Tema Utrasonike: "Përpunimi tejzanor tejzanor"

Sonication me performancë të lartë është një teknikë e mirë-përcaktuar për zvogëlimin e madhësisë së grimcave në dispersione dhe emulsione nano-mesme. Përveç shpërndarjes së gjërë të grimcave, përpunuesit tejzanorë përdoren për sintetizimin e materialeve nano-strukturuar si nanodiamonds ose për të precipituar nanopartikalet (p.sh. magnetit (Fe3O4)).
Procesorët tejzanor të Hielscher janë në dispozicion nga laboratorët në madhësi industriale dhe mund të përdoren për batch dhe sonication vazhdueshme inline. Mësoni se si sonication mund të përmirësojë përpunimin tuaj nano-material!

Homogjenizuesit tejzanor lejojnë një shpërndarje efektive, deagglomeration dhe funksionimin e materialeve nano.

12 faqe në lidhje me këtë temë janë duke u treguar:

Ultrasonikët me performancë të lartë janë eksfolim i besueshëm dhe shumë efikas i nanofletave të paprekura si grafeni, monoshtresat e oksidit të rutenit dhe borofeni në prodhim të vazhdueshëm në linjë.

Nano fletët e oksidit të rutenit nëpërmjet eksfolimit me ultratinguj

Nanofletët me një shtresë të oksidit të rutenit mund të prodhohen në mënyrë efikase duke përdorur ultratinguj të tipit sonda. Përparësitë kryesore të eksfolimit me nanofletë tejzanor janë efikasiteti i procesit, rendimenti i lartë, trajtimi i shkurtër dhe funksionimi i lehtë dhe i sigurt. Për shkak të efikasitetit të lartë dhe cilësisë së lartë të nanofletave të prodhuara, ultratingulli është…

https://www.hielscher.com/ruthenium-oxide-nanosheets-via-ultrasonic-exfoliation.htm
Ultrasonikët me performancë të lartë janë eksfolim i besueshëm dhe shumë efikas i nanofletave të paprekura si grafeni, monoshtresat e oksidit të rutenit dhe borofeni në prodhim të vazhdueshëm në linjë.

Shpërndarja e nanotubave të karbonit në bojëra të printueshme 3D

Një shpërndarje uniforme e CNT-ve në bojërat e printueshme 3D mund të përmirësojë vetitë e bojës dhe të mundësojë aplikime të reja në fusha të ndryshme. Ultratingulli i tipit sonda është një teknikë shpërndarëse shumë e besueshme për të prodhuar nanosuspensione të qëndrueshme të CNT-ve në polimere. Efiçente dhe e qëndrueshme…

https://www.hielscher.com/dispersion-of-carbon-nanotubes-in-3d-printable-inks.htm
Thërrimi dhe shpërndarja me tejzanor është një metodë efikase për të prodhuar njollat uniforme të nanogrimcave.

Nanodiamantet e shpërndara në suspension ujor me sonication

Dispersionet e nanodiamantit janë efikase dhe prodhohen shpejt duke përdorur dispersues tejzanor. Deagregimi tejzanor dhe shpërndarja e nanodiamanteve mund të kryhet në mënyrë të besueshme në një suspension ujor. Teknika e dispersionit tejzanor përdor kripën për modifikimin e pH dhe në këtë mënyrë është e lehtë, e lirë dhe…

https://www.hielscher.com/nanodiamonds-dispersed-in-aqueous-suspension-with-sonication.htm
Reaktor tejzanor për eksfolimin e borofenit në shkallë të gjerë. Reaktori inox është i pajisur me një ultrasonikator të fuqishëm industrial 2000 watts (20 kHz).

Sinteza e borofenit tejzanor në shkallë industriale

Borofeni, një derivat nanostrukturor dydimensional i borit, mund të sintetizohet në mënyrë efikase nëpërmjet një eksfolimi tejzanor të lehtë dhe me kosto të ulët. Eksfolimi tejzanor i fazës së lëngshme mund të përdoret për të prodhuar sasi të mëdha nanofletë borofeni me cilësi të lartë. Teknika e eksfolimit me ultratinguj përdoret gjerësisht për…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-borophene-synthesis-on-industrial-scale.htm
Sistemi industrial i ekstraktimit me ultratinguj me 16 kW për prodhim të vazhdueshëm inline të ekstrakteve botanike të cilësisë së lartë nga përdorimi i ujit si tretës ekstraktues.

Formulime ngjitëse me performancë të lartë – Përmirësuar nga shpërndarja tejzanor

Ngjitësit me performancë të lartë përbëhen nga sisteme epoksi, silikoni, poliuretani, polisulfidi ose akrilik që përmbajnë mbushës dhe aditivë të ndryshëm (nano-), të cilët i japin ngjitësit performancë të veçantë si forca e lidhjes, pesha e lehtë, qëndrueshmëria, rezistenca ndaj nxehtësisë dhe qëndrueshmëria. . Kërkohet përzierje efikase dhe e besueshme për të…

https://www.hielscher.com/high-performance-adhesive-formulations-improved-by-ultrasonic-dispersion.htm
Konfigurimi industrial tejzanor me UIP2000hdT për ultramikronizimin dhe nanozizimin e palmitoylethanolamide (PEA) për biodisponueshmëri superiore dhe efekte promovuese të shëndetit.

Ultramikronizimi dhe Nano-Formulimi i Palmitoylethanolamide (PEA)

Amide acidi yndyror palmitoylethanolamide (PEA) përdoret si ilaç oral i administruar për efektet e tij anti-inflamatore dhe neuroprotektive. Megjithatë, duke qenë një lipid dhe që shpreh një madhësi të madhe grimcash, biodisponibiliteti dhe bioaksesueshmëria e palmitoylethanolamide (PEA) është e kufizuar për shkak të dobët të tij.…

https://www.hielscher.com/ultramicronization-and-nano-formulation-of-palmitoylethanolamide-pea.htm
Dispersioni tejzanor është një teknologji shumë efikase për zbërthimin dhe zbërthimin e nanogrimcave. Prandaj, ultrasonikët nga Hielscher Ultrasonics përdoren gjerësisht në industri për të prodhuar nanodispersione në shkallë më të madhe dhe pezullime të strukturuara nano.

Shpërndarje e besueshme e nanopartikujve për aplikime industriale

Ultratingulli me fuqi të lartë mund të shpërbëjë aglomeratet e grimcave efikase dhe të besueshme dhe madje të shpërbëjë grimcat primare. Për shkak të performancës së tij të shpërndarjes me performancë të lartë, ultrasonikët e tipit sonda përdoren si metodë e preferuar për të krijuar pezullime homogjene të nanogrimcave. Dispersion i besueshëm i Nanopartikulave me anë të ultrazërit Shumë industri…

https://www.hielscher.com/reliable-nanoparticle-dispersion-for-industrial-applications.htm
Nano-katalizatorët si zeolitë të funksionalizuar sintetizohen me sukses nën sonikacion. Zeolitë acidikë të funksionalizuar me nano-strukturë - të sintetizuar në kushte sonokimike - japin norma superiore për konvertimin e dimetil eterit (DME).

Përgatitja tejzanor e katalizatorëve për konvertimin e eterit dimetil (DME)

Dimetil eteri (DME) është një lëndë djegëse alternative e favorshme, e cila mund të sintetizohet nga metanoli, CO2 ose singaza përmes katalizimit. Për shndërrimin katalitik në DME, kërkohen katalizatorë të fuqishëm. Katalizatorë mezoporozë me përmasa nano, si zeolitë acidikë mezoporozë, zeolitë të dekoruar ose…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-preparation-of-catalysts-for-dimethyl-ether-dme-conversion.htm
Ultrasonikator UIP2000hdT me reaktor inline sonokimik për aplikime sonokimike shumë efikase si sono-kataliza dhe sono-sinteza.

Sinteza dhe funksionalizimi i zeoliteve duke përdorur sonifikimin

Zeolitet duke përfshirë nano-zeolitë dhe derivatet e zeolitit mund të sintetizohen, funksionalizohen dhe deaglomerohen në mënyrë efikase dhe të besueshme duke përdorur ultratinguj me performancë të lartë. Sinteza dhe trajtimi tejzanor i zeolitit e kalon sintezën konvencionale hidrotermale për nga efikasiteti, thjeshtësia dhe shkallëzueshmëria e thjeshtë lineare për prodhim të madh. Zeolite të sintetizuara me ultratinguj…

https://www.hielscher.com/synthesis-and-functionalization-of-zeolites-using-sonication.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.