Technologia ultradźwiękowa firmy Hielscher

Hielscher Ultrasonics’ Polityka prywatności

Niniejsza polityka prywatności została opracowana, aby lepiej służyć tym, którzy są zainteresowani tym, jak ich "Dane osobowe"’ (PII) jest używany online. PII, zgodnie z opisem w amerykańskim prawie prywatności i bezpieczeństwie informacji, to informacje, które można wykorzystać samodzielnie lub z innymi informacjami w celu identyfikacji, skontaktowania się lub zlokalizowania pojedynczej osoby lub zidentyfikowania osoby w kontekście. Przeczytaj uważnie naszą politykę prywatności, aby dokładnie zrozumieć, w jaki sposób zbieramy, używamy, chronimy lub w inny sposób przetwarzamy Twoje dane osobowe zgodnie z naszą witryną.

Jakie dane osobowe gromadzimy od osób odwiedzających nasz blog, stronę internetową lub aplikację?

Podczas zamawiania lub rejestrowania się na naszej stronie, w stosownych przypadkach, możesz zostać poproszony o podanie swojego imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu lub innych informacji, które pomogą ci w doświadczeniu.

Kiedy gromadzimy informacje?

Zbieramy informacje od Ciebie, wypełniając formularz lub wprowadzając informacje na naszej stronie.

Jak wykorzystujemy Twoje informacje?

Możemy wykorzystywać informacje, które od Ciebie zbieramy, gdy rejestrujesz się, dokonujesz zakupu, rejestrujesz się w naszym biuletynie, odpowiadasz na ankietę lub komunikat marketingowy, przeglądasz witrynę lub używasz innych funkcji witryny na następujące sposoby:
Aby skontaktować się z nimi po korespondencji (czat na żywo, e-mail lub zapytania telefoniczne)

Jak chronimy twoje dane?

Nie korzystamy ze skanowania w poszukiwaniu luk i / lub skanowania do standardów PCI.
Dostarczamy tylko artykuły i informacje. Nigdy nie pytamy o numery kart kredytowych.
Używamy zwykłego skanowania złośliwego oprogramowania.

Twoje dane osobowe są przechowywane za zabezpieczonymi sieciami i są dostępne tylko dla ograniczonej liczby osób, które mają specjalne prawa dostępu do takich systemów i są zobowiązane do zachowania poufności tych informacji. Ponadto wszystkie wrażliwe / kredytowe informacje, które dostarczasz, są szyfrowane za pomocą technologii Secure Socket Layer (SSL).
Wprowadzamy różnorodne środki bezpieczeństwa, gdy użytkownik wprowadza, udostępnia lub uzyskuje dostęp do swoich informacji w celu zachowania bezpieczeństwa danych osobowych.
Wszystkie transakcje są przetwarzane przez dostawcę bramy i nie są przechowywane ani przetwarzane na naszych serwerach.

Czy używamy plików "cookie"?

Tak. Pliki cookie to niewielkie pliki, które witryna lub jej usługodawca przenosi na dysk twardy komputera za pośrednictwem przeglądarki internetowej (jeśli zezwolisz), co umożliwia systemom witryny lub usługodawcy rozpoznawanie przeglądarki oraz przechwytywanie i zapamiętywanie określonych informacji. Na przykład używamy plików cookie, aby pomóc nam zapamiętać i przetworzyć produkty z koszyka na zakupy. Służą one także do zrozumienia Twoich preferencji w oparciu o poprzednią lub bieżącą aktywność na stronie, co pozwala nam zapewnić Ci ulepszone usługi. Używamy również plików cookie, aby pomóc nam gromadzić zbiorcze dane na temat ruchu w witrynie i interakcji z witryną, dzięki czemu możemy zaoferować lepsze strony i narzędzia w przyszłości.

Używamy plików cookie do gromadzenia danych zbiorczych dotyczących ruchu w witrynie i interakcji z witryną w celu zapewnienia lepszych doświadczeń i narzędzi witryny w przyszłości. Możemy również korzystać z zaufanych usług stron trzecich, które śledzą te informacje w naszym imieniu.

Możesz zdecydować, aby komputer ostrzegał Cię za każdym razem, gdy wysyłany jest plik cookie, lub możesz wyłączyć wszystkie pliki cookie. Dokonujesz tego za pomocą ustawień przeglądarki. Ponieważ przeglądarka jest trochę inna, spójrz na menu pomocy przeglądarki, aby dowiedzieć się, jak zmodyfikować pliki cookie.
Jeśli wyłączysz pliki cookie, nie wpłynie to na wygodę użytkownika.

Ujawnienie przez osobę trzecią

Nie sprzedajemy, nie handlujemy ani w żaden inny sposób nie przekazujemy podmiotom zewnętrznym danych osobowych umożliwiających identyfikację.

Linki zewnętrzne

Nie zamieszczamy ani nie oferujemy produktów lub usług firm trzecich na naszej stronie internetowej.

Google

Wymagania reklamowe Google można podsumować do Zasady reklamowe Google. Wprowadzono je, aby zapewnić użytkownikom pozytywne wrażenia.
Korzystamy z reklam Google AdSense na naszej stronie internetowej.
Google, jako zewnętrzny dostawca, wykorzystuje pliki cookie do wyświetlania reklam w naszej witrynie. Wykorzystanie przez Google pliku cookie DART umożliwia wyświetlanie reklam naszym użytkownikom w oparciu o poprzednie wizyty w naszej witrynie i innych witrynach w Internecie. Użytkownicy mogą zrezygnować z używania cookie DART, odwiedzając politykę prywatności Google Ad i sieci partnerskiej.
Zaimplementowaliśmy następujące elementy: raportowanie danych demograficznych i zainteresowań
Wraz z zewnętrznymi dostawcami, takimi jak Google, wykorzystujemy własne pliki cookie (takie jak pliki cookie Google Analytics) i pliki cookie innych firm (takie jak plik cookie DoubleClick) lub inne identyfikatory stron trzecich do kompilowania danych dotyczących interakcji użytkownika z wyświetlenia reklam i inne funkcje usług reklamowych związane z naszą witryną.
Rezygnacja:
Użytkownicy mogą ustawić preferencje dotyczące sposobu, w jaki Google reklamuje się za pomocą strony ustawień Google Ad. Możesz też zrezygnować, odwiedzając stronę Rezygnacja z Inicjatywy reklamowej sieci lub korzystając z dodatku do Optuj przeglądarki Google Analytics.

California Online Privacy Protection Act

CalOPPA to pierwsze prawo stanowe w kraju, które wymaga opublikowania polityki prywatności w komercyjnych witrynach internetowych i usługach online. Zasięg prawa wykracza daleko poza granicami Kalifornii, wymagając jakiejkolwiek osoby lub firmy w Stanach Zjednoczonych (i prawdopodobnie w świecie), która zarządza stronami zbierającymi informacje umożliwiające identyfikację osób od konsumentów w Kalifornii, aby zamieścić na swojej stronie internetowej wyraźną politykę prywatności określającą dokładnie, jakie informacje są zbierane, a które osoby lub firmy, z którymi są udostępniane. – Więcej na stronie: https://consumercal.org/about-cfc/cfc-education-foundation/california-online-privacy-protection-act-caloppa-3/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Według Caloppa, zgadzamy się na następujące:
Użytkownicy mogą odwiedzać naszą stronę anonimowo.
Po utworzeniu tej polityki prywatności dodamy link do niej na naszej stronie głównej lub jako minimum na pierwszej znaczącej stronie po wejściu na naszą stronę.
Nasz link Polityka prywatności zawiera słowo "Prywatność’ i można go łatwo znaleźć na stronie określonej powyżej.

Zostaniesz powiadomiony o wszelkich zmianach Polityki prywatności:
Na naszej stronie polityki prywatności
Może zmieniać twoje dane osobowe:
Wysyłając e-mail do nas

W jaki sposób nasza strona obsługuje sygnały Nie śledź?

Szanujemy sygnały Do Not Track i Do Not Track, pliki cookie typu "cookies" lub reklamy, gdy działa mechanizm przeglądarki Do Not Track (DNT).

Czy nasza strona umożliwia śledzenie zachowań stron trzecich?

Należy również pamiętać, że nie zezwalamy na śledzenie zachowań stron trzecich

COPPA (Ustawa o ochronie prywatności dzieci w Internecie)

Jeśli chodzi o gromadzenie danych osobowych od dzieci w wieku poniżej 13 lat, Ustawa o ochronie prywatności dzieci w Internecie (COPPA) zapewnia rodzicom kontrolę. Federalna Komisja Handlu, Stany Zjednoczone’ agencja ochrony konsumenta, egzekwuje zasadę COPPA, która określa, co operatorzy stron internetowych i usług internetowych muszą zrobić, aby chronić prywatność i bezpieczeństwo dzieci w Internecie.
Nie sprzedajemy produktów specjalnie dla dzieci w wieku poniżej 13 lat.

Uczciwe praktyki informacyjne

Zasady uczciwych praktyk informacyjnych stanowią podstawę prawa prywatności w Stanach Zjednoczonych, a zawarte w nich koncepcje odegrały istotną rolę w tworzeniu przepisów dotyczących ochrony danych na całym świecie. Zrozumienie zasad uczciwej praktyki informacyjnej i sposobu ich wdrożenia ma kluczowe znaczenie dla zachowania zgodności z różnymi przepisami dotyczącymi ochrony prywatności, które chronią dane osobowe.

Aby zachować zgodność z zasadami uczciwych praktyk informacyjnych, w przypadku naruszenia danych podejmiemy następujące działania:
Powiadomimy Cię pocztą e-mail w ciągu 7 dni roboczych
Powiadomimy użytkowników za pośrednictwem powiadomienia na stronie w ciągu 1 dnia roboczego

Zgadzamy się również na zasadę indywidualnego dochodzenia roszczeń, która wymaga, aby osoby fizyczne miały prawo do egzekwowania praw do egzekwowania prawa przeciwko kolekcjonerom danych i procesorom, którzy nie przestrzegają prawa. Zasada ta wymaga nie tylko, aby jednostki posiadały egzekwowalne prawa wobec użytkowników danych, ale także aby osoby fizyczne odwoływały się do sądów lub agencji rządowych w celu zbadania i / lub ścigania nieprzestrzegania danych przez podmioty przetwarzające dane.

CAN SPAM Act

Ustawa CAN-SPAM jest ustawą, która określa zasady dotyczące komercyjnych wiadomości e-mail, określa wymagania dotyczące wiadomości komercyjnych, daje odbiorcom prawo do wstrzymania wysyłania e-maili i określa surowe kary za naruszenia.
Zbieramy Twój adres e-mail w celu odesłania informacji, odpowiedzi na zapytania i / lub innych żądań lub pytań

Aby być zgodnym z CANSPAM, akceptujemy następujące warunki:

  • Nie używaj fałszywych lub wprowadzających w błąd tematów ani adresów e-mail.
  • Zidentyfikuj wiadomość jako reklamę w jakiś rozsądny sposób.
  • Podaj adres fizyczny siedziby naszej firmy lub siedziby głównej.
  • Monitoruj usługi marketingu e-mail firm zewnętrznych pod kątem zgodności, jeśli taki jest używany.
  • Szybciej akceptuj prośby o rezygnację i wypisz się.
  • Zezwalaj użytkownikom na rezygnację z subskrypcji za pomocą linku u dołu każdego e-maila.

Jeśli w dowolnym momencie chcesz zrezygnować z otrzymywania przyszłych wiadomości e-mail, możesz wysłać do nas e-mail na adres info@hielscher.com, a my natychmiast usuniemy Cię z CAŁEJ korespondencji.

Kontakt z nami

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących niniejszej polityki prywatności, możesz skontaktować się z nami, korzystając z poniższych informacji.

Hielscher Ultrasonics GmbH
Oderstr. 53
145131 Teltow, Niemcy
info@hielscher.com
www.hielscher.com

Ostatnio edytowane 24 maja 2018 r.

Hielscher Ultrasonics Logo