Përzierja e hajdutëve H2S për fazën e transferimit-reaksion

Sulfuri i hidrogjenit (H2S) është një gaz i pangjyrë që ndodh në naftë bruto dhe gaz natyror. H2S është helmues, gërryes, i ndezshëm dhe eksploziv. Mund të hiqet nga nafta dhe gazi nga depozituesit, hidrodesulfurizimi, filtrimi i aktivizimit të karbonit ose reaksioni me oksid hekuri. Reaktorët Hielscher tejzanor ndihmojnë fazën e transferimit-reagim me H2S pastrues.

Gërmues për Sulfid hidrogjeni (H2S) Largimi nga Nafta e Brendshme

Përzierja tejzanor për kimikën e emulsionit Një metodë e përdorur zakonisht për heqjen e sulfidit të hidrogjenit është nxjerrja me pastrues, të tilla si komponimet e triazolit. Hexahydro-1,3,5-tris (hydroxyethyl) -s-triazine (gjithashtu i njohur si MIA triazine ose HHTT) është një aditiv i bazuar në triazinë. Përbërësi i pastrimit në ujë reagon me H2S nga faza e naftës përreth në shtresën kufitare të fazës me monoetanolamin (MEA) dhe dithiazine. Ky është një reagim i transferimit fazor dhe kërkon përzierje / përzierje të sofistikuar me fazën e vajit. Pa përzierjen e duhur të aditivëve të bazuar në triazinë shpesh përdoren përtej niveleve të kërkuara. Ky tejkalim dhe nënprodukt i reaksionit të pastrimit me sulfid hidrogjeni, shkaktojnë korrozioni dhe fouling në pajisjet në drejtim të rrymës.

Më shumë Kontaktoni nga Dopletët më të vegjël

Përzierësit tejzanorë Hielscher përmirësojnë kinetikën e reagimit të fazës së transferimit në sistemet e fazës së lëngshme dhe të lëngëta. Cavitation tejzanor prodhon qethje të lartë hidraulike dhe thyen përbërësin pastrues në nën-mikron dhe pikat e nanosizes. Ky reduktim në diametrin e pikave rrit sipërfaqen e kontaktit ndërmjet pastruesve dhe fazës së vajit dhe përmirëson kinetikën e reaksionit. Duke përdorur ultrasonics, përqindja e vëllimit të përbërësit pastrues mund të jetë më e ulët, sepse emulsione finer nevojë për volum më pak për të siguruar të njëjtën sipërfaqe të kontaktit me fazën e naftës.

Tejzanor Emulsion Marrja

Kërkesë informacioni

Më shumë Kontakto nga afër Afërsia

Emulsioni për nxjerrjen e lëngjeve nga lëngjet tejzanor Thyerja e përbërësit pastrues në pika të vogla prodhon më shumë pikëza për gallon, gjithashtu. Një numër më i madh i pikave të çon në një distancë më të vogël midis pikave individuale. Prandaj, më shumë naftë është në afërsi të një pikëzimi pastrues.

Përqendrim i ulët i pastruesve

Dëmtuesit janë më të zakonshëm të dozuar nga ppm e H2S në vaj. Kjo mund të rezultojë në shtimin e sa më pak 1 litër përbërës pastrues për 1000 litra vaj (1: 1000). Në rast të një raporti të tillë të ulët volumetrik, është më efikas me kosto për të prodhuar një rrjedhë master me një raport më të lartë volumetrik (p.sh. 1:10) së pari. Kjo krijon pikat e vogla të pastruesve të pezulluar në fazën e vajit që pastaj mund të hollohen në një fazë të dytë deri në raportin volumetrik përfundimtar të kërkuar.

Emulsifikimi tejzanor për reaksionet e pastrimit të H2O

Na kontaktoni / kërkoni më shumë informacion

Bisedoni me ne në lidhje me kërkesat tuaja të përpunimit. Ne do të rekomandojë më të përshtatshme instalimit dhe përpunimit parametrat për projektin tuaj.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Kapaciteti tejzanor Reaktori

Vëllimi i Serisë Shkalla e rrjedhjes Devices rekomanduara
5 deri 200ml 50 deri 500ml / min UP200Ht, UP400S
0.1 te 2L 0.25 në 2 m3/ hr UIP1000hd, UIP2000hd
0.4 te 10L Nga 1 deri ne 8 milion3/ hr UIP4000
na 4 deri ne 30 m3/ hr UIP16000
na 30m lart3/ hr grup i UIP10000 ose UIP16000
Sistem tejzanor përzierës - 2 fije 6x10kW (2x120m3 / hr)

Sistem përzierës tejzanor – 2 Fijet e 6x10kW (me një kapacitet prej 2x120m3/ Hr)

Sinonime për Hexahydro-1,3,5-tris (hidroksietil) -s-triazinë
eta75, aktan, Trizin, KM 200, Roksol, grotanb, grotanbk, kalpurte, Cobate C, busan1060, MEA, HHTT

Përzierja tejzanor përmirëson efikasitetin e agjentëve të pastrimit

ultrasonicator UIP4000hdT për emulifikimin inline të agjentëve pastrues