Teknologjia e ultrazërit Hielscher

Tema Utrasonike: "qelizë rrjedhëse"

Një qelizë rrjedhëse ose reaktori i rrjedhës është një aksesor, i cili bën të mundur përpunimin e materialit, p.sh. me anë të sonication, në një proces të vazhdueshëm inline. Proceset tejzanor mund të ekzekutohen si proces grumbull ose në modalitetin e rrjedhës së vazhdueshme duke përdorur një qelizë të rrjedhës tejzanor. Përparësitë e një procesi ultrasonik në linjë duke përdorur një reaktor qelizë rrjedhës janë përpunimi më i njëtrajtshëm i mediumit, aplikimi i presionit, i cili është një parametër i rëndësishëm, dhe zërit, i përshtatshëm, efikas i vëllimeve të mëdha.
Një pompë ushqen lëndën e parë në reaktorin e qelizës tejzanor të rrjedhës, ku fuqia tejzanor është shumë e mund të përqendrohet dhe përqendrohet në një vëllim të vogël. Kjo rezulton në një përpunim më uniform dhe me cilësi më të lartë të produktit. Një valvul me presion mbrapa mund të përdoret për të rritur presionin në qelizën e rrjedhës. Kjo intensifikon kaviljen akustike, duke rezultuar në presione më të larta hidraulike dhe ndryshime të presionit dhe temperaturës për shkak të një shpërthimi më të dhunshëm të flluskave të kavitacionit.
Hielscher Ultrasonics ofron qeliza të rrjedhës së shumëfishtë dhe lloje të reaktorit me madhësi dhe gjeometri të ndryshme. Përdoret në kombinim me procesorët tejzanor me performancë të lartë Hielscher, konfigurimi i duhur i Sonotrode dhe qelizës së rrjedhës lejojnë kushte optimale të procesit dhe dalje superiore superiore.
Lexoni më shumë rreth reaktorëve të qelizave të rrjedhës tejzanor dhe përdorimit të tyre në laborator, pilot dhe aplikime industriale!

Hielscher Ultrasonics ofron një gamë të gjerë qelizash me rrjedhë tejzanor dhe reaktorë për përpunimin e vazhdueshëm të lëngjeve dhe slurries.Hielscher Ultrasonics ofron një gamë të gjerë qelizash me rrjedhë tejzanor dhe reaktorë për përpunimin e vazhdueshëm të lëngjeve dhe slurries.

12 faqe në lidhje me këtë temë janë duke u treguar:

Mulliri tejzanor i Mg2Si.

Shpërbërja tejzanor: lagështirë, shpërbërje, shpërndarje

Integruesit tejzanor janë përdorur gjerësisht për të lagur, shpërndarë ose shpërndarë grimcat dhe pluhurat në lëngje. Ultrasonicators me performancë të lartë krijojnë forca të qethjes intensive, të cilat thyejnë dhe shkatërrojnë agregatet, aglomeratet dhe grimcat parësore në madhësinë mikroskopike ose nano. Përpunimi uniform i grimcave…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-disintegration-wetting-dissolving-dispersing.htm
Nxjerrja tejzanor kanabis në Glyerin

Disintegruesit tejzanor

Shpërbërja e qelizave është një detyrë e zakonshme në bioteknologji dhe në shumë aplikacione që përfshijnë përpunimin e qelizave dhe materialit ndërqelizor. Disintegruesit e qelizave tejzanor janë efikase dhe të besueshme, kur bëhet fjalë për prishjen e murit të qelizave ose membranat e qelizave bimore, gjitarët…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-disintegrators.htm
UP400St - një homogjenizues ultrasonik i fuqishëm 400W

Nano-pjesët e ngurta-lipide të Famotidinës të Formuluara Ultrasonikisht

Famotidina është një molekulë farmaceutike e zakonshme që përdoret në ilaçet e urthit. Për të kapërcyer tretshmërinë e dobët dhe biodisponibilitetin e dobët që rezulton, famotidina mund të formulohet në nanopartikuj të lipideve të ngurta duke përdorur zërit si teknikë kapsulimi. Nano-grimcat e ngurta lipidike ultrasonike Famotidine…

https://www.hielscher.com/ultrasonically-formulated-famotidine-solid-lipid-nanoparticles.htm
UP400St - Homogenizues tejzanor

Tejzanor Nano-Emulsification për Mikrokapsulim para Spray-Tharje

Në mënyrë që të mikroencapsuloni përbërësit aktivë përmes tharjes me llak, duhet të përgatitet një mikro- ose nanoemulsion i qëndrueshëm me madhësi të imët. Emulsifikimi tejzanor është një teknikë e lehtë dhe e besueshme për të prodhuar mikro dhe nano-emulsione të qëndrueshme Si surfactant alternative, biopolimerë çamçakëza të tillë arabi ose…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-nano-emulsification-for-microencapsulation-before-spray-drying.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.