Teknologjia e ultrazërit Hielscher

Tema Utrasonike: "Ndërhyrja tejzanor e qelizës"

Shpërthimi i qelizave është një teknikë ose proces i përdorur për të çliruar dhe izoluar molekulat biologjike nga brendësia e një qelize. Ultrasonication është një metodë shumë efikase për të shpuar dhe përçarë muret qelizore dhe membranat në mënyrë që materiali intracellulari dhe biomolekulat e synuara të lirohen në tretës. Si një teknik jo-termik, i butë, por shumë efikas, disruptors tejzanor janë përdorur në laborator dhe industri për të lyse qelizat dhe për të prodhuar ekstrakte superiore. Disruptorët e qelizave tejzanor përdoren për të përgatitur ADN dhe ARN, si dhe për nxjerrjen e komponimeve bioaktive si vitamina, polifenole ose pigmente natyrore.
Lexoni më shumë rreth aplikimeve të shumëfishtë të përçarjes dhe nxjerrjes së qelizave tejzanor!

Hielscher's UP100H (100W) and UP400St (400W) for extraction of plant material.Hielscher's UP100H (100W) and UP400St (400W) for extraction of plant material.

12 faqe në lidhje me këtë temë janë duke u treguar:

Procesor ultrasonik i fuqishëm UIP4000hdT 4kW

Astaxanthin tejzanor Nxjerrje për Yields Lartë

Astaxanthin është një antioksidant mjaft i fuqishëm që përdoret në farmaceutikë dhe shtesa ushqimore. Në mënyrë që të prodhohet astaxanthin me cilësi të lartë nga burimet natyrore të tilla si algat, kërkohet një teknikë e ekstraktimit me performancë të lartë. Nxjerrja tejzanor është një trajtim mekanik, i cili jep të lartë…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-astaxanthin-extraction-for-higher-yields-and-superior-quality.htm
UP400St ngacmoi konfigurimin e nxjerrjes 8L

Nxjerrja tejzanor e komponimeve bioaktive nga pjepërat e hidhura

Pjepër i hidhur (i njohur edhe si mollë e hidhur, mish i hidhur, kungull i hidhur, dardhë balsam) është një frut i lartë me përbërës të dobishëm për shëndetin si antioksidantë, flavonoide, fitosterole dhe saponins. Sonication është i njohur mirë për intensifikimin e nxjerrjes së substancave bioaktive nga botanikët.…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-extraction-of-bioactive-compounds-from-bitter-melon.htm
The Hielscher Ultrasonics SonoStation is an easy-to-use ultrasonic high-shear mixer setup for production scale. (Click to enlarge!)

Nxjerrja tejzanor me ujë të ftohtë nga Mogrosides nga frutat e murgut

Ekstrakti i frutave të murgut (S. grosvenorii) dhe veçanërisht mogrosidi V i përbërë i tij përdoret si një ëmbëlsues natyror jo-kalorik. Mogrosides. Nxjerrja tejzanor është një metodë e thjeshtë, e shpejtë, e riprodhueshme dhe e besueshme e ekstraktimit e aplikuar me sukses për të prodhuar ëmbëlsues natyror jo-kalorik nga murgu…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-cold-water-extraction-of-mogrosides-from-monk-fruit.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.