Hielscher ultrazvuková technologie

Hielscher Ultrazvuk’ Zásady ochrany osobních údajů

Tyto zásady ochrany osobních údajů byly sestaveny tak, aby lépe sloužily těm, kteří se zajímají o to, jak jsou jejich "osobní identifikační údaje"’ (PII) se používá online. PII, jak je popsáno v americkém zákoně o ochraně soukromí a informační bezpečnosti, je informace, která může být použita samostatně nebo s jinými informacemi k identifikaci, kontaktu nebo lokalizaci jedné osoby nebo k identifikaci jednotlivce v kontextu. Přečtěte si pečlivě naše zásady ochrany osobních údajů, abyste získali jasné informace o tom, jak shromažďujeme, používáme, chráníme nebo jinak zpracováváme Vaše osobní údaje v souladu s našimi webovými stránkami.

Jaké osobní údaje shromažďujeme od lidí, kteří navštěvují náš blog, webové stránky nebo aplikaci?

Při objednávání nebo registraci na našich stránkách můžete být požádáni o zadání vašeho jména, e-mailové adresy, telefonního čísla nebo dalších podrobností, které vám pomohou s vašimi zkušenostmi.

Kdy shromažďujeme informace?

Informace o vás shromažďujeme, když vyplníte formulář nebo zadáte informace na našich stránkách.

Jak používáme vaše informace?

Informace, které shromažďujeme od vás, můžeme použít při registraci, nákupu, přihlášení k odběru zpravodaje, odpovědi na průzkum nebo marketingovou komunikaci, surfování na webových stránkách nebo použití některých dalších funkcí webových stránek následujícími způsoby:
Postupujte s nimi po korespondenci (živé rozhovory, e-maily nebo telefonické dotazy)

Jak chráníme vaše informace?

Nepoužíváme skenování a / nebo skenování zranitelností na standardy PCI.
Poskytujeme pouze články a informace. Nikdy nepožadujeme čísla kreditních karet.
Používáme pravidelné skenování škodlivého softwaru.

Vaše osobní údaje jsou obsaženy za zabezpečenými sítěmi a přístupné pouze omezenému počtu osob, které mají k těmto systémům zvláštní přístupová práva a jsou povinny uchovávat informace důvěrné. Kromě toho jsou všechny citlivé / kreditní informace, které dodáváte, šifrovány pomocí technologie Secure Socket Layer (SSL).
Provádíme různá bezpečnostní opatření, když uživatel zadá, předkládá nebo přistupuje k jejich informacím, aby byla zajištěna bezpečnost vašich osobních informací.
Všechny transakce jsou zpracovávány prostřednictvím poskytovatele brány a na našich serverech nejsou uloženy ani zpracovány.

Používáme cookies?

Ano. Soubory cookie jsou malé soubory, které web nebo její poskytovatel služeb přenese na pevný disk vašeho počítače prostřednictvím webového prohlížeče (pokud povolíte), který umožňuje systémům webu nebo poskytovateli služeb rozpoznat váš prohlížeč a zachytit a zapamatovat si určité informace. Používáme například soubory cookie, které nám pomáhají pamatovat a zpracovávat položky v nákupním košíku. Používají se také k tomu, abychom nám pomohli porozumět vašim preferencím na základě předchozích nebo aktuálních aktivit stránek, což nám umožňuje poskytnout vám lepší služby. Cookie také používáme, abychom nám pomohli shromáždit souhrnné údaje o návštěvnosti webu a interakci na webu, abychom mohli v budoucnu nabídnout lepší zkušenosti a nástroje.

Cookies používáme k sestavování souhrnných údajů o provozu webu a interakcích na webu, abychom v budoucnu nabízeli lepší zkušenosti a nástroje. Můžeme také využít důvěryhodné služby třetích stran, které tyto informace sledují v našem zastoupení.

Můžete si vybrat, zda vás počítač varuje při každém odeslání souboru cookie, nebo můžete zvolit vypnutí všech souborů cookie. To provedete pomocí nastavení prohlížeče. Vzhledem k tomu, že prohlížeč je trochu jiný, podívejte se na nabídku nápovědy prohlížeče, abyste zjistili správný způsob úpravy souborů cookie.
Pokud vypnete soubory cookie, neovlivní to uživatelský zážitek.

Odhalení třetí strany

Neprodáváme, neobchodujeme ani jinak neposkytujeme externím stranám vaše osobní údaje.

Odkazy třetích stran

Na našich webových stránkách nezahrnují ani nenabídají produkty nebo služby třetích stran.

Google

Reklamní požadavky společnosti Google lze shrnout Zásady inzerce společnosti Google. Jsou zavedeny tak, aby uživatelům poskytly pozitivní zkušenosti.
Na našich webových stránkách používáme inzerci Google AdSense.
Společnost Google, jako dodavatel třetí strany, používá cookies k zobrazování reklam na našich stránkách. Použití cookie DART společnosti Google umožňuje zobrazování reklam našim uživatelům na základě předchozích návštěv našich stránek a dalších webů na Internetu. Uživatelé mohou zrušit používání cookie DART tak, že navštíví zásady ochrany osobních údajů pro reklamní a obsahovou síť Google.
Zavedli jsme následující: Demografické údaje a přehledy zájmů
Společně s dodavateli třetích stran, jako je Google, používají cookies prvních stran (jako jsou soubory cookie Google Analytics) a soubory cookie třetích stran (jako je soubor cookie DoubleClick) nebo jiné identifikátory třetích stran k sestavení údajů o interakcích uživatelů s zobrazení reklam a další funkce reklamních služeb, které se týkají našich webových stránek.
Odhlášení:
Uživatelé mohou nastavit předvolby pro to, jak Google inzeruje na vás pomocí stránky Nastavení reklam Google. Případně se můžete odhlásit, pokud navštívíte stránku Opt out iniciativy Network Advertising nebo pomocí prohlížeče Opt Out Browser Google Analytics.

Zákon o ochraně osobních údajů v Kalifornii

CalOPPA je první státní zákon v zemi, který požaduje, aby komerční stránky a služby online zveřejňovaly zásady ochrany osobních údajů. Zákony dosahují mnohem víc než Kalifornie a vyžadují, aby každá osoba nebo společnost ve Spojených státech (a pravděpodobně ve světě) provozovala webové stránky shromažďující osobní údaje od spotřebitelů v Kalifornii, aby zveřejnila na svých webových stránkách zřetelnou politiku ochrany osobních údajů, která uvádí přesně shromážděné informace a ty, jednotlivce nebo společnosti, s nimiž se sdílí. – Další informace naleznete na adrese: https://consumercal.org/about-cfc/cfc-education-foundation/california-online-privacy-protection-act-caloppa-3/#sthash. 0FdRbT51. dpuf

Podle společnosti CalOPPA souhlasíme s následujícími skutečnostmi:
Uživatelé mohou navštívit naše stránky anonymně.
Jakmile budou vytvořeny tyto zásady ochrany osobních údajů, přidáme k němu odkaz na naší domovské stránce nebo alespoň na první významnou stránku po vstupu na naše webové stránky.
Náš odkaz na ochranu osobních údajů obsahuje slovo "Ochrana osobních údajů"’ a lze ji snadno nalézt na stránce uvedené výše.

Budete informováni o všech změnách zásad ochrany osobních údajů:
Na stránce ochrany osobních údajů
Můžete změnit své osobní údaje:
Pošlete nám e-mail

Jak náš web zpracovává signály Ne sledovat?

Jsme hrdí na to, že nezaznamenáváme signály a nesledujeme, nepoužíváme soubory cookie ani nepoužíváme reklamu, pokud je zaveden mechanismus prohlížeče Do Not Track (DNT).

Umožňují naše stránky sledování chování třetí stranou?

Je také důležité poznamenat, že nepovolujeme sledování chování třetí stranou

COPPA (zákon o ochraně soukromí dětí online)

Pokud jde o shromažďování osobních údajů od dětí do věku 13 let, zákon o ochraně osobních údajů na internetu (COPPA) dává rodičům kontrolu. Federální obchodní komise, Spojené státy’ agentura pro ochranu spotřebitelů, prosazuje pravidlo COPPA, které vymezuje to, co provozovatelé webových stránek a online služeb musí udělat, aby chránili soukromí a bezpečnost dětí online.
Specificky neobchodujeme s dětmi mladšími 13 let.

Praktické informační postupy

Zásady spravedlivé informační praxe tvoří páteř práva soukromí ve Spojených státech a koncepce, kterou obsahují, hrály významnou roli při vývoji zákonů na ochranu údajů na celém světě. Porozumění principům spravedlivé informační praxe a způsobu jejich implementace je zásadní pro dodržování různých zákonů na ochranu soukromí, které chrání osobní informace.

Abychom byli v souladu se spravedlivými informačními postupy, provedeme následující reakci, pokud dojde k narušení dat:
Odešleme vám e-mail do 7 pracovních dnů
Budeme upozorňovat uživatele prostřednictvím upozornění na místě do 1 pracovního dne

Souhlasíme také s principem individuální nápravy, který vyžaduje, aby jednotlivci měli právo legálně vykonávat vymahatelná práva vůči sběratelům a zpracovatelům údajů, kteří se nedodržují zákon. Tento princip vyžaduje nejen, že jednotlivci mají vymahatelná práva vůči uživatelům údajů, ale také to, že jednotlivci využívají soudy nebo vládní agentury k vyšetřování a / nebo stíhání nedodržování požadavků zpracovatele údajů.

CAN SPAM Act

Zákon CAN-SPAM je zákon, který stanoví pravidla pro komerční e-maily, stanoví požadavky na komerční zprávy, dává příjemcům právo na to, aby jim byly zaslány e-maily, a vysvětluje tvrdé sankce za porušení.
Shromažďujeme vaši e-mailovou adresu, abychom mohli zasílat informace, odpovědět na dotazy a / nebo jiné požadavky nebo otázky

Abychom byli v souladu s CANSPAM, souhlasíme s těmito skutečnostmi:

  • Nepoužívejte falešné nebo zavádějící předměty nebo e-mailové adresy.
  • Identifikujte zprávu jako reklamu nějakým rozumným způsobem.
  • Zahrnout fyzickou adresu našeho sídla firmy nebo webu.
  • Sledujte e-mailové marketingové služby třetích stran, zda se používají.
  • Rychle odevzdejte požadavky na odhlášení / odhlášení.
  • Povolit uživatelům odhlásit se pomocí odkazu v dolní části každého e-mailu.

Pokud byste se kdykoli rozhodli odhlásit od příjmu budoucích e-mailů, můžete nám zaslat e-mail na adresu info@hielscher.com a my vás okamžitě odstraníme ze VŠECH korespondencí.

Kontaktujte nás

Pokud máte nějaké dotazy týkající se těchto zásad ochrany osobních údajů, můžete nás kontaktovat pomocí níže uvedených informací.

Hielscher Ultrasonics GmbH
Oderstr. 53
145131 Teltow, Německo
info@hielscher.com
www.hielscher.com

Naposledy upraveno 24. května 2018.

Hielscher Ultrasonics Logo