohen më mirë përmes murit të zorrëve dhe metabolizohen më pak gjatë metabolizmit të kalimit të parë. Kjo do të thotë, fito-komponimet e kanabisit të nano-emulsifikuara në mënyrë ultrasonike hyjnë në një masë më të plotë dhe në një gjendje më të paprekur në rrjedhën e gjakut të trupit dhe më pas në qeliza sesa komponimet, të cilat nuk janë të kapsuluara në një nanoemulsion.

Aromatizues tejzanor

Nxjerrja tejzanor mund të zbatohet për të prodhuar pije jo-alkoolike dhe alkoolike të infektuara me kanabis. Për shembull, përdorimi i sonifikimit për të mbushur një pije me aromë kanabisi me botanikë të tjerë mund të përmirësojë aromën dhe shton përbërës shtesë që rrisin shëndetin.

Nano-Infuzion tejzanor punon me

 • çdo pije alkoolike dhe joalkoolike si p.sh.
 • vodka
 • uiski
 • rum
 • birrë
 • hidhërime (p.sh. amaro)
 • limonadat alkoolike
 • sodat alkoolike
 • kokteje
 • pije alkoolike të përziera
 • seltzerë / ujëra të gazuar
 • lëngje frutash, limonada

Përpunuesit tejzanor me prerje të lartë për shpërbërjen dhe emulsifikimin

Hielscher Ultrasonics ofron një gamë të gjerë produktesh me ultrasonicatorë me performancë të lartë për nano-emulsifikimin e kanabinoideve në pije alkoolike dhe jo-alkoolike. Pije dhe pije alkoolike të infektuara me kanabis (p.sh. aperitivë, pije alkoolike, kokteje) mund të formulohen duke përzier fito-kanabinoide si CBD, THC ose ekstrakte të kanabisit me spektër të plotë në lëngje të pijshëm.
Hielscher Ultrasonics’ procesorët tejzanor industrial mund të japin amplituda shumë të larta. Amplituda deri në 200 μm mund të drejtohet lehtësisht vazhdimisht në funksionimin 24/7. Për amplituda edhe më të larta, janë në dispozicion sonotroda të personalizuara tejzanor.
Tabela më poshtë ju jep një tregues të kapacitetit të përafërt të përpunimit të ultrasonicators tonë:

Vëllimi i Serisë Shkalla e rrjedhjes Devices rekomanduara
1 deri 500mL 10 deri 200mL / min UP100H
10 deri në 2000 ml 20 deri 400mL / min UP200Ht, UP400St
0.1 deri në 20L 0.2 deri në 4L / min UIP2000hdT
10 deri në 100L 2 deri në 10L / min UIP4000hdT
na 10 deri në 100L / min UIP16000
na më e madhe grup i UIP16000

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin më poshtë për të kërkuar informacione shtesë në lidhje me procesorët tejzanor, aplikacionet dhe çmimin. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj me ju dhe t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Emulsifikues inline tejzanor për nanoemulsione. Ultrasonikët përdoren për të prodhuar pije alkoolike dhe joalkoolike të injektuara me kanabis.

UIP4000hdT, një mikser i fuqishëm me prerje të lartë industriale prej 4000watt për prodhimin inline të pijeve kanabis nano-infuzion / nano-emulsifikuar.Fakte të vlefshme

cannabinoideve

Bima e Kanabis sativa përmban më shumë se 500 përbërje të ndryshme kimike – të ashtuquajturat fito-kimike – , duke përfshirë të paktën 113 kanabinoide. Kanabinoidët me kown më të mirë janë CBD dhe THC.
Kanabidiol ose CBD është një përbërje që gjendet në bimën e kanabisit – në kërp dhe marihuanë – dhe është i njohur për efektet relaksuese dhe anti-inflamatore. Kanabidioli është një fitokanabinoid jo-psikotomimetik. Kjo do të thotë, CBD është, në kontrast me THC, jo psikoaktive / psikotrope, që do të thotë se nuk do t'ju bëjë të lartë. CBD është në dispozicion si vaj, tinktura, në mallra të ngrënshëm, kapsula, lëng vape, si dhe në pije jo-alkoolike dhe alkoolike.
THC, delta-9-tetrahidrokannabolin, është përbërja bioaktive në bimën e marihuanës, e cila është e njohur kryesisht për efektet e saj psikoaktive. Psikoaktive ose psikotrope do të thotë që THC krijon një "efekt të lartë".


Hielscher Ultrasonics furnizon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga përmasat laboratorike në ato industriale.

Ultrasonikët me performancë të lartë! Gama e produkteve të Hielscher mbulon spektrin e plotë nga ultrasonicatori i laboratorit kompakt mbi njësitë e nivelit të lartë deri te sistemet tejzanor tërësisht industriale.

 

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.