Sistem kompakt tejzanor i pastrimit të telave për testet e fizibilitetit

Sistemet e pastrimit me ultratinguj janë shumë efikase për pastrimin inline të materialeve të pafundme si telat, kabllot, shufrat dhe profilet e vazhdueshme. Për të testuar efektet e pastrimit me ultratinguj në materialin tuaj specifik dhe ndotjen, Hielscher ka zhvilluar sistemin kompakt të pastrimit të telave me ultratinguj WTC950. Ndërsa sistemi i pastrimit të telave me ultratinguj WTC950 është një makinë pastrimi inline e plotë industriale për materiale të pafundme, ky model është gjithashtu ideal për të vlerësuar pastrimin inline me ndihmën e ultrazërit në testet e fizibilitetit. Kompaktësia dhe lëvizshmëria e tij lejojnë një integrim të lehtë në objektet ekzistuese të prodhimit dhe ndryshimin e shpejtë midis materialeve të ndryshme të pafundme.

Vlerësim pa rrezik me sistemin e pastrimit të telave tejzanor WTC950

Lloje të ndryshme materialesh dhe ndotjesh kërkojnë një intensitet specifik pastrimi. Për të vlerësuar efektet e ultrazërit në materialin specifik të vazhdueshëm dhe llojin e mbetjeve, Hielscher Ultrasonics ka zhvilluar një sistem kompakt dhe të lëvizshëm pastrimi të telave (shih foton më poshtë). Kjo lejon testimin e efekteve tejzanor ndaj materialit specifik dhe mbetjeve specifike. Meqenëse të gjitha rezultatet mund të rriten në mënyrë lineare, ky konfigurim është ideal për provat inline. Sistemi kompakt i pastrimit të telave mund të integrohet lehtësisht – direkt në linjën e prodhimit të klientit.
Për testimin e sofistikuar të procesit të pastrimit, si dhe për vlerësimin dhe optimizimin e parametrave tejzanor, Hielscher ofron përdorimin e saj laborator tejzanor proces.
Stafi i përhershëm i Hielscher ofron konsultime, trajnime dhe shërbime të mirëmbajtjes në thellësi.
Kliko këtu për të lexuar më shumë rreth pastrimit teli tejzanor dhe sistemet tona të ndryshme tejzanor për pastrimin inline!

Kërkesë informacioni

Sistem testi i pastrimit teli tejzanor me procesor ultrahang 1kW për pastrimin e vazhdueshëm inline të materialeve të pafundme.

Sistemi kompakt i pastrimit të telave me ultratinguj

Sistem testi i pastrimit teli tejzanor me procesor ultrahang 1kW për pastrimin e vazhdueshëm inline të materialeve të pafundme.

Sistemi kompakt i pastrimit të telave me ultratinguj

Intensive Inline Pastrimi me energji ultratinguj

Pastrimi me ultratinguj është një alternativë miqësore me mjedisin për pastrimin e materialeve të vazhdueshme, të tilla si tela dhe kabllo, kaseta ose tuba. Efekti i cavitation të gjeneruara nga ultratingulli i energjisë heq mbetjet e lubrifikimit si vaj ose yndyrat, soaps, stearates ose pluhur. Përveç kësaj, grimcat e ndotjes shpërndahen në lëngun e pastrimit. Me këtë, shmanget një aderim i ri me materialin që duhet pastruar dhe grimcat flushen larg.
Meqë procedura e pastrimit shpesh është një pengesë në linjën e prodhimit të telave, një pastrim efikas në linja shkëlqen pastrimin tradicional të grumbullit në faktorë të ndryshëm. Pastrimi i mbështjellave teli në banjot acid është një proces jo i vazhdueshëm i grumbullimit - konsumimi i kohës dhe kimikateve. Përveç kësaj, ajo përfshin kosto për acidet e dëmshme mjedisore.
Pastrimi i telit në linjë me hapat e tjerë të prodhimit çon në prodhim të vazhdueshëm. Për më tepër, përshpejtimi i pastrimit shpesh i mundëson kompanisë që të përdorë plotësisht kapacitetin e pjesës tjetër të linjës.

Sistem testi i pastrimit teli tejzanor me procesor ultrahang 1kW për pastrimin e vazhdueshëm inline të materialeve të pafundme.

Sistemi kompakt i pastrimit të telave është ideal për vlerësime dhe procese pastrimi në shkallë të vogël.

Kërkesë informacioni

Avantazhet e pastrimit tejzanor Wire:

  • metodë e provuar e pastrimit të cilësisë së lartë
  • instalim të lehtë dhe retro-montim në linjat ekzistuese të prodhimit
  • fortësi të lartë, mirëmbajtje të ulët
  • 24/7 operacion, automatizimi i plotë
  • mirëdashësi mjedisore: nuk ka ose më pak kimikate
  • konsum të ulët të ujit dhe energjisë
  • plotësisht i përshtatshëm
  • përpunim me shpejtësi të lartë

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm për të kërkuar informacion shtesë në lidhje me pastrimin inline me ultratinguj të materialeve, specifikimeve dhe çmimeve të pafundme. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë me ju procesin tuaj të pastrimit dhe t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Sonotrode tejzanor për pastrim intensiv inline të profileve të pafundme.

Pastrimi i telit tejzanor SOnotrode për efektet e pastrimit intensivPërfitimet e pastrimit të telave tejzanor

Një avantazh i pastrimit të telave tejzanor të përshkruar më sipër është pastrimi në linjë. Në krahasim me pastrimin e grumbullit (siç janë banjot për pastrimin e acideve), kostot zvogëlohen me ulje në hapat e nevojshëm të veprimit. Përveç kësaj, pastrimi i vazhdueshëm i linjës redukton numrin e ndërprerjeve në procesin e prodhimit dhe me të kostot e ndalimit dhe fillimit të linjës së prodhimit pas çdo ndërprerjeje.
Sistemet e pastrimit të telave tejzanor me fuqi të lartë sot shërbejnë për të pastruar telat nga kontaminimet me shpejtësi deri në 30m / s. Meqenëse pastrimi është shpesh ngushtësi, kjo do të rriste kapacitetin prodhues të vijës së tërësishme dhe me atë prodhimin potencial në vit.
Një përfitim tjetër rrjedh nga filtrimi i vazhdueshëm dhe pastrimi i vajit të lëngjeve të pastrimit. Kjo shërben për të mbajtur cilësinë e pastrimit në një nivel konstant të lartë. Kjo është veçanërisht e rëndësishme në prodhimet e ndjeshme të cilësisë.
Përveç kësaj, ultratinguj me fuqi të lartë kursen kimikate pastrimi. Kështu, shpenzimet janë ulur për blerjen dhe asgjësimin e lëngjeve të pastrimit. Filtrat dhe skimmers naftës rrisin këtë efekt duke zgjatur kohën e shfrytëzimit. Kushtet më të mira të ajrit për punonjësit janë rezultat i përqendrimit më të ulët të kimikateve të pastrimit. Së bashku me konsumin e ulët të energjisë dhe përdorimin shumë efikas të energjisë dhe kimikateve kjo është shumë e favorshme nga një perspektivë mjedisore gjithashtu.
Sistemi i pastrimit teli tejzanor është një jetëgjatësi e pajisjeve me kosto të ulët të mirëmbajtjes dhe operimit.

Literatura / Referencat

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.