Hielscher Ultrasonics Video

Kjo faqe është një koleksion i videove.

Video e Hielscher UP400St - Homogjenizuesi tejzanor 400 Watts, një aparat ultrasonik i tipit sondë për sonikim intensiv të mostrës

Hielscher UP400St - Homogjenizues tejzanor 400 vat

Teaaji i krijimit të ftohjes bëhet me shpejtësi nga zërit. UP400St nxjerr aromë dhe komponime që nxisin shëndetin nga çaji lë brenda sekondave pa aplikuar nxehtësi.

Nxjerrja tejzanore e Teajit të Brezit të Ftohtë duke përdorur UP400St

Ultrasonication është një metodë e shpejtë dhe e butë e nxjerrjes për të prodhuar ekstrakt kërpudhe me cilësi të lartë. Në video, një UP400St përdoret për ekstrakcion të shitakeve.

Nxjerrja e kërpudhave të ftohta duke përdorur UP400St me sondë 22 mm

Kjo video tregon ekstraktimin e shpejtë dhe efikas tejzanor të komponimeve aromatizuese dhe ngjyrosëse nga shafrani me një Hielscher UP100H, një ultrasonicator i fuqishëm 100W.

Nxjerrja tejzanore e temave të shafranit duke përdorur UP100H

Nxjerrja tejzanor përdoret për të prodhuar izolime nga botanikët. Videoja tregon nxjerrjen efikase të komponimeve të aromës nga thekrat e djegës me UP100H.

Nxjerrja tejzanor e thekave të djegës duke përdorur UP100H

Sistemet e nxjerrjes tejzanor përdoren për të nxjerrë xhenxhefilin dhe përbërës të tjerë që nxisin shëndetin nga xhenxhefili. Videoja tregon UP100H në nxjerrjen e xhenxhefilit.

Nxjerrja tejzanore e xhenxhefilit të thatë duke përdorur UP100H

Nxjerrja tejzanore e stevioglikozideve nga gjethet e stevia kryhet duke përdorur Hielscher UP100H. Sonication ndërpret qelizat dhe lëshon substanca bioaktive.

Nxjerrja tejzanore e Stevia duke përdorur UP100H

Nxjerrja tejzanor terpene nga HOPS: Nxjerrja tejzanor kryhet duke përdorur Hielscher UP100H duke izoluar karyophyllene dhe terpenes të tjerë nga kone hop.

Nxjerrja tejzanor terpene e HOPS me UP100H

Në këtë video, demonstrohet ekstraktimi tejzanor nga HOPS (humulus lupulus). Me ultrasonicator UP200Ht kariofileni dhe komponimet e tjera nxirren.

Nxjerrja tejzanor e HOPS me UP200Ht me sondë S2614

Nano-Emulsione tejzanor: Kjo video demonstroi prodhimin e shpejtë të një nano-emulsioni të naftës në ujë. UP200Ht homogjenizon vajin dhe ujin në sekonda.

Emulsifikues tejzanor me UP200Ht me sondë S26d14

Hielscher MeatBuzzer është një pajisje tejzanor për tenderimin dhe marinimin e mishit. Dridhjet tejzanor e bëjnë strukturën e mishit të butë dhe të butë.

Tenderizimi tejzanor i mishit duke përdorur mishin

Shpërndarja është një nga shumë aplikimet e fuqisë së ultrasonication. Videoja tregon shpërndarjen e shpejtë të Jellybabies në ujë duke përdorur Hielscher UP200St.

Shpërndarja e pelte në ujë duke përdorur UP200St

Shpërndarja e njërës prej shumë aplikimeve të fuqisë së ultrasonication. Videoja demonstron shpërndarjen e shpejtë të një ari gomari në ujë duke përdorur Hielscher UP200St.

Shpërndarja e një Ariu Gummy në Ujë duke përdorur UP200St

Shpërndarja është një nga shumë aplikimet e fuqisë së ultrasonication. Videoja tregon shpërndarjen e shpejtë të Kripave të Kripës në ujë duke përdorur Hielscher UP200St.

Shpërndarja e kristaleve të kripës në ujë duke përdorur UP200St

Shpërndarja është një aplikim i zakonshëm i ultrasonication. Video demonstron shpërndarjen e shpejtë të një kristalesh sheqeri në ujë duke përdorur Hielscher UP200St.

Shpërndarja e kristaleve të sheqerit në ujë duke përdorur UP200St

Dridhjet tejzanor të gjeneruara nga ultrasonicatori Hielscher UP200St me sonotrode me llak S26d18S përdoren për të llakuar dhe mjegulluar pikat me madhësi të imët.

Neelsing / Spërkatje Hielscher Ultrasonics duke përdorur UP200St

Hielscher DRS3500 është një sistem i fuqishëm tejzanor për pastrimin e telit dhe kabllove për pastrimin e shpejtë dhe efektiv të materialeve të vazhdueshme si kabllot, telat, shufrat.

Sistem pastrimi tejzanor dhe kabëll DRS3500

Hielscher Ultrasonics nuk është në gjendje që të kuptojë se Entwicklung, Herstellung und den Vertrieb von Hochleistungs-Ultraschallhomogenisatoren.

Hielscher Ultrasonics GmbH - Unternehmenspräsentation

Hielscher Ultrasonics është e specializuar në zhvillimin, prodhimin dhe shpërndarjen e homogjenizuesve tejzanor me performancë të lartë.

Hielscher Ultrasonics - Prezantimi i Kompanisë

Shpërndarja tejzanor e nanotubave të karbonit: ultrasonicatori Hielscher UP400S (400W) shpërndan dhe zhduk CNT-të shpejt dhe me efikasitet në nanotubat të vetëm.

Shpërndarja e nanotubave të karbonit në ujë duke përdorur UP400S 2

Shpërndarja tejzanor e nanotubave të karbonit: ultrasonicatori Hielscher UP400S (400W) shpërndan dhe zhduk CNT-të shpejt dhe me efikasitet në nanotubat të vetëm.

Shpërndarja e nanotubave të karbonit në ujë duke përdorur UP400S 1

Deagssing e lëngjeve është një aplikim i fuqishëm i pajisjeve tejzanor Hielscher. Videoja tregon Hielscher UP200S gjatë dekasifikimit të naftës.

Shkatërrimi i naftës duke përdorur UP200S me sonotrode S40

Deagssing e lëngjeve është një aplikim i fuqishëm i pajisjeve tejzanor Hielscher. Videoja tregon Hielscher UP200S gjatë ndarjes së ujit.

Shkatërrimi i ujit duke përdorur UP200S me sonotrode S40

Kjo video tregon kavilje tejzanor / akustik në ujë - e krijuar nga Hielscher UIP1000. Kavitacioni tejzanor përdoret për shumë aplikime të lëngshme.

Cavitation ultrasonik në lëngje duke përdorur UIP1000 1

Kjo video tregon kavilje tejzanor / akustik në ujë - e krijuar nga Hielscher UIP1000. Kavitacioni tejzanor përdoret për shumë aplikime të lëngshme.

Cavitation ultrasonik në lëngje duke përdorur UIP1000 2

Ultrasonicators UP200Ht dhe UP200St janë të dy modelet e fuqishme 200W homogjenizues për përgatitjen e mostrës, emulsifikimin, shpërndarjen, nxjerrjen dhe kiminë.

UP200Ht - Homogjenizues ultrasonik i dorës

Die Ultraschallgeräte UP200Ht und UP200St sind die beiden 200W leistungsstarken Homogenisator-Modelle für die Dispergierung, Emulgierung, Extraktion etj.

UP200Ht - Ultraschall-Homogenisator-Handgerät

Videoja tregon një merimangë të levituar nga valët tejzanor (akustik).

Levitja e një merimange duke përdorur UP400S

Kjo video tregon pastrimin e foto-bioreaktorëve të përdorur për të rritur Mikroalgat. Pastrimi tejzanor - aplikuar nga jashtë - heq filmin e algave në mënyrë efikase.

Pastrimi tejzanor i foto-bioreaktorëve

Shpërndarja tejzanor e silikonit Fumed: Homogjenizatori ultrasonik i Hielscher UP400S shpërndan pluhur silicë shpejt dhe me efikasitet në grimca të vetme nano.

Shpërndarja e silikatit të tretur në ujë duke përdorur UP400S


Fakte të vlefshme

Homogjenizuesit e indeve te tejzanor shpesh referohen si sonicator i sondave, lazer sonik, nje perzierje ultratinguj, mulli tejzanor, jane-ruptor, sonifier, dismembrator sonik, disrupter qelizor, disperser tejzanor ose dissolver. Termat e ndryshëm rezultojnë nga aplikimet e ndryshme që mund të plotësohen nga sonication.