Modulet e pastrimit tejzanor për tela, tuba dhe kabllo

Hielscher prodhon sisteme pastrimi tejzanor për heqjen e kontaminimit, të tilla si lubrifikantë, nxjerrje vaji, pluhur, fëlliqur, sapun ose stearat nga profilet e vazhdueshme, të tilla si tela, tuba, rrip i sheshtë ose kabllo.

USCM – Një Sistem i Pastrimit Modular

Seri USCM është projektuar si numër i moduleve të pastrimit. Secili nga modulet e USCM në një njësi të pastrimit të pavarur, e gatshme për funksionim plug-and-play. Modulet e USCM janë në dispozicion në gjatësi të ndryshme midis 600 dhe 2000mm. Për operacionet e pastrimit ose shpëlarjes me shumë faza, mund të kombinoni dy ose më shumë module të USCM përgjatë linjës. Kërkesat tuaja të pastrimit do të përcaktojnë gjatësinë dhe konfigurimin e këtij sistemi pastrimi shumë të adaptueshëm. Nëse planifikoni përmirësimet e shpejtësisë së linjës në të ardhmen (de-bottlenecking), mund të blini një modul pastrimi me lojëra rezervë, kështu që mund të shtoni më shumë koka zanore më vonë. Përndryshe, ju mund të shtoni një modul tjetër pastrimi USCM në linjë, nëse keni nevojë për atë.

Pastrimi i telave tejzanor është një metodë pastrimi me kontakt, por ende mekanike. Përdor cavitation tejzanor. Prandaj, ajo kërkon më pak, më pak të ashpër ose aspak kimikate. Kjo e bën pastrimin tejzanor një alternativë miqësore me mjedisin për acidin konvencional ose pastrimin e tretësit. Disa klientë përdorin ujë, siç është vetëm uji i DI. Kjo është ideale për telat e ushqimit ose të mjekësisë. Natyrisht, përdorimi i kimikateve më të ashpra përmirëson sigurinë në vendin e punës.

Hielscher sonotrode tejzanor pastrim për pastrim teli

USCM600 dhe USCM1200 për pastrimin e telave me një fije

USCM600 dhe USCM1200

Modulet USCM janë bërë nga çelik inox për të kaluar shumë vite të operacionit. Çdo modul përfshin pastrim tejzanor intensiv, filtrim të lëngët, ngrohje dhe recirkulacion dhe fshesa ajri për tharje.

Hielscher Sistemet e pastrimit USCM mund të përpunojnë profilet në linjë me shpejtësi të ndryshme deri në 200m / min, me lehtësi. Për diametrat kryq seksional prej më shumë se 25mm dhe për pastrimin me shumë tela, ne kemi zgjidhje të personalizuara. Ju lutemi të na kontaktoni për më shumë informacion!

Kjo video tregon USCM600 dhe USCM1200 konfiguruar për pastrimin tejzanor në linjë të dy telave paralele.

Sistemet tejzanor të pastrimit të telit USCM600 dhe USCM1200 përdoren për pastrimin efikas dhe të shpejtë të materialeve të pafund, p.sh tela, kabllo, shufër dhe kasetë.

Pastrim tejzanor teli USCM600 & USCM1200

Miniatura e videos

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi vendosni detajet e kontaktit tuaj në formën e mëposhtme. Ju lutemi jepni informacion rreth dimensioneve të profilit dhe materialit, shpejtësisë së linjës, kontaminimit, kufizimeve hapësinore, kërkesave të pastërtisë dhe hapit të procesit para dhe pas stacionit të pastrimit. Kjo do të na mundësojë t'ju ndihmojmë më mirë. Faleminderit!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Pastrim tejzanor për çdo material

Modulet e pastrimit të USCM mund të përdoren për të gjitha llojet e materialeve të profilit, si bakri, alumini, çelik, bronzi, fibra qelqi, fije të filetuara. Lëngjet tipike të pastrimit janë Uji i ujit ose uji me përqëndrime të ulëta të detergjentit neutral, pastrues alkalik ose acid.
Brochure “Pastrimi tejzanor i telave – Hielscher Ultrasonics


Në këtë video paraqitet sistemi i pastrimit inline me ultratinguj USCM2000. Ky pastrues tejzanor i linjës është ideal për heqjen e lubrifikantit tërheqës ose stearatit nga sipërfaqet e telit, pluhurin e shpuar nga shiritat dhe për pastrimin e profileve të ndryshme, boshteve me fileto, shufrave dhe produkteve të tjera të bllokuara.

Sistemi i pastrimit me tejzanor USCM2000 për tel, tub ose profile

Miniatura e videos

Aplikacionet e Pastrimit

contaminations

 • Vaj ose yndyrna
 • Vizatim me sapun
 • stearate
 • Pluhuri ose Dirt

Shembuj Instalimi

 • Pranë procesit të tërheqjes së telit
 • Pas vulosjes, Formimit ose Rolling
 • Pranë Wire Pay-Off Station
 • Para pjekjes
 • Para veshjes
 • Para saldimit
 • Para nxjerrjes së teli
 • Stacion tjetër i ri-mbështjellës

Standarde USCM Sizes

 • 600 mm
 • 1200 mm
 • 1500 mm
 • 1800 mm
 • 2000 mm

Komponentët e sistemit të pastrimit

  standard

 • Krerët e pastrimit tejzanor
 • Udhëzues për tela qeramike
 • Pastrimi i lëngjeve
 • Filtër qese
 • Rregullues i Ngrohjes
 • Fshin ajri
  fakultativ

 • Furçat statike
 • Furçat rrotulluese
 • Tharëse me ajër të nxehtë
USCM600 me furça rrotulluese pastrimi

USCM600 me furçat rrotulluese

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.