Tejzanor Spray Pyrolysis

 • Pyrolysis tejzanor Spray (USP) është një nga teknikat e rëndësishme për të sintetizuar materialet nano dhe për të veshur substrate me veshje të hollë të filmit.
 • Spërkatje tejzanor dhe atomizim lejon kontrollin e plotë të procesit që rezulton në prodhim homogjen me cilësi të lartë.
 • Pyrolysis tejzanor llak shkëlqen teknikat konvencionale, p.sh. CVD nga shpërndarja e saj homogjene dhe efikasitetin e saj të kostos.

Tejzanor Spray Pyrolysis

Pyrolysis tejzanor Spray (USP) është një teknikë e thjeshtë sintetike aerosol përdorur gjerësisht për sintezën e materialeve nano të tilla si filma të hollë ose Nanogrimca. Për shkak të saj lehtësim i lehtë, lakueshmëri dhe kosto-efikasitetit, metoda USP është një alternativë e rëndësishme për depozitimin e avullit kimik (CVD). Parashikuesit për pirolizën me llak tejzanor shpesh përgatiten përmes sol-gel rrugë. Përbërja e grimcave nano-sintetizuese ose filmi mund të modifikohet lehtësisht nëpërmjet ndryshimeve të parametrave të përpunimit. Pyrolysis tejzanor spray ju jep kontroll të plotë mbi parametrat më të rëndësishëm të procesit siç janë:

 • amplitudë tejzanor
 • zgjidhje paraprake
 • Përbërja / viskoziteti i prekursorit
 • Shkalla e rrjedhjes
 • temperatura e depozitimit
 • temperatura e substratit

Kjo e bën pirolizën tejzanor me llak një teknologji interesante për prodhimin i dendur dhe poroz grimcave dhe shtresave të hollë të filmit.

Pyrolysis tejzanor Spray për Sintezën e Nano Grimcave

Kur grimcat nano sintetizohen nëpërmjet pirolizës ultratinguj të llakut, kripërat organike dhe inorganike mund të përdoren si pararendës për përgatitjen e pluhurave metalike, oksidike dhe të përbërë nano. Zgjidhja e pararendës është atomizuar në mënyrë ultrasonike para se mjegullat me gjobë të madhe hyjnë në furre, ku ndodh dekompozimi termik i materialit.
Pluhurat e sintetizuara të USP mund të ndahen në tri grupe:

 1. Metale, p.sh. Au, Ag, Co, Cu, Zn, Ni, Fe
 2. Oksidet, p.sh. TiO2, ZnO, Al2O3, RuO2
 3. Materialet e përbëra me strukturë pjesërisht core-shell, p.sh. CuNi, FeCo, NiCo, RuO2/ ea2, La0.6Sr0.4CoO3, C / LiFePO4, Au / TiO2, Ag / TiO2
Dridhjet tejzanor të gjeneruara nga ultrasonicatori Hielscher UP200St me sonotrode me llak S26d18S përdoren për të llakuar dhe mjegulluar pikat me madhësi të imët.

Neelsing / Spërkatje Hielscher Ultrasonics duke përdorur UP200St

Miniatura e videos

Pirolizë tejzanor me spërkatje për shtresat e hollë të filmit

Nëpërmjet pirolizës me llak tejzanor mund të prodhohet shtresë shumëkatëshe, e cila është me interes të veçantë për përgatitjen e filmave të klasifikuar funksionalisht. Duke ndryshuar zgjidhjen e prekursorit, përbërja dhe funksionalitetet e veshjes së hollë të filmit mund të modifikohen lehtë dhe saktësisht.

Pyrolysis tejzanor spray është një teknikë efikase për të sintetizuar grimcat nano dhe për t'i depozituar ato si shtresa të hollë të filmit. (Kliko per te zmadhuar!)

Hundë tejzanor llak

Kërkesë informacioni

Tejzanor Spray Pyrolysis

 • grimca të dendura ose poroze
 • uniformitet të lartë
 • kontroll të plotë të procesit
 • riprodhueshmërisë
 • prekursorë të ndryshueshëm
 • substrate komplekse
 • shkallëzueshmëria
 • trajtim i lehtë
 • jo-clogging
 • Operacion i sigurt
 • shumë kosto-efektive

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm për të kërkuar informacion shtesë në lidhje me procesorët tejzanor, aplikimet e spërkatjes dhe atomizimit, si dhe çmimet. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj me ju dhe t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
Literatura / Referencat


Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve të Hielscher mbulon spektrin e plotë nga ultrasonikatori kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.


Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.