Tema Utrasonike: "Përfitimet e intensifikimit të procesit tejzanor"

Intensifikimi i procesit bën reagimet dhe prodhimin e materialeve më efikase. Përpunimi tejzanor është i njohur për proceset e përshpejtimit dhe për të përmirësuar prodhimin (p.sh. kualiteti i lartë, rendimenti i lartë). Hielscher Ultrasonics prodhon pajisje superiore tejzanor për homogjenizimin, shpërndarjen & mulliri me lagështi, emulsifikim, nxjerrje, lizë dhe reaksione sonochemike. Mësoni më shumë rreth asaj se si ultrasonication mund të intensifikojë procesin tuaj dhe ta bëjë atë më efikas!

UIP2000hdT - tejzanor 2kW për procese të lëngshme-solide.

12 faqe në lidhje me këtë temë janë duke u treguar:

Procesor tejzanor bionaftë UIP2000hdT me reaktor FC2T500k për konvertim të shpejtë, rendiment më të lartë dhe efikasitet të përgjithshëm të shkëlqyer. Ultratingulli i tejkalon lehtësisht përzierësit mekanikë në prodhimin e bionaftës.

Prodhimi i bionaftës me proçes dhe efikasitet të lartë të kostos

Përzierja tejzanor është teknologjia superiore për prodhimin e bionaftës shumë efikase dhe me kosto efektive. Kavitacioni tejzanor përmirëson transferimin e masës në mënyrë drastike, duke reduktuar kështu kostot e prodhimit dhe kohëzgjatjen e përpunimit. Në të njëjtën kohë, mund të përdoren vajra dhe yndyrna me cilësi të dobët (p.sh. vajra të mbeturinave).…

https://www.hielscher.com/superior-process-and-cost-efficiency-in-biodiesel-production.htm
Ultratingulli me intensitet të lartë futet në reaktorët kimikë për të rritur rendimentet, për të përmirësuar shkallën e konvertimit dhe për të ndikuar në mënyrë të dobishme sistemet kimike.

Efikasiteti i optimizuar i reaktorit kimik me ultratinguj me fuqi të lartë

Ultratingulli është i njohur mirë për intensifikimin dhe/ose fillimin e reaksioneve kimike. Prandaj, integrimi i ultrazërit me performancë të lartë konsiderohet si mjet i besueshëm për të promovuar reaktorët kimikë për rezultate të përmirësuara të reagimit. Hielscher Ultrasonics ofron zgjidhje të ndryshme reaktorësh për të rregulluar procesin tuaj kimik.…

https://www.hielscher.com/optimized-chemical-reactor-efficiency-by-high-power-ultrasonication.htm
Homogjenizuesit e ushqimit tejzanor me performancë të lartë përdoren për të shpërndarë dhe stabilizuar qumështin e arrës dhe zëvendësuesit e tjerë të qumështit me bazë bimore.

Efikasitet dhe Cilësi Superiore në Prodhimin e Arrës së Qumështit me Ultrasonikë

Qumështi i arrës dhe alternativat e qumështit me bazë bimore janë një segment ushqimor në rritje. Për prodhimin e qumështit të arrës dhe analogëve të qumështit me bazë bimore, ekstraktimi dhe homogjenizimi me ultratinguj ka treguar përparësi të mëdha ndaj teknikave konvencionale. Ekografia me fuqi të lartë rrit rendimentin, stabilitetin e produktit, përmbajtjen e lëndëve ushqyese dhe në përgjithësi…

https://www.hielscher.com/superior-efficiency-and-quality-in-nutmilk-production-with-ultrasonics.htm
Ultrasonikatori UIP4000hdT është një nxjerrës i fuqishëm për prodhimin industrial të pektinës.

Rendimentet më të larta të pektinës me nxjerrjen tejzanor

Nxjerrja me ultratinguj rezulton në rendimente të larta të pektinave me cilësi të lartë. Duke përdorur sonikacion, pektina të vlefshme mund të prodhohen në mënyrë efikase nga mbetjet e frutave (p.sh., nënproduktet nga përpunimi i lëngjeve) dhe lëndë të tjera të para biologjike. Nxjerrja me ultratinguj e pektinës i kalon teknikat e tjera të nxjerrjes duke prodhuar…

https://www.hielscher.com/higher-pectin-yields-with-ultrasonic-extraction.htm
Mësoni më shumë rreth nxjerrjes së proteinave me ultratinguj nga ushqimi i insekteve!

Prodhimi biosintetik i Oligosakarideve të Qumështit Njerëzor

Biosinteza e oligosakarideve të qumështit të njeriut (HMOs) nëpërmjet fermentimit ose reaksioneve enzimatike është një proces kompleks, konsumues dhe shpesh me rendiment të ulët. Ultratingulli rrit transferimin e masës midis substratit dhe fabrikave të qelizave dhe stimulon rritjen dhe metabolizmin e qelizave. Në këtë mënyrë, sonication intensifikon fermentimin…

https://www.hielscher.com/human-milk-oligosaccharides.htm
Nxjerrja e nikotinës nga gjethet e duhanit të tharë me ultrasonicator UP400St

Nxjerrja e duhanit tejzanor

Nxjerrja konvencionale e duhanit është një proces i ngadalshëm, që kërkon kohë, i cili përfshin përdorimin e tretësve toksikë në temperatura të larta, gjë që e bën procesin të rrezikshëm. Nxjerrja e alkaloideve nga duhani me ndihmën tejzanor mund të kryhet duke përdorur ujë ose tretës të butë në një mënyrë të shpejtë.…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-tobacco-extraction.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.