Aqua-karburante – Reduktimi i NOx nga emulsifikimi ultrasonik

Aqua-karburantet janë përzierje ujë-në-karburant, të cilat ofrojnë një lloj karburanti djegës më të pastër dhe më efikas. Emulsifikimi tejzanor përdoret për shembull për përzierjen e vajrave të rënda të karburantit me ujë, që përdoren në anijet detare për të reduktuar emetimin e oksidit të azotit (NOx), dioksid karboni (CO2), monoksidi i karbonit (CO) dhe grimcat në mënyrë të konsiderueshme. Në të njëjtën kohë, konsumi i karburantit mund të reduktohet deri në 5%. Aqua-karburantet tejzanor e bëjnë anijen tuaj detare më të gjelbër dhe ju kursen para!

Emulsione Stabile të Ujit-Karburante

Karburantet akua-karburante të prodhuara në mënyrë tejzanor janë lëndë djegëse të menjëhershme të qëndrueshme në linjë emulsioni ujë-në-vaj nëpërmjet një sistemi novator, shumë efikas të homogjenizimit të kavitacionit me ultratinguj. Duke siguruar djegie më të mirë< conditions and lower fuel consumption, air pollutants emissions such as NOx, black carbon/soot and other, are significantly reduced. Combustion system and exhaust components also get cleaner (boiler and economizers tubes, turbine and engine parts) which result in lower maintenance costs. Emulsifikimi tejzanor i karburanteve të ujit ul emetimet dhe kursen karburantin!
Karburantet akua mund të prodhohen nga lloje të shumta karburantesh nëpërmjet emulsifikimit tejzanor vaj-ujë, duke përfshirë karburantet më të lehta (LFO, IFO, MDO ose GO) dhe vajin e rëndë të karburantit (HFO) për të arritur emetimin dhe kursimet e karburantit.

Sistemi i emulsifikimit të karburantit me ujë që prodhon lëndë djegëse uji të emulsifikuara me ultratinguj

Teknologjia Aqua-Fuel

Instalimi i një homogjenizuesi tejzanor të karburantit me ujë nuk kërkon modifikime të motorëve dhe asnjë ndërprerje në funksionimin e motorit. Emulsifikuesi tejzanor i karburantit me ujë është një sistem në linjë, nuk kërkohen rezervuarë shtesë. Ultrasonikët industrialë të fuqishëm si UIP2000hdT, UIP4000hdT ose UIP6000hdT janë ndërtuar për aplikime të rënda në mjedise kërkuese dhe furnizojnë forcat e kërkuara të prerjes dhe mund të përpunojnë lehtësisht rryma të lëngshme me viskozitet të lartë dhe me shpejtësi të lartë rrjedhjeje. Një sonik i tillë i fuqishëm me karburant akua kërkon vetëm mirëmbajtje të ulët dhe është i sigurt dhe i lehtë për t'u përdorur.

Homogenizuesit tejzanor prodhojnë mikro- dhe nano-emulsione.

Pas sonikimit, grimcat e asfaltitit reduktohen në madhësi nano dhe shpërndahen në mënyrë uniforme

Kërkesë informacioni

Aqua-karburantet e emulsifikuara me ultratinguj

 • Reduktimin e NOx
 • CO2 reduktim
 • Reduktimi i blozës
 • Kursimet e karburantit
 • Sistemi Inline
 • Zgjidhje gardian
 • shpejt RoI
 • mirëmbajtje të ulët
 • i lehtë & Operacion i sigurt

Sistemi i emulsifikimit Aquafuel me 5x sonikator Hielscher

Sonicators për emulsifikimin Aqua-Fuel

Hielscher Ultrasonics projekton, prodhon dhe shpërndan ultrasonikë me performancë të lartë për emulsifikimin e besueshëm të ujit në lëndë djegëse, të ashtuquajturat akuakarburantet.
Performanca e shkëlqyer e emulsifikimit e sonikatorëve Hielscher çon në përmirësimin e efikasitetit të djegies, reduktimin e emetimeve dhe rritjen e performancës së përgjithshme. Sistemet e emulsifikimit tejzanor Hielscher përdorin parimin e punës së ultrazërit me intensitet të lartë dhe kavitacionin akustik të krijuar në këtë mënyrë për të krijuar pika të vogla dhe uniforme ujë në karburant.
Aqua-karburantet e prodhuara duke përdorur emulsifikimin tejzanor digjen në mënyrë më efikase, duke çuar në zvogëlimin e emetimeve të ndotësve të dëmshëm si oksidet e azotit (NOx) dhe grimcat (PM). Kjo është për shkak të përzierjes dhe djegies së përmirësuar të karburantit të emulsifikuar.
Karburantet akua të emulsuara me sonikatorë Hielscher shfaqin karakteristika të përmirësuara të ndezjes, të tilla si kohë më të shkurtra të vonesës së ndezjes. Kjo çon në performancë më të mirë të motorit dhe ulje të konsumit të karburantit.
Këto përmirësime mbështeten nga kërkimi shkencor dhe kontribuojnë në procese djegieje më efikase dhe miqësore me mjedisin.

Pse Hielscher Ultrasonics?

 • efikasitet te larte
 • Teknologjia më e fundit
 • seriozitet & Fuqia
 • kontroll i rregullueshëm, i saktë i procesit
 • grumbull & në rradhë
 • për çdo vëllim
 • softver inteligjent
 • veçoritë inteligjente (p.sh., të programueshme, protokollimi i të dhënave, telekomanda)
 • Lehtë dhe e sigurt për të vepruar
 • mirëmbajtje të ulët
 • CIP (i pastër në vend)

Dizajn, Prodhim dhe Konsulencë – Cilësi e prodhuar në Gjermani

Ultrasonikët Hielscher janë të njohur për cilësinë e tyre më të lartë dhe standardet e dizajnit. Fortësia dhe funksionimi i lehtë lejojnë integrimin e qetë të ultrasonikëve tanë në objektet industriale. Kushtet e vështira dhe mjediset kërkuese trajtohen lehtësisht nga ultrasonikët Hielscher.

Hielscher Ultrasonics është një kompani e certifikuar ISO dhe i kushton theks të veçantë ultratingujve me performancë të lartë që paraqesin teknologjinë më të fundit dhe lehtësinë ndaj përdorimit. Sigurisht, ultrasonikët Hielscher janë në përputhje me CE dhe plotësojnë kërkesat e UL, CSA dhe RoHs.

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm për të kërkuar informacion shtesë në lidhje me sonikatorët tanë për emulsifikimin e karburantit në ujë, të dhënat teknike dhe çmimin. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj me ju dhe t'ju ofrojmë një sistem përzierjeje tejzanor që përmbush kërkesat tuaja për përzierjen e karburantit dhe ujit!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
Fakte të vlefshme

Homogenizers tejzanor indeve janë shpesh të referuara si hetim sonikator / sonificator, lyser zërit, disruptor ultratinguj, mulli tejzanor, sono-ruptor, sonifier, dismembrator zërit, çorientues qelizave, disperser tejzanor, emulsifier ose Dissolver. Termat e ndryshme rezultojnë nga aplikacione të ndryshme që mund të përmbushen nga sonication.

Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve Hielscher mbulon spektrin e plotë nga aparati ultratingullor kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.