Pompat e bionaftë & tanke

Tabelat e mëposhtme paraqesin furnizuesit e pompa dhe tanke për prodhimin e bionaftë.

pompa për sistemet e bionaftë

kompani
pompa
PumpBiz Inc
1955 Shermer Av., Northbrook, IL 60062
Telefon: 847-291-1357, Fax: 847-589-3935
sales@pumpbiz.com, www.pumpbiz.com
centrifugal
rrotullues
Viking Pump Inc.
406 State Street, Cedar Falls, Iowa Qyteti: 50613-0008 Rajoni administrativ: Kalifornia Shteti: Shtetet e Bashkuara të Amerikës Telefon:
Telefon: 319-266-1741, Fax: 319-273-8157
info.viking@idexcorp.com, www.vikingpump.com
Marsh
rrotullues
lopatë
Matja e lëngjeve, Inc.
5 Rruga Ajrore, Suite 500,
Syosset, NY 11791
Telefon: 516-922-6050, Fax: 516-624-8261
pumps@fmipump.com
www.fmipump.com
Pompat e matjes së valveless
Kompania Gorman-Rupp
Divizioni i Mansfield
PO Box 1217, Mansfield, OH 44901-1217
Telefoni: 419-755-1011, Faks: 419-755-1251
grsales@gormanrupp.com, www.grpumps.com
centrifugal
rrotullues
Dolphin Marine & Centrifuga industriale
34904 Qyteti: Bunker Hill Rajoni administrativ: Michigan Shteti: Shtetet e Bashkuara të Amerikës Përshkrim Redaktoj Orë Redaktoj Fjalët Kyçe të Biznesit Kategoritë:
Telefoni: 248-212-7871, Fax: 248-671-0381
www.dolphinmarine.com
centrifugal
Kyte Centrifuge
Telefon: 803-279-4888, Fax: 803-279-4411
sales@kcentrifuge.com, www.kcentrifuge.com
centrifugal
Börger LLC
PO Box 3949, Minneapolis, MN 55403
Telefon: 612-331-8765, Fax: 612-331-8769
america@boerger-pumps.com, www.boerger-pumps.com
rrotullues
Seepex GmbH & Co. KG
Scharnholtzstraße 344, 46240 Bottrop
Telefon: 49-2041-9960, Fax: 49-2041-996400
info@seepex.com, www.seepex.com
zgavër
TEIKOKU USA Inc
Selia e Teksasit
7010 Empire Central Drive, Houston, Texas) Informacione të Kompanisë Emri i Kompanisë: 77040-3214
Telefon: 713-983-9901, Fax: 713-983-9919
info@teikoku-usa.com, www.teikoku-usa.com
centrifugal
Jaeco Fluid Systems Inc
17 Lee Blvd. Ste. D, Malvern, PA 19355-1234
Telefon: 610-407-7207, Fax: 610-407-7211
sales@jaecofs.com, www.jaecofs.com
diafragmë
matës

Tanke për Sistemet Bionaftë

kompani
Grupi i Industrive të Bashkuara, Inc
Kutia PO 8009, Newport Beach, CA 92658
Telefon: 949-759-3200, Fax: 949-759-3425
info@unitedind.com, www.unitedind.com
Eagle Tanks. Inc.
8820 Aumsville Highway SE, Salem, OR 97317 Informacione të Kompanisë Emri i Kompanisë:
Telefon: 503-749-3621, Fax: 503-749-4131
info@eagletanks.com, www.eagletanks.com
Kompania e pajisjeve të trashëgimisë
9000 Heritage Drive, Plain City, OH 43084 Informacione të Kompanisë Emri i Kompanisë:
Telefon: 614-873-3941, Fax: 614-873-3549
eric@heritage-equipment.com, www.heritage-equipment.com
Shërbimi i tankeve Inc.
5830 N.Gessner Road, Houston, Texas 77401 Informacione të Kompanisë Emri i Kompanisë:
Telefon: 713-665-3001, Fax: 713-895-7002
www.tankservice.com
Ultraflote Corporation
8558 Katy Freeway Suite 100, Houston, Texas 77024 Informacione të Kompanisë Emri i Kompanisë:
Telefon: 713-461-2100, Fax: 713-461-2213
cover@ultraflote.com, www.ultraflote.com
Pajisjet kimike Louisiana Co
11100 Hwy 225, LaPorte, Texas 77572 Informacione të Kompanisë Emri i Kompanisë:
Telefon: 281-471-4900, Fax: 281-470-2968
www.lcec.com
Tank i Malësisë & Prodhimtaria Company Inc.
Një Rrugë Malore, Stoystown, PA 15563
Telefon: 814-893-5701, Fax: 814-893-6126
www.highlandtank.com

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm për të kërkuar informacion shtesë në lidhje me reaktorët bionaftë tejzanor, aplikacionet dhe çmimin. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë me ju procesin tuaj të prodhimit të bionaftë dhe t'ju ofrojmë një sistem ultratinguj që përmbush kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


 

Në këtë video tutorial ju prezantojmë me shkencën se si reaktorët tejzanor të bionaftës përmirësojnë ndjeshëm prodhimin e bionaftë. Reaktorët tejzanor të bionaftë Hielscher janë krijuar si një mjet i fuqishëm për të përmirësuar procesin e prodhimit të bionaftë, dhe në këtë tutorial, ne gërmojmë në parimin e punës pas tij dhe tregojmë konfigurime të ndryshme tejzanor për çdo shkallë prodhimi. Përmirësoni prodhimin tuaj të bionaftës në efikasitet dhe kosto-efektivitet dhe prodhoni rendimente më të larta të bionaftës me cilësi të lartë brenda një konvertimi të shpejtë. Në të njëjtën kohë, reaktorët tejzanor të bionaftës lejojnë përdorimin e vajrave të dobët si vajrat bimorë të mbeturinave ose yndyrat e konsumuara të gatimit dhe ndihmojnë në kursimin e metanolit dhe katalizatorit, duke kontribuar në një prodhim bionaftë miqësor ndaj mjedisit dhe të qëndrueshëm.

Prodhimi i bionaftës duke përdorur Hielscher Sonoreactors për më shumë rendiment, cilësi më të lartë & kapacitet

Miniatura e videos

 Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve Hielscher mbulon spektrin e plotë nga aparati ultratingullor kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.