Spërkatje tejzanor, Nebulizing, dhe Atomizing

Vibrimet tejzanor mund të krijojnë pika shumë të hollë. Gjatë spërkatjes tejzanor, madhësia dhe shpërndarja e pikave mund të kontrollohen saktësisht në mënyrë që pikat e vogla dhe grimcat të mund të avullohen. Në këtë mënyrë, prodhohen grimca me sipërfaqe të lartë sipërfaqësore. Spay tejzanor dhe atomization është një teknologji e suksesshme p.sh. për të aplikuar veshje të hollë me performancë të lartë dhe cilësi në një substrate. Për shkak të kontrollit të saktë mbi të gjitha parametrat e procesit të atomizimit tejzanor, mund të shmanget mbingarkesa dhe të arrihet shpërndarja e saktë e pikave. Një tjetër aplikim shumë i mundshëm është tharja tejzanor ose ngrirja.

Spërkatja me ultratinguj e pikave ultra të imta

Teknika tejzanor spërkatje zbatohet në degë të ndryshme industriale për aplikime të shumëfishta. Fushat më të zakonshme të nebulizimit dhe atomizimit tejzanor janë veshja e filmit të hollë dhe tharja me llak ose ngrirja e llakëve të grimcave.
Si një teknikë e provuar nga industria, spërkatja tejzanor zbatohet me sukses në linjat e prodhimit të veshjes së filmit të hollë me performancë të lartë gjatë procesit të prodhimit të elektronikës të saktësisë siç janë gjysmëpërçuesit, pajisjet e precizitetit, aplikimet e nanoteknologjisë, qelizat e karburantit dhe qelizat diellore.
Në industrinë ushqimore, spërkatja tejzanor përdoret për të nxitur ngrirjen e llakëve të pluhurave, p.sh. kafe, qumësht, hirrë dhe pluhura të tjera.

Pyrolysis tejzanor spray është një teknikë efikase për të sintetizuar grimcat nano dhe për t'i depozituar ato si shtresa të hollë të filmit. (Kliko per te zmadhuar!)

Hundë tejzanor llak

 

Dridhjet tejzanor të gjeneruara nga ultrasonicatori Hielscher UP200St me sonotrode me llak S26d18S përdoren për të llakuar dhe mjegulluar pikat me madhësi të imët.

Neelsing / Spërkatje Hielscher Ultrasonics duke përdorur UP200St

Miniatura e videos

 
Industritë dhe aplikimet:

 • shpërbërjen e lëngjeve
 • shtresë e hollë filmike për elektronikë
 • veshja me performancë të lartë (p.sh. grimcat nano-funksionale)
 • Veshje anti-mjegull
 • duke shtuar lagështi në një rrymë gazi
 • encapsulation e agjentëve aktivë në farmaceutike
 • tharje me llak e pluhurave dhe granula, p.sh. nano-grimca
 • industria ushqimore: qumështi & pluhur hirrë, kafe të çastit
 • inxhinieri e grimcave
 • tharje me llak e pluhurave ushqimore, p.sh. produkte të ndjeshme ndaj nxehtësisë
 • në prodhimin e gjysmëpërçuesve, qelizave të karburantit, pajisjeve mjekësore
 • kimia: p.sh. reaksion gazi-likuid, lidhjet

 
 
Përfitimet e tharjes me ultratinguj:

 • nuk ka dëme të nxehtësisë
 • nuk nevojiten aditivë
 • qëndrueshmëri afatgjatë
 • pesha e reduktuar e produktit
 • nuk ka nozzeles bllokuar
 • nuk ka ose ndryshim minimal në shije
 • nuk ka humbje të ushqyesve
Tejzanor Spërkatje Sonotrode S26d18S

Sonotrode tejzanor S26d18S për Atomizimin, Nebulizing ose Spërkatje

 
 

Spërkatje tejzanor

 • pajisje industriale
 • 24/7 operacion
 • Shkalla e rregullueshme / llak
 • nuk ka ndotje
 • nuk ka clogging
 • nuk ka erozion

Hielscher Ultrasonics është furnizuesi juaj kryesor për atomizatorët tejzanor dhe spërkatësit. Ne ofrojmë zgjidhje të standardizuara dhe të personalizuara për rezultate optimale të procesit.
Na kontaktoni sot për të mësuar se si spërkatja tejzanor dhe atomizimi mund të përmirësojnë procesin tuaj!

Na kontaktoni / kërkoni më shumë informacion

Bisedoni me ne në lidhje me kërkesat tuaja të përpunimit. Ne do të rekomandojë më të përshtatshme instalimit dhe përpunimit parametrat për projektin tuaj.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
Fakte të vlefshme

Sistemet e lagesave tejzanor, të referuara edhe si atomizer tejzanor ose llak tejzanor llak, krijon luhatje të lartë dhe në këtë mënyrë janë në gjendje të prodhojnë pikat jashtëzakonisht të bukura, i cili është i njohur edhe si “mjegull të thatë”. Avantazhet e atomizimit tejzanor janë kontrolli i plotë mbi madhësinë e pikave, intensiteti i sprucimit dhe shpejtësia e pikave. Atomizuesit industrialë tejzanorë, të cilët mund të përshtaten me lehtësi në linjat prodhuese ekzistuese, lejojnë një xhiro të lartë në dalje cilësore.
Tharje tejzanor llak është një teknikë shumë efiçente dhe e butë që lejon për të lartë të xhiros. Për shkak të butësisë së saj, është shumë efektive për materialet e ndjeshme ndaj nxehtësisë. Për më tepër, ajo promovon kapacitetin e përpunimit pasi ajo çon në një avullim më të shpejtë të lëngjeve ujore si dhe tretës.

Tejzanor Spërkatje Sonotrode S26d18S

Sonotrode tejzanor S26d18S për Atomizimin, Nebulizing ose Spërkatje

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.