Teknologji e Përzierjes Ultrasonike për Farmacitë

  • Homogjenizatorët tejzanor laboratorik lejojnë emulsifikim të shpejtë dhe efikas dhe shpërndarje të kremrave, kremrave, ointmenteve, pezullimeve dhe tinkturave.
  • Ultratinguj me energji është një teknikë e besueshme e përzjerjes për prodhime farmaceutike me cilësi të lartë
  • Për shkak të forcave intensive qitëse cavitational, përzierja tejzanor rezulton në cilësi të pazgjidhura dhe unike të produktit.

 

Farmacistët duhet të përzier, përzier, emulsifikojnë dhe shpërndahen formulime homogjene në baza ditore për t'u përgatitur drogë të përbërë dhe kremra të personalizuara. Përzierja është përzierja e barnave nga një farmacist i kualifikuar dhe kërkon një teknologji homogjenizimi të përshtatshme. Ultratinguj është shumë efektive kur është fjala për përgatitjen e uniforme, madhësi të imët pezullime, emulsione ose dispersione.
Nëse keni nevojë për të formuluar një locion të përshtatur ose tretësirë, për të shpërndarë lëndë të ngurta në mënyrë homogjene në një lëng, ose për të emulsifikuar vaj ose yndyrë në një lëng të bazuar në ujë, homogjenizuesit tonë tejzanor janë vegla ideale për produkte farmaceutike me cilësi të lartë.

Të përshtatshme për:

Homogjenizimi i butë ose intensiv me të njëjtën pajisje

Ultratinguj mund të jenë shumë të butë dhe të butë ose shumë intensive. Ju mund të rregulloni hyrjen e fuqisë së ultrasonicators laborator të Hielscher duke vendosur fuqinë tejzanor në mes të 20% dhe 100% në varësi të formulimit dhe qëllimit tuaj të procesit. Më tej, mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri të sonotrodes (e njohur edhe si bri tejzanor / sondë) që është i përshtatshëm për vëllimin që do të përpunohet. Një pajisje ju jep liri për shumë aplikacione!
Përdorimi i ultrasonikës për përzjerjen e ilaçeve dhe për përgatitjen e vajrave dhe kremrave si dhe për shpërndarjen e pluhurave ose tabletave ju kursen shumë kohë. Homogjenizimi tejzanor është një teknikë e lehtë, efikase dhe e shpejtë për laboratorin tuaj farmaceutik.

Avantazhet në një shikim:

  • shpejt
  • i sigurt
  • Rezultatet e riprodhueshme
  • Standardi i larte higjienik: sonda autoklavues, pa shenja te fshehura
  • operacion i lehtë
  • CIP: Clean-In-Place
  • Siguria: pa pjesë lëvizëse (pa rrota rrotulluese)

 

Zgjidhni pajisjen e përshtatshme:

pajisjeFuqia [Watts]llojSasia [ml]
UP50H50 Wdore apo të montuar00,01250 ml
UP100H100 Wdore apo të montuar00,01500 ml
UP200Ht200 Wdore apo të montuar0.11000 ml
UP200St200 Wstandmounted0.11000 ml
UP400S400 Wstandmounted5.02000 ml

Mikser tejzanor laborator janë shumë të besueshme për përgatitjen e emulsione, dispersions homogjene dhe pezullime.

Homogenizues tejzanor UP400S

Kërkesë informacioni

Pajisjet e reja laboratorike tejzanore prej 200 vatë UP200St është një homogjenizues i fuqishëm për homogjenizimin, emulsifikimin, shpërndarjen dhe shpërndarjen në barnatore dhe farmaci.

Homogenizues tejzanor UP200St

Na kontaktoni / kërkoni më shumë informacion

Bisedoni me ne në lidhje me kërkesat tuaja të përpunimit! Ne do të rekomandojmë pajisjen më të përshtatshme për formulimet tuaja.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
Fakte të vlefshme

Homogenizers tejzanor indeve janë shpesh të referuara si hetim sonikator / sonificator, lyser zërit, disruptor ultratinguj, mulli tejzanor, sono-ruptor, sonifier, dismembrator zërit, çorientues qelizave, disperser tejzanor, emulsifier ose Dissolver. Termat e ndryshme rezultojnë nga aplikacione të ndryshme që mund të përmbushen nga sonication.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.