Makinë pastrimi inline tejzanor USCM700

Makina pastruese e telave tejzanor USCM700 është një pajisje e fuqishme dhe efikase për pastrimin efektiv të materialeve të pafund të vazhdueshme si tela, shufra dhe shirita. USCM700 përmban një filtër opsional rripi, që lejon shmangien e fishekëve të filtrit, të cilët janë të prirur të bllokohen dhe mirëmbahen.

Pastrimi më pak i kontakteve të materialeve të pafundme me USCM700

Profilet e pafundme si telat, kabllot, kordonët, shiritat, shufrat, tubat dhe fibrat pastrohen në mënyrë efikase me sistemin e pastrimit me ultratinguj USCM700 (dizenjuar dhe prodhuar nga Hielscher Ultrasonics, Gjermani)Me sistemin modular të pastrimit USCM700, kabllot, telat, shiritat, fijet, litarët dhe profile të tjerë të pafund mund të pastrohen në mënyrë efikase në mënyrë të vazhdueshme pa kontakt, duke aplikuar akoma efekte mekanike të krijuara nga kavitimi akustik (kavitacioni i shkaktuar nga ultrazëri). Një sonotrode e krijuar posaçërisht për trajtimin tejzanor të pastrimit të profileve të pafundme përdoret për të gjeneruar amplituda e kërkuar për të hequr ndotjen. Ndotjet tipike janë lubrifikantët, sapunët, yndyrat, papastërtitë dhe pluhuri nga tela ose procesi i prodhimit të profilit të pafund. Gryzat e ajrit me efikasitet të lartë ose pecetat e ajrit për tharjen pas pastrimit hiqni mjedisin pastrues.
Gjurma e vogël prej 700x700 mm e bën të lehtë integrimin e USCM700 në linjat ekzistuese të prodhimit të telit. Edhe në një objekt prodhimi të ngushtë, për USCM mund të gjendet hapësirë për shkak të dizajnit të tij që kursen hapësirë. Për më tepër, drejtimi i rrjedhës së profilit të pafund është i ndryshueshëm.

Kërkesë informacioni

Sistem pastrimi inline tejzanor USCM700 me filtër rripi për pastrim me efikasitet të lartë të profileve të pafundme si tela, shufra, shirita, kabllo, fibra plastike etj.

Makina modulare e pastrimit tejzanor USCM700 pajisur me filtër rripi për pastrim me performancë të lartë të profileve të pafundme.

Intensiteti tejzanor i adaptuar në kërkesat tuaja të pastrimit

Sonotrode tejzanor për pastrim intensiv inline të profileve të pafundme.USCM700 është një sistem modular që mund të pajiset me fuqinë tejzanor më të përshtatshme për kërkesat tuaja të pastrimit. Përshtatur për nevojat tuaja të pastrimit, USCM700 mund të pajiset me një UIP500hdT (500W), UIP1000hdT (1kW), UIP1500hdT (1.5kW), ose UIP2000hdT (2kW). Dizajni unik i sonotrodës (shih vizatimin teknik në të majtë) për sistemet e pastrimit inline Hielscher transmeton amplituda të fuqishme dhe krijon kavitim akustik intensiv, i cili largon lubrifikantët, sapunët, pluhurin dhe grimcat e papastërtisë në mënyrë të besueshme dhe efikase nga materiali i pafund që kalon përmes sonotrodës pastruese . Sonotroda standarde janë krijuar për pastrimin e materialeve me diametër deri 20 mm. Sonotroda me vrima për profile të pafundme me diametra më të trashë janë në dispozicion sipas kërkesës
Një filtër opsional i rripit të leshit lejon që të shmanget përdorimi i fishekëve të filtrit, të cilët janë të prirur për bllokim dhe kërkojnë mirëmbajtje të lartë, dhe kontribuon në këtë mënyrë në një funksionim të vazhdueshëm pa probleme.
USCM700 është i pajisur me një lidhje lidhëse për ajrin e kompresuar (për tharjen pas pastrimit), ujë të freskët, ujë të ndotur dhe për zbrazjen e rezervuarit të mbetur.

Filtri i rripit USCM700

Makina e pastrimit me tejzanor USCM700 për profile të pafundme përmban një filtër rripi leshi.Makina për pastrimin e telave USCM700 është opsionalisht e disponueshme me një filtër efikas të rripave të leshit për të hequr asfaltat, copëzat dhe grimcat e tjera të ndotjes së ndotjes.
Përparësitë kryesore të filtrit të rripit mbi fishekët përfshijnë shmangien e bllokimit dhe
Fishekët e filtrit janë të prirur për mbingarkesë për shkak të grimcave më të mëdha dhe të lirshme në këtë mënyrë shpejt kapacitetin e tyre të filtrit. Zëvendësimi shpesh i përsëritur i fishekëve të filtrit nuk është vetëm i shtrenjtë, por gjithashtu kërkon një ndalesë të prodhimit për punën e mirëmbajtjes. Hielscher USCM700 me zgjidhjen e tij të thjeshtë, por efektive të filtrit të rripit e bën të panevojshëm mirëmbajtjen e shpeshtë dhe mbështet një funksionim të vazhdueshëm pa probleme të linjës suaj të pastrimit të telit.

Fushat e aplikimit të sistemit të pastrimit me ultratinguj USCM700

 • Profile pa fund
 • Tela
 • Shufra
 • Shirita
 • Fibrat
 • Tela mjekësor
 • Tela metalikë të çmuar
 • Materiale të tjera pafund

Makinë pastrimi me tejzanor USCM700 me sonotrode speciale dhe udhëzues teli për të ushqyer profilet e pafundme përmes zonës së kavitacionit tejzanor.

Pamje e hollësishme e sonotrodës me pastrim tejzanor dhe udhëzuesit me tel të sistemit pastrues ultrasonik me performancë të lartë USCM për profile pa fund

Efikase dhe e Besueshme: Pastrimi tejzanor i profileve të pafundme

USCM700 është ideal për të hequr ndotjet e mëdha si lubrifikantë tërheqës, sapunë, yndyrë, pluhur, papastërti dhe mbetje të tjera nga procesi i prodhimit nga sipërfaqja e profilit të pafund.
Materialet tipike të pafundme, që pastrohen shpesh duke përdorur një sistem pastrimi inline tejzanor të Hielscher (p.sh., USCM700) përfshijnë sa vijon:
kabllo, shufra, tuba, shirita, tela (p.sh. prej metaleve të çmuar për orë dhe stoli ose tela mjekësorë), tela të thurura, kordona, litarë, përcjellës alumini, tela pranverë, tela të thurura, kapëse, kunja flokësh, tela mjekësor, fibra plastike, boshtet (p.sh., gishtat e prekjes, boshtet e vidave, boshtet me fije), burimet dhe shiritat e shpuar ndër të tjera.
Efikasiteti i jashtëzakonshëm i sistemit të pastrimit inline tejzanor të Hielscher lejon në shumë raste pastrimin vetëm me ujë ose përdorimin e sasive të vogla të detergjentëve të butë. Kjo e bën procesin e pastrimit dukshëm më miqësor ndaj mjedisit. Procesi i shtrenjtë dhe i mundimshëm i asgjësimit të kimikateve të pastra të pastrimit bëhet i panevojshëm.

Avantazhet e pastrimit tejzanor në një shikim:

 • efikasitet te larte
 • amplituda e rregullueshme për efektet më të mira
 • amplituda të larta deri në 20 μm për pastrim intensiv
 • heq edhe ndotjen e rëndë dhe të fortë
 • metoda e pastrimit pa kontakte, por mekanike
 • për diametra të ndryshëm
 • operacion me ujë ose agjentë të butë pastrimi
 • filtër i fortë rripi (opsional)
 • peceta ajri për tharje
 • operacion i vazhdueshëm
 • Fuqia
 • mirëmbajtje të ulët
 • ndërtuar për funksionimin 24/7/365

Parimi i funksionimit: Pastrimi tejzanor i profileve të pafundme

Procesori tejzanor gjeneron lëkundje gjatësore mekanike (efekt piezo-elektrik i përmbysur) me një frekuencë prej 20 kHz nga ngacmimi elektrik.
Lëkundjet përforcohen nga sonotrode e montuar në bri dhe e projektuar si një oshilator ƛ/2 dhe transmetohet nëpërmjet sipërfaqes së saj të poshtme në mjedisin e lëngshëm, i cili më pas pompohet në rezervuarin e ujit të pastrimit. Dridhjet me ultratinguj në sonotrode (20,000/s) me një amplitudë të madhe mekanike deri në 20 μm shkaktojnë kavitacion në mjedisin e sonikuar. Presionet e larta, temperaturat dhe diferencat përkatëse që ndodhin në nivel lokal, që krijohen si rezultat i kavitacionit akustik, nxisin procese që janë të dobishme për pastrimin intensiv të sipërfaqes së materialeve të pafundme si telat, shufrat, shiritat dhe materialet e tjera të vazhdueshme.

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin më poshtë për të kërkuar informacion shtesë në lidhje me sistemin tejzanor të pastrimit inline USCM700, aplikacionet dhe çmimet. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë me ju procesin tuaj dhe t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Efikasitet i lartë pastrimi me pastruesin inline me ultratinguj USCM700 për profile të pafundme

Moduli pastrues tejzanor USCM700 për pastrim me performancë të lartë të profileve të pafundme


Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve të Hielscher mbulon spektrin e plotë nga ultrasonikatori kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.


Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.