Pastrimi i telave me efikasitet të lartë

Ultratingulli me fuqi të lartë është shumë efikas në heqjen e shtresave okside nga telat e lidhjes. Pastruesit e telave tejzanor Hielscher heqin çdo ndotje dhe mbetje nga sipërfaqja e telave lidhës pa trajtim mekanik ose kimik të strukturave të ndjeshme të telit.

Pastrim intensiv por i butë i telave me ultratinguj

Pastrues inline tejzanor Hielscher përdoren për pastrim efikas, por të butë të telave. Telat lidhës janë tela shumë të imët që përdoren si ndërlidhje.Pastruesit inline tejzanor janë metoda më efektive dhe më e butë për heqjen e substancave të padëshiruara nga telat e lidhjes. Meqenëse diametrat e telave të lidhjes fillojnë nga nën 10 μm dhe mund të jenë deri në disa qindra mikrometra (p.sh., për aplikime me fuqi të lartë), trajtimi i pastrimit të telave të tillë delikate duhet të jetë i butë, por efektiv. Valët intensive të ultrazërit janë një mënyrë e provuar për të hequr shtresat e oksidit dhe ndotjet e tjera nga telat si alumini, bakri, argjendi ose telat e arit. Meqënëse pastruesit e linjës tejzanor nuk aplikojnë forca mekanike ose kimike si furçat ose agjentët e ashpër të pastrimit, struktura e telit metalik mbetet e padëmtuar. Hiqen vetëm shtresat e padëshiruara të oksideve, pluhurit dhe mbetjeve të përpunimit.

Kërkesë informacioni

Procesor tejzanor me sonotrode pastruese teli për pastrimin efikas të profileve të pafundme.

Procesor tejzanor me sonotrode për pastrimin e telave në linjë për pastrimin efikas të telave të lidhjes.

Parimi i punës së pastruesve tejzanor të lidhjeve me tel

Pastruesit e linjës ultrasonike Hielscher përdoren gjerësisht në prodhimin e telave, kabllove dhe materialeve të tjera të pafundme për të hequr pluhurin, papastërtitë, sapunët dhe mbetjet e përpunimit.
Duke përdorur teknologjinë inovative tejzanor të pronarit, sistemet e pastrimit inline me ultratinguj Hielscher krijojnë një fushë intensive kavitacioni, në mënyrë që të arrihen rezultate shumë efikase të pastrimit. Duke qenë se efekti i pastrimit bazohet në efektet e pastrimit fizik të valëve ultratinguj, ai mund të përdoret për çdo material me ngjyra dhe me ngjyra. Ndërsa fuqia ultrasonike zbatohet e fokusuar në një vëllim të ulët lëngu, arrihen efekte intensive pastrimi duke kursyer kohë, energji dhe agjentë pastrimi. Në të njëjtën kohë, ky përdorim i ultrazërit të fokusuar lejon të realizohet një dizajn shumë kompakt i njësisë së pastrimit me ultratinguj. Instalimet në linjat e reja të prodhimit si dhe montimi retro në objektet ekzistuese të prodhimit realizohen lehtësisht.

Sistemet e pastrimit të telave me tejzanor nga Hielscher Ultrasonics arrijnë efekte superiore pastrimi. Videoja demonstron sistemin kompakt të pastrimit të telave me ultratinguj WTC950.

Sistemi kompakt i pastrimit të telave me tejzanor WTC950

Miniatura e videos

Pastrim tejzanor

 • heqja efikase e shtresave të oksidit dhe papastërtive
 • i butë & jo i dëmshëm: i shkëlqyer për materiale të ndjeshme dhe të holla
 • fije lidhëse me diametra të ndryshëm
 • shpejtësi individuale të linjës
 • kursim kohe dhe energjie
 • I sigurt dhe i thjeshtë për tu operuar
 • instalim i lehtë, mirëmbajtje e ulët
 • mjedisit të favorshëm

Pse tejzanor Inline Pastrimi Excel Metoda të tjera të pastrimit tela?

Hielscher Ultrasonics ka një përvojë të gjatë në sistemet e ultrazërit me fuqi të lartë. Gjeneratorët dhe transduktorët e fuqishëm të ultrazërit gjenerojnë lëkundje intensive në frekuenca prej përafërsisht. 20 kHz. Kur valë të tilla ultratinguj transmetohen në një lëng, p.sh. ujë, agjent pastrimi, ndodh kavitacioni akustik. Kavitacioni është një efekt që krijohet në lëngje si rezultat i cikleve të alternuara të presionit të lartë / presionit të ulët, të cilat ndodhin kur valët ultratinguj udhëtojnë nëpër një lëng. Valët e presionit që rezultojnë krijojnë flluska vakumi, të cilat shpërthejnë më pas. Si rezultat i këtyre shpërthimeve, presione dhe temperatura shumë të larta ndodhin në kombinim me avionë të lëngshëm deri në 1000 km/h. Në sipërfaqe, këto forca mekanike lirojnë papastërtitë, kështu që ato mund të shpërlahen me lëngun pastrues. Për një kavitacion intensiv – dhe me këtë për një pastrim intensiv – nevojiten amplituda të larta dhe frekuencë të ulët ultrasonike (rreth 20 kHz).
Hielscher Ultrasonics ofron sisteme të ndryshme pastrimi inline tejzanor me sonotrode që përputhen, të cilat mund të përshtaten saktësisht me materialin tuaj të pafund dhe kërkesat specifike të pastërtisë.

Valët ultratinguj të fokusuar shumë largojnë papastërtitë, pluhurin, sapunët dhe përpunojnë mbetjet nga profilet e pafundme si telat, kabllot, shufrat, fibrat, rripat e stampuar dhe profilet metalike.

Valët ultratinguj të fokusuar shumë largojnë papastërtitë, pluhurin, sapunët dhe përpunojnë mbetjet nga profilet e pafundme si telat, kabllot, shufrat, fibrat, rripat e stampuar dhe profilet metalike.


Mësoni më shumë rreth vizatimit me tela tejzanor!

Materialet e zakonshme të telit të lidhjes tërhiqen pa probleme në tela ultra të hollë

 • alumini
 • bakër
 • argjend
 • ari

Pastrues inline tejzanor me performancë të lartë për tela lidhëse

Valët e ultrazërit me fokus shumë të lartë lejojnë rezultate të shkëlqyera pastrimi gjatë pastrimit të telave në linjë me ultratinguj duke përdorur sistemet Hielscher Ultrasonics.Hielscher Ultrasonics ofron sisteme të shumta pastrimi inline me ultratinguj për pastrimin e vazhdueshëm të materialeve të pafundme si tela dhe tela shumë të hollë. Amplituda tejzanor është parametri kryesor i procesit, i cili përcakton rezultatet e pastrimit. Meqenëse pastruesit e telave Hielscher Ultrasonic lejojnë kontroll të plotë mbi amplituda, mund të arrihet me besueshmëri një pastrim i butë por shumë efikas. Kjo është veçanërisht e rëndësishme kur bëhet fjalë për tela me diametër ultra të hollë. Rregullimi i amplitudës lejon arritjen e pastërtisë optimale në kushte të buta dhe jo të dëmshme.
Meqenëse pastruesit me ultratinguj inline Hielscher janë shumë efikas në energji dhe mund të përdoren pa ose vetëm me sasi shumë të vogla agjentësh pastrimi, instalimi do të amortizohet brenda disa muajsh. Për më tepër, pastrimi i telit me ultratinguj është me kosto efektive, i sigurt dhe i thjeshtë për t'u përdorur, si dhe miqësor ndaj mjedisit. Me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme, mirëmbajtja e ultrazërit Hielscher është pothuajse e neglizhueshme.
Na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth pastrimit të telit me tejzanor dhe detajeve specifike teknike të pastruesve tanë të linjës tejzanor!

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin më poshtë për të kërkuar informacione shtesë në lidhje me procesorët tejzanor, aplikacionet dhe çmimin. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj me ju dhe t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Në këtë video paraqitet sistemi i pastrimit inline me ultratinguj USCM2000. Ky pastrues tejzanor i linjës është ideal për heqjen e lubrifikantit tërheqës ose stearatit nga sipërfaqet e telit, pluhurin e shpuar nga shiritat dhe për pastrimin e profileve të ndryshme, boshteve me fileto, shufrave dhe produkteve të tjera të bllokuara.

Sistemi i pastrimit me tejzanor USCM2000 për tel, tub ose profile

Miniatura e videosLiteratura / Referencat

Fakte të vlefshme

Lidhja e telit

Lidhja me tela përshkruan metodën e krijimit të ndërlidhjeve (ndërlidhjeve) midis një qarku të integruar (IC) ose pajisjeve të tjera gjysmëpërçuese dhe paketimit të tij gjatë procesit të prodhimit. Lidhja me tela është një alternativë për ngjitësit me saldim ose me performancë të lartë, përkatësisht ngjitësit përçues elektrik (ECA) (ngjitësit përçues izotropikisht (ICA) dhe ngjitësit përçues anizotropikë (ACA)). Meqenëse lidhja e telit është më kosto-efektive dhe fleksibël kur krahasohen teknologji të ndryshme të ndërlidhjes, ajo përdoret për të montuar shumicën dërrmuese të paketave gjysmëpërçuese.


Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve të Hielscher mbulon spektrin e plotë nga ultrasonikatori kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.


Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.