Sistem kompakt për pastrimin e telave WTC950

WTC950 është sistemi më kompakt i pastrimit të telave në linjë për materiale të pafundme si tela, kabllo, shufra, fibra dhe profile të stampuara. Me vetëm një metër gjatësi, WTC950 përfshin një pastrues ultrasonik jashtëzakonisht intensiv, një rezervuar çeliku inox 17 litra të kontrolluar nga temperatura, një pompë për lëngun e pastrimit dhe një grykë tharjeje ajri.

Sistemi kompakt i pastrimit me ultratinguj në linjë

Për telat, tubacionet, kabllot, shiritat dhe profilet e tjera, sistemi i pastrimit WTC950 lejon shpejtësi pastrimi në linjë deri në 120 metra në minutë. Sistemi i pastrimit WTC950 mund të pastrojë profile të vazhdueshme me një diagonale maksimale të materialit deri në 32 mm.
Si lëng pastrimi përdoren ose ujë i pastër ose vetëm solucione pastrimi neutrale, alkaline ose acide me përqendrim të ulët. Kjo e bën pastrimin e brendshëm me ultratinguj miqësor ndaj mjedisit, ndërkohë që arrin efekte superiore pastrimi.
Instalimi i WTC950 është i thjeshtë. Riparimi në pajisjet ekzistuese të përpunimit të telave mund të bëhet lehtësisht pasi sistemi kompakt i pastrimit të telave me ultratinguj me gjurmën e tij të vogël mund të vendoset edhe në hapësira të vogla. Kaloni përmes telit, mbushni lëngun e pastrimit, lidhni ajrin e kompresuar, futeni në rrjet dhe ndizni – dhe ashtu si kjo, WTC950 është gati të funksionojë!
Të gjithë pastruesit inline me ultratinguj Hielscher janë krijuar posaçërisht për pastrimin e profileve të vazhdueshme dhe materialeve të pafundme, si telat, kabllot, rripat dhe fibrat. Ndryshe nga rezervuarët e pastrimit me ultratinguj, e gjithë fuqia akustike është e përqendruar brenda shpimit të pastrimit në vëllimin e lëngut rreth profilit të vazhdueshëm, gjë që rezulton në efikasitetin e shkëlqyer të pastrimit të sistemeve të pastrimit me ultratinguj Hielscher.
Sistemi i pastrimit WTC950 është projektuar për funksionim të vazhdueshëm (24/7) dhe është i disponueshëm për 115 volt ose 230 volt.

Sistemet e pastrimit të telave me tejzanor nga Hielscher Ultrasonics arrijnë efekte superiore pastrimi. Videoja demonstron sistemin kompakt të pastrimit të telave me ultratinguj WTC950.

Sistemi kompakt i pastrimit të telave me tejzanor WTC950

Miniatura e videos

Kërkesë informacioni

Sistemi kompakt i pastrimit të telit me ultratinguj WTC950 me procesor ultratingulli 1 kW për pastrim të vazhdueshëm në linjë të materialeve të pafundme.

Sistem kompakt tejzanor për pastrimin e telave WTC950, p.sh. për pastrimin e kabllove, rripa metalikë të stampuar ose telat e lidhjeve.

Valët ultratinguj me intensitet të lartë për pastrim efektiv në linjë

Sistemet e pastrimit me ultratinguj Hielscher si modeli WTC950 krijojnë valë intensive ultratinguj. Kavitacioni akustik që rezulton është i njohur për forcat e tij të fuqishme mekanike, të cilat heqin vajin, yndyrën, sapunin, stearatin, pluhurin ose ndryshkun pa kontakt fizik. Kavitacioni dhe dridhja tejzanor shpërndajnë grimcat e papastërtive në lëngun e pastrimit dhe i pengon ato të rilidhen në sipërfaqe.
Ndërsa pastruesit konvencionalë me ultratinguj arrijnë një intensitet prej vetëm 20 vat për litër, pastruesit tejzanor të linjës Hielscher arrijnë një intensitet deri në 10,0000 vat për litër. Kjo do të thotë se rezultate më të mira pastrimi mund të arrihen me më pak kimikate në më pak hapësirë linjë.
Kompaktësia dhe lëvizshmëria e pastruesit inline me ultratinguj WTC950 mundësojnë instalim të lehtë dhe përshtatje retro në impiantet ekzistuese të prodhimit. Vendndodhjet tipike për sistemin e pastrimit WTC950 janë pas tërheqjes së telave, rrotullimit, shpimit, bluarjes ose para pjekjes, veshjes, galvanizimit, elektrikimit, saldimit, bllokimit ose izolimit.

Valët e ultrazërit me fokus shumë të lartë lejojnë rezultate të shkëlqyera pastrimi gjatë pastrimit të telave në linjë me ultratinguj duke përdorur sistemet Hielscher Ultrasonics.

Procesor tejzanor me sonotrode pastrimi inline për pastrimin efikas të profileve të pafundme.

Procesor tejzanor me sonotrode pastruese teli për pastrimin efikas të profileve të pafundme.

Pastrim efikas i profileve të pafundme duke përdorur një pastrues inline Hielscher. Sistemi i pastrimit me ultratinguj integron një procesor të fuqishëm tejzanor dhe një sonotrode speciale inline për efekte të shkëlqyera pastrimi.

Zmadhimi ose pastrimi i shumëfishtë i telave me sistemin e pastrimit të telave WTC950

Disa WTC950 mund të pozicionohen në seri për të rritur shpejtësinë e pastrimit. Përndryshe, pastrimi dhe shpëlarja e mëvonshme me ujë të pastër mund të realizohen në këtë mënyrë. Përveç sistemit kompakt të pastrimit WTC950, Hielscher Ultrasonics prodhon gjithashtu sisteme më të mëdha për shpejtësi më të shpejta të linjës, fije të shumta paralele, dimensione më të mëdha materiale dhe për kërkesa të veçanta të klientit.
Cilësia e dizenjuar dhe e prodhuar në Gjermani: Hielscher Ultrasonics prodhon ekskluzivisht në Gjermani. Hielscher Ultrasonics është një kompani e administruar nga pronari, e certifikuar nga ISO, me 30 vjet përvojë në ultratinguj. Sistemet e pastrimit në linjë Hielscher po përdoren në prodhim në mbarë botën për dekada të tëra.

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin më poshtë për të kërkuar informacione shtesë në lidhje me procesorët tejzanor, aplikacionet dhe çmimin. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj me ju dhe t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
Literatura / Referencat


Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve të Hielscher mbulon spektrin e plotë nga ultrasonikatori kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.


Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.