Tema Utrasonike: "Avantazhet e ekstraksionit tejzanor"

Ekstraktimi tejzanor ose sare-nxjerrja është një proces që intensifikon teknologjinë, e cila punon nga bashkimi i ultrasonikës së fuqisë së lartë në një slurri të bimëve ose indeve qelizore. Hielscher Ultrasonics furnizon ultrasonicators të besueshëm për ndërprerjen e qelizave dhe nxjerrjen nga mostrat e laboratorëve të vegjël deri në vëllime të larta në përpunimin industrial. Apeli i ekstraktimit të asistuar ultrasonically qëndron në trajtimin jo-termik të materialit, aplikimin e tij të lehtë dhe shkallëzueshmërinë nga testimi në shkallën e prodhimit. Pajisjet tejzanor të Hielscher gjenerojnë ultratinguj të lartë intensive që mund të kontrollohen saktësisht në kërkesat e procesit tuaj.

Procesor ultrasonik i fuqishëm UIP4000hdT 4kW

12 faqe në lidhje me këtë temë janë duke u treguar:

Nxjerrja e grupit tejzanor të alkaloideve nga materiali bimor duke përdorur sondën tejzanor UP400St.

Nxjerrja dhe ruajtja tejzanor

Nxjerrja dhe ruajtja me ultratinguj përdor përdorimin e ultrazërit të fuqisë për shpërbërjen e strukturave qelizore (lizë). Thyerja e qelizave me ultratinguj rezulton në nxjerrjen shumë efikase të komponimeve brendaqelizore si dhe në inaktivizimin mikrobik. Për shkak të avantazheve të shumta, ultratingulli përdoret gjerësisht për nxjerrjen dhe ruajtjen në industrinë ushqimore. Mësoni më shumë rreth përfitimeve të nxjerrjes me ultratinguj dhe përpunimit të ushqimit! Ultratingulli i fuqisë për nxjerrjen dhe ruajtjen e ushqimit dhe botanikës Nxjerrja me ultratinguj: Nxjerrja me ultratinguj është një proces që përdor frekuencë të lartë…

https://www.hielscher.com/extraction_01.htm
Nxjerrja me ultratinguj është një strategji e thjeshtë dhe efikase për të prodhuar rendimente më të larta të ekstrakteve premium nga botanikët.

Tejzanor Nxjerrja e Cellular Matter

Nxjerrja tejzanor ose sono-ekstraksioni është një teknologji e intensifikimit të procesit, e cila funksionon nga bashkimi i ultrasonikëve me fuqi të lartë në një llucë të indeve bimore ose qelizore. Hielscher Ultrasonics furnizon ultrasonikë të besueshëm për përçarjen dhe nxjerrjen e qelizave nga mostrat e vogla laboratorike deri në vëllime të larta në përpunimin industrial. Apeli i nxjerrjes së asistuar me ultratinguj qëndron në trajtimin jo termik të materialit, aplikimin e tij të lehtë dhe shkallëzueshmërinë nga testi në shkallën e prodhimit. Pajisjet tejzanor të Hielscher gjenerojnë ultratinguj me intensitet të lartë…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-extraction-of-cellular-matter.htm
MultiSonoReactor për përpunimin efikas të barërave të këqija të pellgjeve Azolla duke përdorur ultratinguj me fuqi të lartë.

Valorizimi i barërave të këqija të pellgut Azolla duke përdorur sonication

Azolla, një fier i vogël ujor, ka tërhequr vëmendje të konsiderueshme për shkak të potencialit të tij të jashtëzakonshëm si një burim i qëndrueshëm për aplikime të ndryshme, duke përfshirë ushqimin, ushqimin për bagëtinë, suplementet e polifenolit, plehrat dhe biokarburantet. Ky artikull eksploron dobinë e ndryshme të Azolla dhe sqaron…

https://www.hielscher.com/valorize-azolla-pond-weed-using-sonication.htm
Nxjerrja e grupit tejzanor të alkaloideve nga materiali bimor duke përdorur sondën tejzanor UP400St.

Nxjerrja e alkaloideve duke përdorur një sonda-tejzanor

Alkaloidet janë komponime bioaktive, të cilat mund të nxirren në mënyrë efikase nga bimët duke përdorur ultratinguj. Alkaloidet shfaqin një gamë të gjerë efektesh biologjike dhe në këtë mënyrë përdoren si farmaceutikë dhe terapeutikë. Ekstraktimi me ultratinguj është teknika e preferuar për të prodhuar alkaloide me cilësi të lartë…

https://www.hielscher.com/alkaloid-extraction-using-a-probe-ultrasonicator.htm
Ultrasonikator UIP2000hdT i tipit sondë (2000 watts) në një reaktor çeliku inox të klasës farmaceutike.

Nxjerrja e silymarinës nga gjemba e qumështit – Më efikase me ultratinguj

Silymarin është një ekstrakt i standardizuar nga farat e gjembaçit të qumështit dhe përmban kryesisht disa flavonolinjanë si silibina. Silymarin është i njohur për efekte të ndryshme medicinale dhe në këtë mënyrë përdoret në farmaceutikë dhe suplemente. Ekstraktimi me ultratinguj është provuar të jetë më i madhi…

https://www.hielscher.com/silymarin-extraction-from-milk-thistle-most-efficient-with-ultrasonication.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.