Sonicator Pllakash Multiwell

Hielscher UIP400MTP është sonikatori më i avancuar dhe më i fuqishëm i pllakave me shumë pus në treg. Është projektuar për të ofruar efikasitet të pashembullt të sonikimit, saktësi dhe riprodhueshmëri në një gamë të gjerë aplikimesh. Funksionon me pllakat tuaja shumëpushash, pllakat PCR dhe analizat tuaja. Kjo aftësi e bën këtë aparat sonik të pllakave të paçmuar në fusha të ndryshme shkencore, duke përfshirë kiminë, biologjinë dhe shkencën e materialeve. Pavarësisht nëse jeni në një mjedis akademik ose në një laborator të sektorit privat, aparati zanor i pllakave UIP400MTP është krijuar për të përmirësuar aftësitë tuaja kërkimore.
Sonicator me pllaka Hielscher UIP400MTP me pllakë PCR

Sonicator me pllaka Hielscher UIP400MTP me pllakë PCR

Sonicatori i pllakave Multiwell për Kërkime dhe Analitikë

Për studiuesit në laboratorët e kërkimit akademik që po i shtyjnë kufijtë e shkencës, UIP400MTP është një mjet i domosdoshëm për lehtësimin e eksperimenteve komplekse. Nga sekuenca e gjeneratës së ardhshme (NGS) deri te reaksioni zinxhir i polimerazës (PCR) dhe sonikimi i analizës, ky sonikues i pllakave siguron rezultate të riprodhueshme pa humbje të mostrës ose kontaminim të kryqëzuar. Ai është veçanërisht i aftë në trajtimin e detyrave delikate si prerja e ADN-së, ku saktësia është parësore.
Në mjediset komerciale me ritme të shpejta, ku koha e procesit dhe saktësia janë kritike, UIP400MTP shkëlqen. Aftësia e tij për të përpunuar me shpejtësi dhe në mënyrë uniforme mostra të shumta sonike në një kohë e bën atë një zgjedhje ideale për aplikime si teknologjia e analizës imunosorbente të lidhur me enzimë (ELISA) dhe PCR, ku xhiroja dhe konsistenca mund të ndikojnë ndjeshëm në produktivitetin dhe përfitimin.

Përpunimi me shumë mostra me ultratinguj

Përmirësojeni në sonikatorin e pllakave me shumë puseta Hielscher UIP400MTP për sonikim dhe homogjenizim efektiv të shumë mostrave. Qoftë duke thjeshtuar detyrat e përditshme, duke rritur riprodhueshmërinë e rezultateve ose duke eksploruar metodologji të reja, UIP400MTP është porta e laboratorit tuaj drejt inovacionit dhe efikasitetit.

Na kontaktoni sot

Zbuloni se si Hielscher UIP400MTP mund të transformojë aftësitë tuaja kërkimore dhe analitike. Vizitoni kontaktoni ekipin tonë të shitjeve për një konsultim dhe demonstrim të personalizuar.

Kërkesë informacioni

Karakteristikat kryesore të UIP400MTP Multiwell Sonicator

Sonication me fuqi të lartëI përshtatshëm në mënyrë të përkryer për sonikimin me 96 puse dhe pllaka të tjera me shumë pus, UIP400MTP lejon sonikimin e njëkohshëm, identik të mostrave të shumta, duke reduktuar në mënyrë dramatike kohën e përgatitjes dhe duke rritur xhiron e testeve me volum të lartë.
Shkathtësia në të gjithë pllakat me shumë pusHielscher UIP400MTP mund të bëjë sonikimin e pllakave tuaja standarde me shumë pusi, pllakat PCR, pllakat Elisa ose pllakat mikrotitërore duke siguruar sonikacion optimal pavarësisht nga lloji i kontejnerit. Pllaka me fund të rrumbullakët ose fund të sheshtë, pllaka të veshura ose të pa veshura, pllaka me skaj ose pa skaj, puse 96, 384 ose 1536 ose çdo konfigurim tjetër, Hielscher UIP400MTP do të funksionojë me pllakat tuaja standarde. Kjo shkathtësi e bën atë një instrument të shkëlqyer PCR për laboratorët që kryejnë detyra të ndryshme analitike.
saktësi dhe kontrollMe kontrollet më të fundit, përdoruesit mund të rregullojnë në mënyrë të imët parametrat tejzanor për t'iu përshtatur nevojave specifike të përpunimit, duke siguruar efikasitet dhe efektivitet maksimal të sonikimit për çdo eksperiment.
kontrollin e temperaturësVendosni një temperaturë specifike për sonikimin tuaj. Sonicatori i pllakave UIP400MTP mund të monitorojë temperaturën e mostrës dhe të rregullojë tingullin në përputhje me rrethanat. Një lëng ftohës riqarkullues ftoh çdo pus në pjatë për kontroll të saktë të temperaturës.
sonikacion pa kontaktSonicatori i pllakave me shumë pusi Hielscher UIP400MTP sonikon pa kontakt të mostrës dhe mund të përpunojë enë dhe shishe të mbyllura ose pllaka të mbyllura me shumë pusi. Hielscher bën mbajtës të mostrave me porosi për çdo shishe ose enë jo standarde.
Protokolim dhe telekomandëÇdo ekzekutim i sonication mund të kontrollohet nga një kompjuter. Nuk nevojitet instalim i softuerit. Ju mund të përdorni shfletuesin tuaj standard (p.sh. Chrome, Firefox, Edge ose Safari) në çdo sistem operativ (p.sh. MacOS, Windows, Android, iOS ose Linux) për të kontrolluar dhe monitoruar UIP400MTP nga distanca. Çdo ekzekutim i sonication prodhon një protokoll të detajuar sonication për vlerësim dhe dokumentacion. Skedari i protokollit është në një format CSV jo të pronarit, të cilin mund ta hapni me programin tuaj të preferuar, p.sh. Microsoft Excel, Apple Numbers ose OpenOffice Calc.
të fuqishme dhe të besueshmeI ndërtuar në Gjermani sipas standardeve të cilësisë së lartë të Hielscher, UIP400MTP nuk është vetëm i fuqishëm, por edhe jashtëzakonisht i qëndrueshëm, i projektuar për t'i bërë ballë ashpërsisë së përdorimit të përditshëm në një mjedis profesional laboratorik. Ju mund ta përdorni UIP400MTP vazhdimisht 24 orë, 7 ditë në javë në operacione me shpejtësi të lartë.
Videoja tregon sonikatorin e pllakave me shumë puse UIP400MTP, i cili lejon sonikimin e besueshëm të mostrës së çdo pllake standarde 96 pusesh duke përdorur ultratinguj me intensitet të lartë. Aplikimet tipike të UIP400MTP përfshijnë lizën e qelizave, ADN, ARN dhe prerjen e kromatinës si dhe nxjerrjen e proteinave.

96-Sonicator i pllakës së puseve UIP400MTP për sonikimin e pllakave me shumë pus

Miniatura e videos

Aplikimet e Sonicatorit UIP400MTP Multiwell Plate

Nga kërkimet gjenetike të avancuara te analizat biokimike, imunoterapia dhe kërkimi i kancerit, nanoteknologjia, zhvillimi farmaceutik dhe aplikimet e përgjithshme laboratorike, sonikatori i pllakave UIP400MTP siguron efikasitet dhe riprodhueshmëri të lartë. Më poshtë, ne eksplorojmë sektorët e veçantë dhe proceset kryesore ku ky sonikues i pllakave me shumë puset shkëlqen.

 1. Kërkim i avancuar gjenetik dhe qelizor

  • Liza e qelizave: Duke përdorur Hielscher UIP400MTP, liza e qelizave tejzanor kryhet për të prishur membranat qelizore në mënyrë efikase, duke lehtësuar nxjerrjen e proteinave, ADN-së dhe komponentëve të tjerë qelizorë për analiza në rrjedhën e poshtme, siç është sekuenca e gjeneratës së ardhshme (NGS). UIP400MTP lejon kontroll të saktë mbi parametrat e sonikimit, duke siguruar lizë optimale pa dëmtuar përbërësit molekularë të ndjeshëm.
  • Prerja e ADN-së: Prerja e ADN-së me UIP400MTP është thelbësore për përgatitjen e mostrave për renditjen e gjeneratës së ardhshme, ku krijimi i madhësive uniforme dhe të riprodhueshme të fragmenteve është thelbësor. Ky proces përfiton shumë nga aftësia e UIP400MTP për të dhënë energji të qëndrueshme ultrasonike, e cila është thelbësore për arritjen e rezultateve të renditjes me cilësi të lartë. UIP400MTP mund të gjenerojë shpërndarje të ngushta të fragmenteve të përqendruara në intervalin nga 100 çifte bazë deri në 20000 çifte bazë.
  • Ekstraktimi i ARN-së: Sonicizimi UIP400MTP rrit procesin e nxjerrjes së ARN-së, duke siguruar rendimente të larta të ARN-së së paprekur të nevojshme për aplikime kritike si studimet e shprehjes së gjeneve dhe kërkimet virale. Kontrolli i saktë mbi parametrat e ultrazërit, të tilla si amplituda dhe koha e sonikimit lejon përçarje efikase të qelizave duke ruajtur integritetin e ARN-së.
  • Nxjerrja e acidit nukleik: Nxjerrja e acidit nukleik duke përdorur UIP400MTP është optimizuar për të çliruar ADN/ARN pa prerje, thelbësore për aplikime në diagnostikimin molekular dhe kërkimin që kërkojnë mostra me pastërti të lartë për PCR dhe teknika të tjera analitike.
  • Kulturat qelizore dhe indet e fiksuara: Përdorni Hielscher UIP400MTP për nxjerrjen e proteinave dhe acideve bërthamore nga kulturat qelizore, FFPE dhe indet e freskëta të ngrira. Sonication lejon deparafinizimin efikas dhe të shpejtë të mostrave FFPE duke shmangur substancat toksike si ksilen. Lexoni këtu më shumë rreth përgatitjes së mostrës me performancë të lartë të FFPE duke përdorur UIP400MTP.
 2. Analizat biokimike dhe mikrobiologjike

  • Vlerësimet ELISA: Përdorimi i UIP400MTP në analizat ELISA rrit përzierjen e reagentëve dhe mostrave në të gjitha puset. Kjo siguron reaksione imunologjike të qëndrueshme dhe të besueshme dhe është thelbësore për diagnostikimin dhe kërkimin, ku sonikacioni i analizës mund të ndikojë në ndjeshmërinë dhe specifikën e rezultateve. Saktësia e UIP400MTP në trajtimin e mostrave të shumta në të njëjtën kohë e bën atë një mjet të vlefshëm në laboratorët klinikë dhe kërkimorë.
  • Kristalizimi i proteinave: Kristalizimi i proteinave i ndihmuar nga UIP400MTP përfshin kontrollin e saktë të përqendrimeve të substancave të tretura dhe kushteve mjedisore për të marrë kristale me cilësi të lartë për kristalografinë me rreze X. Ky proces është thelbësor në biologjinë strukturore për të përcaktuar strukturat dhe ndërveprimet molekulare.
 3. Hulumtimi i imunoterapisë

  • Përpunimi i antigjenit: UIP400MTP lehtëson përgatitjen dhe përpunimin e antigjeneve për zhvillimin e vaksinës, duke rritur paraqitjen e antigjenit për trajtime më efektive të imunoterapisë.
  • Aktivizimi i qelizës: Duke përdorur sonikacionin për të aktivizuar qelizat imune, UIP400MTP promovon përhapjen dhe aktivizimin e qelizave T dhe qelizave të tjera imune thelbësore për qasjet e synuara të imunoterapisë.
  • Lëshimi i citokinës: Sonicizimi me UIP400MTP mund të përdoret për të stimuluar lirimin e citokinave nga qelizat. Ky është një proces i rëndësishëm në zhvillimin dhe testimin e barnave të reja imunoterapeutike.
  • Përgatitja e nanogrimcave lipidike: UIP400MTP është thelbësor në përgatitjen e nanogrimcave lipidike të përdorura në shpërndarjen e vaksinës mRNA, thelbësore për vaksinat dhe imunoterapitë e gjeneratës së re.
 4. hulumtimi i kancerit

  • Ndërprerja e qelizave tumorale: UIP400MTP mund të prishë qelizat tumorale në mënyrë efektive për analiza ose për të rritur efikasitetin e agjentëve kimioterapeutikë, duke lehtësuar studimin e qelizave të kancerit’ sjelljen dhe përgjigjet e trajtimit.
  • Izolimi i Exome: Sonication ndihmon në izolimin e ekzomeve nga gjaku ose lëngje të tjera biologjike. Kjo është jetike për diagnostikimin e kancerit dhe studimin e përparimit të tumorit.
  • Studimet e penetrimit të drogës: Duke rritur shpërndarjen e barnave në indet e dendura të tumorit nëpërmjet sonikacionit, UIP400MTP përmirëson efikasitetin e studimeve të depërtimit të ilaçeve, thelbësore për zhvillimin e trajtimeve më efektive të kancerit.
  • Përgatitja e terapisë gjenetike: UIP400MTP ndihmon në përgatitjen e vektorëve për terapi gjenetike, një fushë në zhvillim në trajtimin e kancerit që synon ndryshimet gjenetike në tumore.
 5. Zhvillimi farmaceutik me performancë të lartë

  • Formulimi dhe zhvillimi i barit: Duke përdorur sonikatorin e pllakave Hielscher UIP400MTP, ky proces rrit në mënyrë dramatike tretshmërinë dhe biodisponueshmërinë e përbërjeve farmaceutike. Ky hap është thelbësor për krijimin e medikamenteve efektive me norma të optimizuara të përthithjes, thelbësore në kërkimet farmaceutike ku efikasiteti i sistemeve të shpërndarjes së barnave është thelbësor. UIP400MTP siguron rezultate të sakta dhe të riprodhueshme në konfigurimet e sonikimit me shumë pus, duke e bërë atë një mjet të preferuar për shkencëtarët e formulimit.
  • Përgatitja e liposomeve: Përgatitja e liposomeve duke përdorur homogjenizuesin me shumë mostra UIP400MTP është kyç në zhvillimin e sistemeve të synuara të shpërndarjes së barnave. Ky proces përfshin kapsulimin tejzanor të përbërësve aktivë farmaceutikë brenda liposomeve për të përmirësuar shpërndarjen e synuar të qelizave dhe për të reduktuar efektet anësore sistemike, një përparim kritik në nanomjekësi. Ultratingulli i saktë i UIP400MTP lehtëson kapsulimin e qëndrueshëm të përbërjeve, duke rritur efektivitetin e formulimeve terapeutike.
  • Përgatitja e mikroemulsioneve: Në krijimin e mikroemulsioneve, aftësitë e UIP400MTP për sonikacion me fuqi të lartë janë të domosdoshme. Këto sisteme përdoren për të përmirësuar shpërndarjen e barnave hidrofobike, duke rritur biodisponueshmërinë e tyre dhe efikasitetin terapeutik. Sonicizimi UIP400MTP siguron formimin e njëtrajtshëm dhe të qëndrueshëm të mikroemulsionit, kritik për vetitë e qëndrueshme farmakokinetike në zhvillimin e ilaçeve.
 6. Nanoteknologjia dhe Shkenca Materiale

  • Dispersioni i nanogrimcave: Shpërndarja e nanogrimcave është kritike në shkencën e materialeve, ku shpërndarja uniforme e grimcave brenda një zgjidhjeje mund të përcaktojë vetitë funksionale të produktit përfundimtar. Aftësia e UIP400MTP për të ofruar ultratinguj uniform në një pllakë mikrotitërore siguron shpërndarje optimale të nanogrimcave, thelbësore për aplikimet në elektronikë, farmaceutikë dhe materiale të përbëra.
  • Reduktimi i madhësisë së grimcave: Ky proces, i lehtësuar nga UIP400MTP, është vendimtar në përmirësimin e reaktivitetit dhe tretshmërisë së materialeve të grimcave. Reduktimi i vazhdueshëm i madhësisë së grimcave dhe shpërndarjet e ngushta të madhësisë së grimcave janë aspekte të rëndësishme në katalizën, shpërndarjen e barnave dhe sintezën e materialeve, ku raporti i sipërfaqes ndaj vëllimit dhe sipërfaqja specifike ndikojnë ndjeshëm në vetitë e materialit.
  • Shpërndarja e nanotubave të karbonit: UIP400MTP është perfekt për shpërndarjen e njëtrajtshme të nanotubave të karbonit brenda mediumeve, thelbësore për prodhimin e materialeve të avancuara me veti të përmirësuara elektrike, termike dhe mekanike. Ky proces kërkon parametra të saktë të ultrazërit për të arritur shpërndarje optimale pa dëmtuar tubat.
 7. Aplikacionet e përgjithshme laboratorike

  • Pastrimi i pajisjeve të vogla: Hielscher UIP400MTP mund të përdoret për pastrimin e pajisjeve të ndërlikuara laboratorike, nanopajisjeve dhe nanorobotëve, duke përdorur energji ultrasonike për të hequr ndotësit në mënyrë efikase. Ky proces është jetik në laboratorë për të ruajtur sterilitetin dhe pastërtinë e pajisjeve, veçanërisht ato që përfshijnë matje të ndjeshme analitike.
  • Sinteza e komponimeve kimike: UIP400MTP përshpejton sintezën e komponimeve kimike duke siguruar kontakt të zgjeruar dhe të shpeshtë midis reaktantëve. Ky proces është thelbësor në kërkimet kimike dhe aplikimet industriale ku shpejtësia dhe efikasiteti i reagimit mund të ndikojnë ndjeshëm në produktivitetin dhe inovacionin.
  • Përshpejtimi i reaksioneve kimike: UIP400MTP përdoret për të rritur shkallën e reaksioneve kimike përmes sonikimit me performancë të lartë, duke rritur kinetikën e reagimit dhe rendimentin. Kjo është veçanërisht e dobishme në katalizën dhe sintezën farmaceutike, ku koha dhe kontrolli i reagimit janë kritikë për suksesin.

Këto aplikacione dhe procese të sonikacionit demonstrojnë shkathtësinë e sonikatorit të pllakave UIP400MTP në mjediset laboratorike, duke nënvizuar rëndësinë e tij në avancimin e kërkimit dhe përmirësimin e rezultateve eksperimentale. Duke përdorur energjinë tejzanor, studiuesit mund të arrijnë rezultate më të sakta, efikase dhe të përsëritshme në protokollet e tyre eksperimentale.

96-Well Plate Sonicator UIP400MTP për lizën e qelizave, nxjerrjen e ADN-së, fragmentimin e ADN-së, tretjen e qelizave dhe pastrimin e proteinave.

Sonicator me pllaka 96 pusesh UIP400MTP për sonikimin e pllakave me shumë pusi, pllaka PCR dhe ELISA

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë:


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Informacione të mëtejshme

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.