Tema Utrasonike: "Ekografia me intensitet të lartë, me frekuencë të ulët"

Me ultratinguj me intensitet të lartë, me frekuencë të ulët, të njohur edhe si ultrasonikë me fuqi të lartë, përdoret për aplikime të shumëfishta siç janë përzierja dhe homogjenizimi, mulliri i lagësht dhe shpërndarja, emulsifikimi, nxjerrja, shpërbërja dhe reaksionet sonokimike. Ultrazëri me fuqi të lartë është një metodë intensifikimi i proceseve, e cila shkëlqen metodat konvencionale duke rezultuar në një shpërndarje më të ngushtë të madhësisë së grimcave (p.sh. nga shpërndarja tejzanor & homogjenizues), duke dhënë rendiment më të lartë (p.sh. në ekstraktimin tejzanor dhe sonokiminë), shpejtësinë e procesit të përshpejtuar dhe funksionimin e thjeshtë. Përparësitë e mëtutjeshme të përpunimit tejzanor janë shkallëzueshmëria lineare nga laboratori në madhësinë industriale; duke qenë një proces jo termik, i cili parandalon dekompozimin termik të materialeve të ndjeshme ndaj nxehtësisë; dhe mundësinë e sistemeve ekzistuese retro-përshtatëse për efekte sinergjike.
Hielscher Ultrasonic është i spizializuar në projektimin, prodhimin dhe shpërndarjen e sistemeve ultrasonike me performancë të lartë që mbulojnë gamën e plotë nga laboratorët më të vegjël dhe ultrasonicators me bazë të lartë deri tek sistemet e prodhimit me madhësi të plotë për procese me vëllim të lartë.
Lexoni më shumë rreth aplikimeve të ultrazërit të energjisë dhe avantazhet e tij!

12 faqe në lidhje me këtë temë janë duke u treguar:

Konfigurimi i reaktorit inline Sonoelectrochemistry për sintezën e

Konfigurimi i Sonoelektrokimisë – Ekografia 2000 Watts

Sonoelectrokimia kombinon përfitimet e elektrokimisë me sonokiminë. Avantazhi më i madh në këto teknika është thjeshtësia, kostoja e ulët, riprodhueshmëria dhe shkallëzueshmëria e tyre. Hielscher Ultrasonics ofron konfigurim të plotë sonoelektrokimik për përdorim në grup dhe në linjë. Ai përbëhet nga: një gjenerator i avancuar tejzanor…

https://www.hielscher.com/sonoelectrochemistry-setup-2000-watts-ultrasound.htm
Procesor ultrasonik me performancë të lartë UIP2000hdT 2 kW i kombinuar me ekstruder me dy vida

Riciklimi i gomës së gomave me ultratinguj me performancë të lartë

Goma e mbeturinave të gomave është një material toksik, i pabiodegradueshëm duke e bërë asgjësimin e tij një problem mjedisor dhe ekonomik. Devulkanizimi tejzanor është një metodë e shpejtë dhe efikase për të ricikluar gomat e mbeturinave të gomave duke lejuar ripërdorimin e gomave të mbeturinave. Riciklimi tejzanor i gomës së gomave është relativisht…

https://www.hielscher.com/tire-rubber-recycling-with-high-performance-ultrasound.htm
Hielscher Ultrasonics Logo

Politika e privatësisë

Kjo politikë e privatësisë është përpiluar për t'u shërbyer më mirë atyre që janë të shqetësuar me mënyrën se si "Informacioni i tyre i identifikueshëm personal" (PII) përdoret në internet. PII, siç përshkruhet në ligjin e SHBA-së për privatësinë dhe sigurinë e informacionit, është informacion që mund të përdoret…

https://www.hielscher.com/privacy-policy.htm
Përzierës tejzanor me prerje të lartë me rezervuar të trazuar

Tharje tejzanor e këna

Ekstraktet e kënasë përdoren gjerësisht në produkte kozmetike, ushqimore dhe mjekësore. Metoda e ekstraktimit me ultratinguj rrit rendimentin e përbërjeve aktive si antioksidantët, fenolët dhe ngjyruesit. Përpunimi me ultratinguj është një teknikë e butë jo termike për të intensifikuar ekstraktin e kënasë…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-henna-extraction.htm
Ultrasonically cavitation gjeneruar në bri të UIP1500hd - një pajisje tejzanor 1.5kW. Për shikueshmëri më të mirë, lëngu është ndriçuar me dritë blu nga fundi i kolonës së xhamit.

Kërkesë informacioni

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.