Tema Utrasonike: "Nxjerrja tejzanor e kanabisit"

Kanabisi është një gjini e bimëve të lulëzuar në familjen Cannabaceae. Ka tre lloje të kanabisit, përkatësisht Cannabis sativa, Cannabis indica, Cannabis ruderalis. Cannabis sativa është specia më e njohur dhe e shpërndarë gjerësisht.
Kur bëhet fjalë për kanabisin dhe kanabinoidet, të cilat janë përbërjet bioaktive të kanabisit, duhet dalluar midis kërpit dhe marihuanës. Bima e kërpit ka më pak se 0.3% të përbërës psikoaktiv THC (tetrahidrocannabinol, substancë që ju bën “i lartë”), ndërsa marihuana përcaktohet si bimë Cannabis sativa me përmbajtje THC më të madhe se 0.3%. Kana është rritur për prodhimin e CBD (kanabidiol) dhe fibër industriale; marihuana përdoret për përmbajtjen e saj THC, e cila administrohet ose për qëllime medicinale ose rekreative.
Për të izoluar komponimet bioaktive, të njohura si kanabinoide, nga bima e kanabisit, kërkohet një metodë e fuqishme dhe e besueshme e nxjerrjes. Nxjerrja tejzanor shkëlqen teknikat konvencionale të nxjerrjes siç janë ekstraktimi superkritik i CO2 në rendimentin e ekstraktit, shpejtësia e nxjerrjes, siguria operacionale dhe mirëdashësia e përdoruesit. Hielscher Ultrasonics është partneri juaj me përvojë për nxjerrjen e sofistikuar të kanabisit në çdo shkallë. Duke mbuluar të gjithë gamën nga ultrasonicators kompakt, të mbajtur me dorë deri në sistemet e nxjerrjes brenda tregut të plotë, Hielscher do t'ju ofrojë procesorin më të përshtatshëm tejzanor për procesin dhe objektivin tuaj të nxjerrjes.
Lexoni më shumë rreth nxjerrjes tejzanor kanabis dhe pajisjeve!

12 faqe në lidhje me këtë temë janë duke u treguar:

Ultrasonic probe deice UP400St for the extraction of artemisinin from Artemisia annua trichomes.

Nxjerrja shumë efikase e artemisininës me sonifikim

Artemisinin mund të nxirret në mënyrë efikase duke përdorur sonifikim me performancë të lartë. Nxjerrja tejzanor jep rendimente shumë të larta të artemisininës duke përdorur tretës të butë. Procesi i nxjerrjes duke aplikuar ultrazërit përshpejtohet në mënyrë drastike. Kushtet e përpunimit në nxjerrësit tejzanor janë saktësisht të kontrollueshme, gjë që lejon…

https://www.hielscher.com/highly-efficient-artemisinin-extraction-with-sonication.htm
Ultrasonic Extraction of Botanicals: a highly effiicent extraction technique to produce premium extracts

Strategjitë për rendimentet më të larta në nxjerrjen botanike

Në mënyrë që të prodhohen ekstrakte me cilësi premium nga botanikët me efikasitet të lartë, dmth rendimente të larta të ekstrakteve me cilësi premium brenda një kohe të shkurtër të nxjerrjes, kërkohet një teknikë e nxjerrjes me performancë të lartë. Nxjerrja tejzanor është një teknikë që intensifikon procesin, e cila lejon të…

https://www.hielscher.com/strategies-for-higher-yields-in-botanical-extraction.htm
UP400St for the dispersion of nanoparticles into nanofluids

Sinteza tejzanor e polimerëve të shtypur molekularisht (MIP)

Polimerët e ngulitur molekularisht (MIP) janë receptorë të dizajnuar artificialisht me një selektivitet dhe specifikë të paracaktuar për një strukturë të dhënë molekule biologjike ose kimike. Ultrasonikimi mund të përmirësojë rrugë të ndryshme sintetike të polimerëve të shtypur molekularisht duke e bërë polimerizimin më efikas dhe të besueshëm.…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-synthesis-of-molecularly-imprinted-polymers-mips.htm
Hielscher ultrasonicator UP400St for oil-in-water emulsions

Molekula bioaktive të kapsuluara liposomale me ultratinguj

Ultrasonication është e njohur të jetë shumë efikase në përgatitjen e formulimeve liposomale. Formulimet tipike liposome përmbajnë vitaminë C, CBD, kurkumin, quercitin, astaxanthin, peptide dhe përbërës të tjerë bioaktivë të shumëfishtë duke përdorur ultrasonication. Kapsulimi ultrasonik i liposomeve është i thjeshtë, i shpejtë…

https://www.hielscher.com/liposomal-encapsulated-bioactive-molecules-with-ultrasonics.htm
UP400St - shkarkues i fuqishëm tejzanor. (Kliko per te zmadhuar!)

Kërkesë informacioni

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
(function ($) { const $searchForms = $('form[role="search"].hi-sf'); $.each($searchForms, function (index, searchForm) { const $searchForm = $(searchForm); const label = $searchForm.find('.hi-sf__lab').text(); $searchForm.find('.hi-sf__in').attr('placeholder', label); }); }(jQuery));