acar & Inovacioni Teknologjik Sullivan i Vitit

Është në njohjen e aplikacionit novator të teknologjisë ultrasonike të prodhimit të bionaftëve nga Frost & Sullivan ka kënaqësinë të njohë punën e kompanisë me çmimin prestigjoz për Inovacionin Teknologjik të Vitit.

“Ajo (Hielscher Ultrasonics) specializuar në zhvillimin e ultrasonics avancuar për aplikimet industriale të përpunimit të lëngshme dhe përdorimi laboratorike. Me ekspertizën e saj të gjerë në fushën e ultrasonics, kompania ka zhvilluar një gamë të gjerë të pajisjeve që mund të jenë të punësuar në prodhimin e bionaftë. Hielscher ka zhvilluar një shumëllojshmëri të dhënash ultrasonikë me performancë të lartë që janë projektuar për t'u montuar në linjën e procesit.
 

Në vitin 2007, reaktorët bionaftë Hielscher Ultrasonics u vlerësuan me çmimin Frost Sullivan Technology of the Year.

acar & Çmimi Sullivan për Teknologjinë Hielscher Ultrasonics Bionaftë

3x UIP1000hdT ultrasonikë për transesterifikimin shumë efikas të bionaftës duke përdorur vajra bimore të mbeturinave, dhjamë ose vajra të tjerë.

Përzierja tejzanor përmirëson shkallën e konvertimit të bionaftës, rrit rendimentin dhe kursen metanolin dhe katalizatorin e tepërt.

Kërkesë informacioni

Kostot e përpunimit tejzanor rezultojnë nga investimi për pajisjet tejzanor, shpenzimet e energjisë elektrike dhe mirëmbajtjen. Por edhe kjo do të kishte kuptim ekonomik për prodhuesit, sepse një teknologji e tillë mund të rriste ndjeshëm prodhimin dhe kapacitetin e instaluar të një impianti ekzistues, më shumë se kompensimi i kostos shtesë të ultrasonikës. Testimi i gjerë ka treguar se cilësia përmirësohet dhe nevojiten më pak lëndë të para duke përdorur pajisje të tilla. Kjo do të përkthehet në një ndikim të drejtpërdrejtë pozitiv në vijën e finishit për prodhuesit e bionaftëve.”

Analisti citon

“Nxitja e fundit në përdorimin e biokarburanteve ka nxitur një hulumtim intensiv në metodat e prodhimit. Problemi është veçanërisht i mprehtë në prodhimin e bionaftë, diçka që është akoma kryesisht një proces grumbull. Bionaftë prodhohet nga një proces i quajtur transesterifikim. Në këtë proces, dhjami i perimeve ose i kafshëve reagon me një alkool në prani të një baze. Në formën e tij origjinale, reagimi është një proces grumbull, i cili do të marrë rreth tetë orë deri në 10 orë për të prodhuar glicerinë dhe bionaftë.

Me nxitjen e kërkesës për biokarburantet, një numër i kompanive po përpiqen të përsosin procesin. Kavitacioni është një opsion që po hulumtohet dhe mund të prodhohet nëpërmjet një numri procesesh, duke përfshirë hundëzat e presionit të lartë dhe agjitimin mekanik. Ultrasonics me pajisjet e furnizuara nga Hielscher megjithatë mbetet një nga opsionet më efikase për energji për cavitation dhe ka treguar rezultate inkurajuese në reduktimin e kohës së procesit pa ndikuar në cilësinë.” thotë Sivam Sabesan, analist i industrisë në Frost & Sullivan
 

Në këtë video tutorial ju prezantojmë me shkencën se si reaktorët tejzanor të bionaftës përmirësojnë ndjeshëm prodhimin e bionaftë. Reaktorët tejzanor të bionaftë Hielscher janë krijuar si një mjet i fuqishëm për të përmirësuar procesin e prodhimit të bionaftë, dhe në këtë tutorial, ne gërmojmë në parimin e punës pas tij dhe tregojmë konfigurime të ndryshme tejzanor për çdo shkallë prodhimi. Përmirësoni prodhimin tuaj të bionaftës në efikasitet dhe kosto-efektivitet dhe prodhoni rendimente më të larta të bionaftës me cilësi të lartë brenda një konvertimi të shpejtë. Në të njëjtën kohë, reaktorët tejzanor të bionaftës lejojnë përdorimin e vajrave të dobët si vajrat bimorë të mbeturinave ose yndyrat e konsumuara të gatimit dhe ndihmojnë në kursimin e metanolit dhe katalizatorit, duke kontribuar në një prodhim bionaftë miqësor ndaj mjedisit dhe të qëndrueshëm.

Prodhimi i bionaftës duke përdorur Hielscher Sonoreactors për më shumë rendiment, cilësi më të lartë & kapacitet

Miniatura e videos

 

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm për të kërkuar informacion shtesë në lidhje me reaktorët tejzanor të bionaftës, të dhënat teknike dhe çmimet. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë me ju prodhimin tuaj të bionaftë dhe t'ju ofrojmë një reaktor tejzanor që përmbush kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


acar & Çmimi Sullivan Technology of the Year 2007 njeh teknikën superiore të konvertimit tejzanor të bionaftës duke përdorur reaktorët tejzanor Hielscher

acar & Çmimi Sullivan Technology of the Year 2007 vlerëson teknologjinë e reaktorit bionaftë Hielscher UltrasonicsRreth praktikave më të mira

acar & Çmimet e Praktikave më të Mira Sullivan i njohin kompanitë në një sërë tregje rajonale dhe globale për të demonstruar arritje të jashtëzakonshme dhe performancë superiore në fusha të tilla si lidershipi, inovacioni teknologjik, shërbimi ndaj klientit dhe zhvillimi strategjik i produktit. Analistët e industrisë i krahasojnë pjesëmarrësit e tregut dhe matin performancën përmes intervistave të hollësishme, analizave dhe kërkimit të gjerë të mesëm për të identifikuar praktikat më të mira në industri.

Përshkrimi i Çmimit për Inovacionin e Teknologjisë

acar & Çmimi i Sullivan për Inovacionin e Teknologjisë i jepet një kompanie (ose individi) që ka kryer kërkime të reja, të cilat kanë rezultuar në inovacione që kanë ose pritet të sjellin kontribute të rëndësishme në industri në aspektin e adoptimit, ndryshimit dhe qëndrimit konkurrues . Ky çmim njeh cilësinë dhe thellësinë e programeve të kërkimit dhe zhvillimit, si dhe vizionin dhe marrjen e rrezikut që i mundësoi një kompanie të ndërmerrte një përpjekje të tillë.

metodologji Kërkimi

Për të zgjedhur marrësin e çmimit, Frost & Ekipi analist i Sullivan-it ndjek risi në tregjet kryesore hi-tech. Procesi i përzgjedhjes përfshin intervistat pjesëmarrëse primare dhe kërkime të gjera primare dhe sekondare nëpërmjet qasjes nga poshtë-lartë. Ekipi analist shortlists kandidatët në bazë të një sërë të matjeve cilësore dhe sasiore. Analistët gjithashtu e konsiderojnë ritmin e hulumtimit dhe inovacionit të teknologjisë, si dhe rëndësinë ose rëndësinë e mundshme të inovacionit në industrinë e përgjithshme. Marrësi i fundit i çmimit zgjidhet pas një vlerësimi tërësor të këtij hulumtimi.

Kriteret e Matjes

Përveç metodologjisë së përshkruar më lart, ekzistojnë kritere specifike të përdorura për të përcaktuar renditjen përfundimtare. Marrësi i këtij çmimi ka shkëlqyer në bazë të një ose më shumë kritereve të mëposhtme:

  • Rëndësia e inovacioneve në industri dhe në të gjithë industritë (nëse është e aplikueshme)
  • Potenciali i produkteve të inovacioneve për t'u bërë standarde të industrisë
  • Përparësi konkurruese e inovacionit përballë inovacioneve të tjera të ngjashme
  • Ndikimi (ose ndikimi i mundshëm) i inovacioneve në pjesën e mendjes së kompanisë ose industrisë dhe/ose në fund të kompanisë
  • Gjerësia e pronësisë intelektuale që lidhet me risitë, domethënë patentat, publikimet shkencore, punimet në revista të vlerësuara nga kolegët.

Literatura / Referencat

Reaktor bionaftë Hielscher Ultrasonic 32MMGY

Reaktori tejzanor UIP16000hdT prodhon përafërsisht. 32 MMGY bionaftë

Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve Hielscher mbulon spektrin e plotë nga aparati ultratingullor kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.


Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.