Hielscher Ultrazvukové technológie

Hielscher Ultrazvuk’ Zásady ochrany osobných údajov

Tieto zásady ochrany osobných údajov boli zostavené tak, aby lepšie slúžili tým, ktorí sa zaoberajú tým, ako ich "osobne identifikovateľné informácie"’ (PII) sa používa online. PII, ako je opísané v amerických zákonoch o ochrane osobných údajov a informačnej bezpečnosti, je informácia, ktorá sa môže použiť samostatne alebo s inými informáciami na identifikáciu, kontaktovanie alebo lokalizáciu jednej osoby alebo identifikáciu jednotlivca v kontexte. Prečítajte si prosím pozorne naše pravidlá ochrany osobných údajov, aby ste získali jasné vedomosti o tom, ako zhromažďujeme, používame, chránime alebo inak zaobchádzame s vašimi osobnými údajmi v súlade s našimi webovými stránkami.

Aké osobné informácie zhromažďujeme od ľudí, ktorí navštevujú náš blog, webové stránky alebo aplikáciu?

Pri objednávaní alebo registrácii na našich webových stránkach, ak je to vhodné, môžete byť požiadaní o zadanie svojho mena, e-mailovej adresy, telefónneho čísla alebo iných podrobností, ktoré vám pomôžu s vašimi skúsenosťami.

Kedy zhromažďujeme informácie?

Zhromažďujeme informácie od vás, keď vyplníte formulár alebo zadáte informácie na našich stránkach.

Ako používame vaše informácie?

Informácie, ktoré zhromažďujeme od vás, môžeme použiť pri registrácii, zakúpení, registrácii do nášho bulletinu, odpovedaní na prieskum alebo marketingovej komunikácii, surfovaní na webových stránkach alebo použití určitých ďalších funkcií stránok nasledujúcimi spôsobmi:
Postupujte s nimi po korešpondencii (živý rozhovor, e-mail alebo telefonické otázky)

Ako chránime svoje informácie?

Nepoužívame skenovanie a / alebo skenovanie zraniteľností na štandardy PCI.
Poskytujeme len články a informácie. Nikdy nepožiadame o čísla kreditných kariet.
Používame pravidelné skenovanie škodlivého softvéru.

Vaše osobné informácie sú obsiahnuté za zabezpečenými sieťami a sú prístupné iba obmedzenému počtu osôb, ktoré majú na takéto systémy osobitné prístupové práva a sú povinné uchovávať informácie dôverné. Okrem toho všetky citlivé / kreditné informácie, ktoré dodáte, sú šifrované pomocou technológie Secure Socket Layer (SSL).
Zavádzame rôzne bezpečnostné opatrenia, keď používateľ zadá, predkladá alebo pristupuje k svojim informáciám, aby zachoval bezpečnosť vašich osobných informácií.
Všetky transakcie sú spracovávané prostredníctvom poskytovateľa brány a na našich serveroch nie sú uložené ani spracovávané.

Používame cookies?

Áno. Súbory cookie sú malé súbory, ktoré lokalita alebo jej poskytovateľ služieb prenáša na pevný disk vášho počítača prostredníctvom vášho webového prehliadača (ak povolíte), ktorý umožňuje systémom lokality alebo poskytovateľa služieb rozpoznať váš prehliadač a zachytiť a zapamätať si určité informácie. Napríklad používame súbory cookie, ktoré nám pomáhajú pamätať a spracovávať položky vo vašom nákupnom vozíku. Používajú sa tiež na pochopenie vašich preferencií na základe predchádzajúcich alebo aktuálnych aktivít na stránkach, čo nám umožňuje poskytnúť vám vylepšené služby. Používame tiež súbory cookie, ktoré nám pomáhajú zostavovať agregované údaje o návštevnosti stránok a interakcii stránok, aby sme v budúcnosti mohli ponúknuť lepšie skúsenosti a nástroje.

Na zostavovanie súhrnných údajov o návštevnosti stránok a interakciách stránok používame súbory cookie, aby sme v budúcnosti ponúkli lepšie skúsenosti a nástroje. Môžeme tiež použiť dôveryhodné služby tretích strán, ktoré sledujú tieto informácie v našom mene.

Môžete si vybrať, či vás počítač varuje pri každom odoslaní súboru cookie, alebo môžete vypnúť všetky súbory cookie. Vykonáte to pomocou nastavení prehliadača. Keďže prehliadač je trochu iný, pozrite sa do ponuky Pomocníka prehliadača, aby ste zistili správny spôsob úpravy súborov cookie.
Ak vypnete cookies, neovplyvní to skúsenosti používateľa.

Zverejnenie tretej strany

Nepredávame, neobchodujeme alebo inak prenášame vaše osobné informácie na externé strany.

Odkazy tretej strany

Na naše webové stránky nezahŕňame ani neposkytujeme produkty alebo služby tretích strán.

Google

Reklamné požiadavky spoločnosti Google môžu byť zhrnuté Reklamné princípy spoločnosti Google, Zavádzajú sa, aby poskytli pozitívnu skúsenosť používateľom.
Reklamy Google AdSense používame na našich webových stránkach.
Spoločnosť Google, ako dodávateľ tretej strany, používa súbory cookie na zobrazovanie reklám na našich stránkach. Používanie súboru cookie DART zo strany spoločnosti Google mu umožňuje poskytovať reklamy našim používateľom na základe predchádzajúcich návštev našich stránok a iných stránok na internete. Používatelia môžu zrušiť používanie súboru cookie DART tak, že navštívia pravidlá ochrany osobných údajov služby Google a obsahovej siete Google.
Zaviedli sme nasledovné: demografické údaje a prehľad o záujmoch
Spoločne s dodávateľmi tretích strán, ako sú napríklad Google, používame súbory cookie prvej strany (ako sú súbory cookie služby Google Analytics) a súbory cookie tretích strán (napríklad súbor cookie DoubleClick) alebo iné identifikátory tretích strán, aby sme mohli zostaviť údaje o interakciách používateľov s zobrazenia reklamy a ďalšie funkcie reklamných služieb, ktoré súvisia s našimi webovými stránkami.
Vyradenie:
Používatelia môžu nastaviť predvoľby týkajúce sa spôsobu, akým vám spoločnosť Google inzeruje na stránke Nastavenia reklamy Google. Prípadne môžete zrušiť prístup na stránku Odhlásenie iniciatívy Network Advertising Inventory alebo pomocou prehliadača Opt Out prehliadača Google Analytics.

Zákon o ochrane osobných údajov v Kalifornii

CalOPPA je prvý štátny zákon v štáte, ktorý požaduje komerčné webové stránky a služby online na uverejnenie pravidiel ochrany osobných údajov. Dosah práva dosahuje ďaleko za hranicami Kalifornie a požaduje, aby každá osoba alebo spoločnosť v Spojených štátoch (a možno aj vo svete) prevádzkovala webové stránky zhromažďujúce osobné údaje od spotrebiteľov v Kalifornii, aby na svojej webovej stránke uverejnili viditeľnú politiku ochrany osobných údajov s uvedením presne zhromaždených informácií a jednotlivcov alebo spoločností, s ktorými sa zdieľa. – Viac na: https://consumercal.org/about-cfc/cfc-education-foundation/california-online-privacy-protection-act-caloppa-3/#sthash. 0FdRbT51. dpuf

Podľa spoločnosti CalOPPA súhlasíme s týmito krokmi:
Používatelia môžu navštíviť naše stránky anonymne.
Po vytvorení týchto pravidiel ochrany osobných údajov pridáme na ňu odkaz na našej domovskej stránke alebo minimálne na prvej významnej stránke po vstupe na naše webové stránky.
Náš odkaz na ochranu osobných údajov obsahuje slovo "Ochrana osobných údajov"’ a možno ich ľahko nájsť na stránke uvedenej vyššie.

Budete informovaní o akýchkoľvek zmenách v pravidlách ochrany osobných údajov:
Na našej stránke ochrany osobných údajov
Môžete zmeniť svoje osobné údaje:
Pošlite nám e-mail

Ako naše stránky spracovávajú signály Nesledujú?

Sme cťou Nesledujeme signály a Nesledujeme, cookies, alebo používať reklamu, keď mechanizmus prehliadača Do Not Track (DNT) je na mieste.

Poskytujú naše stránky povolenie sledovania správania tretej strany?

Je tiež dôležité poznamenať, že nepovoľujeme sledovanie správania tretej strany

COPPA (zákon o ochrane osobných údajov o deťoch online)

Pokiaľ ide o zhromažďovanie osobných údajov od detí mladších ako 13 rokov, zákon o ochrane súkromia online detí (COPPA) dáva rodičom kontrolu. Federálna obchodná komisia, Spojené štáty’ agentúra na ochranu spotrebiteľov, presadzuje pravidlo COPPA, v ktorom sa uvádza, čo prevádzkovatelia webových stránok a online služieb musia urobiť na ochranu súkromia a bezpečnosti detí online.
Osobitne neobchodujeme s deťmi mladšími ako 13 rokov.

Spravodlivé informačné postupy

Zásady spravodlivých informačných postupov tvoria chrbticu zákonov na ochranu súkromia v Spojených štátoch a koncepty, ktoré obsahujú, zohrali významnú úlohu pri tvorbe zákonov na ochranu údajov na celom svete. Pochopenie princípov spravodlivej informačnej praxe a spôsobu ich implementácie je rozhodujúce pre dodržiavanie rôznych zákonov o ochrane osobných údajov, ktoré chránia osobné údaje.

Aby sme boli v súlade so spravodlivými informačnými postupmi, vykonáme nasledujúce reakcie, ak dôjde k narušeniu údajov:
V priebehu 7 pracovných dní vás budeme informovať e-mailom
Oznámíme používateľom prostredníctvom upozornenia na mieste do 1 pracovného dňa

Súhlasíme tiež s princípom individuálnej nápravy, ktorý vyžaduje, aby jednotlivci mali právo zákonne vymáhať vynútiteľné práva voči zberateľom a spracovateľom údajov, ktorí nedodržiavajú zákon. Tento princíp vyžaduje nielen to, aby jednotlivci mali vynútiteľné práva voči používateľom údajov, ale aj to, že jednotlivci využívajú súdy alebo vládne agentúry na vyšetrovanie a / alebo stíhanie nedodržiavania údajov zo strany spracovateľov údajov.

CAN SPAM Act

Zákon CAN-SPAM je zákon, ktorý stanovuje pravidlá pre komerčné e-maily, stanovuje požiadavky na obchodné správy, dáva príjemcom právo na zastavenie odosielania e-mailov, aby im boli zaslané, a vyslovuje tvrdé sankcie za porušenie.
Vašu e-mailovú adresu zhromažďujeme, aby sme zaslali informácie, odpovedali na otázky a / alebo iné požiadavky alebo otázky

Aby sme boli v súlade s CANSPAM, súhlasíme s týmito krokmi:

  • Nepoužívajte falošné alebo zavádzajúce subjekty alebo e-mailové adresy.
  • Identifikujte správu ako reklamu primeraným spôsobom.
  • Uveďte fyzickú adresu sídla firmy alebo sídla.
  • Monitorujte e-mailové marketingové služby od tretích strán, či sa používajú.
  • Upozornenie na odhlásenie / zrušenie odberu cien rýchlo.
  • Povoliť používateľom odhlásenie pomocou odkazu v dolnej časti každého e-mailu.

Ak kedykoľvek chcete odhlásiť od prijímania budúcich e-mailov, môžete nám poslať e-mail na adresu info@hielscher.com a okamžite vás odstránime z VŠETKY korešpondencie.

Kontaktovanie nás

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa týchto pravidiel ochrany osobných údajov, môžete nás kontaktovať pomocou nižšie uvedených informácií.

Hielscher Ultrasonics GmbH
Oderstr. 53
145131 Teltow, Nemecko
info@hielscher.com
www.hielscher.com

Naposledy upravené 24. mája 2018.

Hielscher Ultrasonics Logo