Pastrimi i zorrëve dhe tubave të valëzuar

Pastrimi në linjë me ultratinguj është një metodë shumë efikase dhe e besueshme për të hequr pluhurin, papastërtitë, yndyrat dhe mbetjet e tjera të përpunimit nga sipërfaqja e jashtme e zorrëve dhe tubave të valëzuar. Pastruesit e linjës tejzanor Hielscher mund të integrohen lehtësisht në impiantet ekzistuese të prodhimit dhe lejojnë pastrim të vazhdueshëm intensiv dhe pa probleme të zorrëve dhe tubave. Efektet e thella të pastrimit të ultrazërit të fuqisë përmirësojnë cilësinë e zorrëve dhe tubave të valëzuar.

Pastroni zorrët dhe tubacionet me pastrues tejzanor në linjë

Strukturat e sipërfaqeve të zorrëve dhe tubave metalikë, p.sh. zorrët e valëzuar, mund të pastrohen në mënyrë efikase duke përdorur pastrues inline me ultratinguj Hielscher.Pastrimi me ultratinguj është një metodë e fuqishme dhe efikase për pastrimin e llojeve të ndryshme të zorrëve, duke përfshirë zorrët mbrojtëse, zorrët e plotë të valëzuar dhe zorrët metalike spirale, veçanërisht ato të bëra nga materiale si çeliku inox. Ky proces mbështetet në gjenerimin e valëve ultratinguj me intensitet të lartë dhe me frekuencë të ulët në një zgjidhje pastrimi për të krijuar flluska të vogla që shpërthejnë pas kontaktit me sipërfaqen e zorrës. Ky shpërthim gjeneron valë goditëse me energji të lartë që largojnë ndotësit nga zorra ose sipërfaqja e tubit, duke rezultuar në një pastrim të plotë.

Kërkesë informacioni

Makinë tejzanor për pastrimin e telave për pastrimin në linjë të tubave dhe zorrëve metalikë të vazhdueshëm.

Pastrues inline me ultratinguj USCM700 është një makinë e fuqishme pastrimi për profile të pafundme si zorrë metalike dhe tuba të valëzuar

 

Sistemet e pastrimit të telave me tejzanor nga Hielscher Ultrasonics arrijnë efekte superiore pastrimi. Videoja demonstron sistemin kompakt të pastrimit të telave me ultratinguj WTC950.

Sistemi kompakt i pastrimit të telave me tejzanor WTC950

Miniatura e videos

 

Pse të pastroni zorrët e valëzuar me ultratinguj të fuqishëm?

Pastrimi me tejzanor i sipërfaqeve të jashtme të zorrëve dhe tubave të valëzuar me një pastrues inline tejzanor ofron përfitime të shumta. Pastruesit e linjës tejzanor për zorrët dhe gypat e valëzuar janë një zgjedhje praktike, veçanërisht kur pastrimi i plotë dhe i qëndrueshëm është thelbësor dhe kur dizajni i zorrëve ose tubave e bën pastrimin manual të vështirë ose jopraktik. Këto avantazhe të pastrimit intensiv me ultratinguj tejkalojnë metodat e tjera të pastrimit. Le të hedhim një vështrim mbi përfitimet kryesore të pastrimit të brendshëm me ultratinguj të materialeve të vazhdueshme si zorrët dhe tubat e valëzuar.

 • Pastrim efikas: Pastruesit tejzanor përdorin valë ultratinguj me frekuencë të ulët dhe me intensitet të lartë për të krijuar flluska të vogla, me energji të lartë, të ashtuquajturat kavitacion, në një zgjidhje pastrimi. Këto flluska shpërthejnë pas kontaktit me sipërfaqen, duke krijuar mikro-jet e lëngut pastrues. Ky proces ndihmon në largimin dhe largimin e ndotësve, si papastërtitë, yndyrat, vaji dhe mbetje të tjera, nga sipërfaqet e jashtme të zorrëve dhe tubave. Agjitacioni i krijuar nga pastrimi me ultratinguj është dukshëm më efektiv se metodat e tjera të pastrimit, veçanërisht në zona komplekse ose të vështira për t'u arritur si valëzimet.
 • Jo gërryes: Pastrimi me ultratinguj është një proces jo gërryes, që do të thotë se nuk mbështetet në furça gërryese ose materiale që mund të dëmtojnë potencialisht sipërfaqen e zorrëve dhe tubave. Kjo është thelbësore për ruajtjen e integritetit të sipërfaqeve të valëzuara, parandalimin e konsumimit dhe zgjatjen e jetëgjatësisë së pajisjes.
 • Kursimi i kohës: Pastruesit e linjës tejzanor Hielscher janë efikas dhe pastrohen shpejt, veçanërisht kur krahasohen me metodat e pastrimit manual ose pastrimin kimik që kërkojnë kohë, përpjekje të konsiderueshme dhe agjentë toksikë pastrimi. Ky efikasitet çon në rritjen e produktivitetit në fabrikat e prodhimit industrial ku prodhohen zorrë dhe tuba të valëzuar.
 • Konsistenca: Pastruesit e linjës tejzanor ofrojnë rezultate të qëndrueshme pastrimi, duke siguruar që sipërfaqet e jashtme të zorrëve dhe tubave të pastrohen në një standard uniform. Kjo është e rëndësishme në industritë ku pastërtia është kritike për cilësinë e produktit, të tilla si në farmaceutikë, përpunimin e ushqimit ose prodhimin e gjysmëpërçuesve.
 • Eko-miqësore: Pastrimi me ultratinguj lejon një pastrim miqësor ndaj mjedisit dhe të qëndrueshëm të zorrëve dhe tubave të valëzuar, duke reduktuar nevojën për kimikate të forta dhe duke minimizuar ndikimin mjedisor të procesit të pastrimit.

 

Sistemet tejzanor të pastrimit të telave USCM600 dhe USCM1200 përdoren për pastrimin efikas dhe të shpejtë të materialeve të pafundme, p.sh. tela, kabllo, zorrë, tuba, shufra dhe shirita.

Pastrim tejzanor teli USCM600 & USCM1200

Miniatura e videos

 

Si zbatohet pastrimi me ultratinguj në lloje të ndryshme të zorrëve dhe tubave?

Pastruesit e linjës tejzanor Hielscher përdorin parimin e punës së kavitacionit akustik dhe rrjedhjes së lëngjeve për të hequr yndyrat, papastërtitë, mbetjet e procesit dhe ndotësit nga sipërfaqja e llojeve të ndryshme të zorrëve dhe tubave.

 • Tuba mbrojtëse: Zorrat mbrojtëse përdoren shpesh në aplikime industriale për të mbrojtur komponentët ose materialet e tjera nga faktorë të ndryshëm mjedisorë. Në procesin e prodhimit, këto zorrë mund të grumbullojnë papastërti, yndyrë dhe ndotës të tjerë. Pastrimi me ultratinguj është efektiv në heqjen e këtyre ndotësve nga sipërfaqja e zorrëve mbrojtëse. Valët e ultrazërit mund të depërtojnë në valëzimet e zorrës, duke siguruar një pastrim të plotë.
 • Tuba plotësisht të valëzuar: Tubat e valëzuara shfaqin struktura komplekse dhe për këtë arsye përfitojnë shumë nga pastrimi me ultratinguj. Efektet e kavitacionit tejzanor arrijnë të gjitha pjesët e zorrës, duke përfshirë valëzimet. Kjo siguron që yndyrat, papastërtitë, pluhuri dhe ndotësit e vendosur në zonat e vështira për t'u arritur të hiqen në mënyrë efektive.
 • Tuba metalike spirale: Pastrimi i duhur i sipërfaqes së zorrëve metalikë spirale, të përbëra nga spirale prej çeliku inox me mbështjellës të valëzuar, mund të jetë veçanërisht sfidues për shkak të dizajnit të tyre të ndërlikuar. Pastrimi në linjë me ultratinguj është veçanërisht i përshtatshëm për këto zorrë. Valët goditëse të dendura me energji të krijuara nga flluska që shemben në solucionin e pastrimit mund të arrijnë edhe hapësirat më të ngushta brenda rrudhave, duke siguruar një pastrim të plotë.
Procesor tejzanor me sonotrode pastrimi inline për pastrimin efikas të profileve të pafundme si tubat e valëzuar ose zorrët e valëzuar.

Procesor tejzanor me sonotrode për pastrimin e telit në linjë për pastrimin efikas të materialeve të pafundme si zorrë, tuba, tela ose shufra.

Pastrues inline tejzanor me performancë të lartë për zorrët dhe tubacionet metalike

Hielscher Ultrasonics ofron është prodhuesi kryesor për pastrues inline tejzanor me performancë të lartë. Duke ofruar sisteme të shumta pastrimi me ultratinguj për pastrimin e vazhdueshëm të materialeve të pafundme si zorrët, tubacionet, telat, shufrat dhe materiale të tjera të pafundme, Hielscher do t'ju ofrojë zgjidhjen ideale të pastrimit për procesin tuaj të prodhimit. Amplituda tejzanor është parametri kryesor i procesit, i cili përcakton rezultatet e pastrimit. Meqenëse pastruesit e telave Hielscher Ultrasonic lejojnë kontroll të plotë mbi amplituda, mund të arrihet me besueshmëri një pastrim i butë por shumë efikas. Kjo është veçanërisht e rëndësishme kur bëhet fjalë për sipërfaqe dhe materiale delikate. Rregullimi i amplitudës lejon arritjen e pastërtisë optimale në kushte optimale.
Meqenëse pastruesit me ultratinguj inline Hielscher janë shumë efikas në energji dhe mund të përdoren pa ose vetëm me sasi shumë të vogla agjentësh pastrimi, instalimi do të amortizohet brenda disa muajsh. Për më tepër, pastrimi i zorrës me ultratinguj është me kosto efektive, i sigurt dhe i thjeshtë për t'u përdorur, si dhe miqësor ndaj mjedisit. Me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme, mirëmbajtja e ultrazërit Hielscher është pothuajse e neglizhueshme.
Na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth pastrimit me ultratinguj të zorrëve të valëzuar, tubave dhe materialeve të tjera të pafundme. Ne do të jemi të lumtur të ndajmë detaje teknike specifike të pastruesve tanë të linjës tejzanor!

Pse Hielscher Ultrasonics?

 • efikasitet te larte
 • Teknologjia më e fundit
 • seriozitet & Fuqia
 • kontroll i rregullueshëm, i saktë i procesit
 • grumbull & në rradhë
 • për çdo vëllim
 • softver inteligjent
 • veçoritë inteligjente (p.sh., të programueshme, protokollimi i të dhënave, telekomanda)
 • Lehtë dhe e sigurt për të vepruar
 • mirëmbajtje të ulët
 • CIP (i pastër në vend)
Pastrimi industrial i materialeve të pafundme si telat, shufrat, gypat ose zorrët përmbushet me efikasitet të lartë me pastrues inline Hielscher Ultrasonics.

DRS3000 është një sistem pastrimi inline me ultratinguj shumë efikas për profile të pafundme.

Kërkesë informacioni

Dizajn, Prodhim dhe Konsulencë – Cilësi e prodhuar në Gjermani

Ultrasonikët Hielscher janë të njohur për cilësinë e tyre më të lartë dhe standardet e dizajnit. Fortësia dhe funksionimi i lehtë lejojnë integrimin e qetë të ultrasonikëve tanë në objektet industriale. Kushtet e vështira dhe mjediset kërkuese trajtohen lehtësisht nga ultrasonikët Hielscher.

Hielscher Ultrasonics është një kompani e certifikuar ISO dhe i kushton theks të veçantë ultratingujve me performancë të lartë që paraqesin teknologjinë më të fundit dhe lehtësinë ndaj përdorimit. Sigurisht, ultrasonikët Hielscher janë në përputhje me CE dhe plotësojnë kërkesat e UL, CSA dhe RoHs.

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi, përdorni formularin e mëposhtëm për të kërkuar informacion shtesë në lidhje me pastruesin tejzanor në linjë Hielscher, të dhënat teknike dhe çmimet. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj me ju dhe t'ju ofrojmë një sistem pastrimi inline me ultratinguj që përmbush kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


USCM600 dhe USCM1200 për pastrimin e telit me një fije dhe heqjen intensive të pluhurit, papastërtive dhe yndyrës nga zorrët dhe tubat e valëzuar.

Modelet e pastrues inline tejzanor Hielscher USCM600 dhe USCM1200


Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve Hielscher mbulon spektrin e plotë nga aparati ultratingullor kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.


Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.