Tema Utrasonike: "Si të përdorni reaktorë tejzanor"

Reaktorët tejzanorë përdoren për aplikime të shumëfishta për të homogjenizuar dhe shpërndarë materialet nano, për të nxjerrë substanca bioaktive dhe për të inicuar reaksione kimike (sonochemistry). Që nga sonication është një proces shumë efikas intensifikimin e teknologjisë, reaktorët tejzanor përdoren në kimia dhe shkenca materiale, në prodhimin e bionaftës dhe aqua-karburanteve, dhe në industrinë ushqimore, farmaceutike dhe kozmetike.
Reaktorët kimikë tejzanor janë në dispozicion për laborator dhe industriale. Mësoni më shumë për aplikimet e reaktorëve tejzanor dhe integrimin e tyre të lehtë!

Ultratinguj me energji është teknikë e preferuar kur bëhet fjalë për ekstrakte të cilësisë së lartë nga botanikët. (Kliko per te zmadhuar!)

12 faqe në lidhje me këtë temë janë duke u treguar:

Homogjenizues industrial tejzanor me reaktor me qeliza rrjedhëse

Reaktorët e rrjedhës tejzanor – Dizajni, Aplikimet dhe Avantazhet

Reaktorët tejzanor lejojnë një trajtim të vazhdueshëm në linjë të lëngjeve dhe llumeve duke aplikuar valë të fuqishme ultratinguj. Reaktorët tejzanor përdoren për homogjenizimin, përzierjen, emulsifikimin, shpërndarjen, nxjerrjen, shpërbërjen e qelizave, pasterizimin, degazifikimin, shpërbërjen dhe intensifikimin e reaksioneve kimike si sinteza.…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-flow-reactors-design-applications-and-advantages.htm
Procesor tejzanor bionaftë UIP2000hdT me reaktor FC2T500k për konvertim të shpejtë, rendiment më të lartë dhe efikasitet të përgjithshëm të shkëlqyer. Ultratingulli i tejkalon lehtësisht përzierësit mekanikë në prodhimin e bionaftës.

Prodhimi i bionaftës me proçes dhe efikasitet të lartë të kostos

Përzierja tejzanor është teknologjia superiore për prodhimin e bionaftës shumë efikase dhe me kosto efektive. Kavitacioni tejzanor përmirëson transferimin e masës në mënyrë drastike, duke reduktuar kështu kostot e prodhimit dhe kohëzgjatjen e përpunimit. Në të njëjtën kohë, mund të përdoren vajra dhe yndyrna me cilësi të dobët (p.sh. vajra të mbeturinave).…

https://www.hielscher.com/superior-process-and-cost-efficiency-in-biodiesel-production.htm
Sistem ultratinguj me fuqi të lartë për trajtimin e brendshëm të ujërave të zeza dhe llumrave të ujërave të zeza. Sonication promovon shpërbërjen e biomasës për tretje më të mirë anaerobe të llumit dhe rikuperim të lëndëve ushqyese (p.sh., fosfor, azot, magnez, kalium, kalcium etj.)

Zgjidhje të ndryshme për rikuperimin e fosforit nga llumi i ujërave të zeza komunale

Fosfori është një mineral i burimeve kritike, furnizimi natyror i të cilit po zvogëlohet me shpejtësi. Për rrjedhojë, qeveria gjermane miratoi me dekret që nga viti 2029 fosfori duhet të rikuperohet në masë të madhe nga llumi i ujërave të zeza. Zbatimi i ultrazërit të fuqisë hap opsione të ndryshme për t'u intensifikuar…

https://www.hielscher.com/various-solutions-for-phosphorus-recovery-from-municipal-sewage-sludge.htm
Ultratingulli me intensitet të lartë futet në reaktorët kimikë për të rritur rendimentet, për të përmirësuar shkallën e konvertimit dhe për të ndikuar në mënyrë të dobishme sistemet kimike.

Efikasiteti i optimizuar i reaktorit kimik me ultratinguj me fuqi të lartë

Ultratingulli është i njohur mirë për intensifikimin dhe/ose fillimin e reaksioneve kimike. Prandaj, integrimi i ultrazërit me performancë të lartë konsiderohet si mjet i besueshëm për të promovuar reaktorët kimikë për rezultate të përmirësuara të reagimit. Hielscher Ultrasonics ofron zgjidhje të ndryshme reaktorësh për të rregulluar procesin tuaj kimik.…

https://www.hielscher.com/optimized-chemical-reactor-efficiency-by-high-power-ultrasonication.htm
Dispersioni tejzanor është një teknologji shumë efikase për zbërthimin dhe zbërthimin e nanogrimcave. Prandaj, ultrasonikët nga Hielscher Ultrasonics përdoren gjerësisht në industri për të prodhuar nanodispersione në shkallë më të madhe dhe pezullime të strukturuara nano.

Shpërndarje e besueshme e nanopartikujve për aplikime industriale

Ultratingulli me fuqi të lartë mund të shpërbëjë aglomeratet e grimcave efikase dhe të besueshme dhe madje të shpërbëjë grimcat primare. Për shkak të performancës së tij të shpërndarjes me performancë të lartë, ultrasonikët e tipit sonda përdoren si metodë e preferuar për të krijuar pezullime homogjene të nanogrimcave. Dispersion i besueshëm i Nanopartikulave me anë të ultrazërit Shumë industri…

https://www.hielscher.com/reliable-nanoparticle-dispersion-for-industrial-applications.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.