Hielscher ultratovush texnologiyasi

Hielscher ultratovush’ Maxfiylik siyosati

Ushbu maxfiylik siyosati "shaxsan identifikatsiyalanadigan ma'lumotlar" bilan bog'liq bo'lganlarga yaxshiroq xizmat ko'rsatish uchun tuzildi’ (PII) onlayn rejimida ishlatilmoqda. PII, AQSh maxfiylik huquqi va axborot xavfsizligida tasvirlanganidek, o'z-o'zidan yoki boshqa ma'lumotlar bilan bir shaxsni identifikatsiyalash, ular bilan bog'lash yoki topishga yoki shaxsni aniqlashga yordam beradigan ma'lumotdir. Bizning shaxsiy ma'lumotingizni to'plash, undan foydalanish, himoya qilish yoki boshqa tarzda o'z veb-saytimizga muvofiq shaxsiy tanish bilishingizni aniq tushunish uchun maxfiylik siyosatimizni diqqat bilan o'qing.

Blogumga, veb-saytimizga yoki ilovaga tashrif buyuradigan odamlardan qanday shaxsiy ma'lumot to'play olamiz?

Bizning saytda buyurtma yoki ro'yxatga olish paytida, sizning tajribangizga yordam berish uchun sizga ismingiz, elektron pochta manzilingizni, telefon raqamingizni yoki boshqa ma'lumotlarni kiritishni so'rashingiz mumkin.

Axborotni qachon yig'amiz?

Bizning saytimizdagi ma'lumotni to'ldirganda yoki ma'lumotlarni kiritishda sizdan ma'lumot to'playmiz.

Sizning ma'lumotlaringizdan qanday foydalanamiz?

Biz ro'yxatga olish, sotib olish, bizning axborotnomamizga a'zo bo'lish, so'rov yoki marketing muloqotiga javob berish, veb-saytni ko'rib chiqish yoki boshqa sayt xususiyatlarini quyidagi usullardan foydalanganingizda biz sizdan to'playdigan ma'lumotlardan foydalanishimiz mumkin:
Ularni yozishdan keyin kuzatib borish (jonli chat, elektron pochta yoki telefon so'rovlari)

Sizning ma'lumotlaringizni qanday himoya qilamiz?

Biz zaifliklarni skanerlash va / yoki PCI standartlariga skanerlashni ishlatmaymiz.
Biz faqat maqola va axborotni taqdim etamiz. Biz hech qachon kredit karta raqamlarini so'ramaymiz.
Biz muntazam ravishda zararli dasturlardan foydalanamiz.

Sizning shaxsiy ma'lumotlaringiz ishonchli tarmoqlar orqasida joylashgan bo'lib, bunday tizimlarga faqat maxsus huquqlarga ega bo'lgan cheklangan miqdordagi shaxslargina kirishlari mumkin va bu ma'lumotlarning maxfiyligini ta'minlashi shart. Bundan tashqari, sizga etkazadigan barcha sezgir / kredit ma'lumotlari Secure Socket Layer (SSL) texnologiyasi yordamida shifrlangan.
Foydalanuvchilar sizning shaxsiy ma'lumotlaringizning xavfsizligini ta'minlash uchun o'z ma'lumotlarini kiritganda, kiritganlarida yoki ularga kirishda turli xil xavfsizlik choralarini qo'llaymiz.
Barcha operatsiyalar shluzi provayderi orqali ishlaydi va bizning serverlarimizda saqlanmaydi yoki ishlov berilmaydi.

"Cookie" dan foydalanamizmi?

Ha. Cookie fayllari sayt yoki uning xizmat ko'rsatuvchi provayderingiz sizning veb-brauzeringiz orqali (agar ruxsat berilsa) sayt yoki xizmat provayderining tizimlariga brauzeringizni tanib olish va ba'zi ma'lumotlarni olish va xotirlash imkonini beradigan kompyuteringizning qattiq diskiga o'tkazadigan kichik fayllardir. Misol uchun, xaridlaringizdagi narsalarni eslash va ularni qayta ishlashga yordam berish uchun cookie-fayllardan foydalanamiz. Bundan tashqari, ular avvalgi yoki joriy sayt faoliyati asosida sizning afzalliklaringizni yaxshiroq tushunishimizga yordam beradi. Bu sizga yaxshi xizmatlarni taqdim etish imkonini beradi. Bundan tashqari, biz kelgusida sayt tajribalari va vositalarini yaxshiroq taqdim etishimiz uchun saytlar trafigi va saytlar bilan ishlash bo'yicha jamlangan ma'lumotlarni to'plashda cookie fayllaridan foydalanamiz.

Kelgusida sayt tajribalari va vositalarini yaxshiroq taqdim etish uchun veb-sayt tashish va saytlararo o'zaro bog'liqlik haqida jamlangan ma'lumotlarni to'plash uchun cookie-fayllardan foydalanamiz. Biz ushbu ma'lumotni o'z nomimizdan kuzatadigan ishonchli uchinchi tomon xizmatlaridan ham foydalanishimiz mumkin.

Cookie yuborilgan har safar kompyuteringiz sizni ogohlantirishi mumkin yoki siz barcha cookie-fayllarni o'chirishni tanlashingiz mumkin. Buni brauzeringiz sozlamalari orqali amalga oshirasiz. Brauzer biroz boshqacha ekan, brauzeringizning yordam menyusiga cookie fayllarini o'zgartirishning to'g'ri yo'lini o'rganish uchun qarang.
Agar kuki-fayllarni o'chirsangiz, foydalanuvchi tajribasiga ta'sir qilmaydi.

Uchinchi shaxslarning oshkor qilinishi

Biz shaxsan identifikatsiyalanadigan ma'lumotni tashqi partiyalarga sotmaymiz, sotmaymiz yoki boshqa yo'llar bilan o'tkazmaymiz.

Uchinchi tomon aloqalari

Veb-saytimizda biz uchinchi tomon mahsulotlarini yoki xizmatlarini taklif qilmaymiz yoki taklif qilmaymiz.

Google

Google-ning reklama talablarini yakunlash mumkin Googlening reklama tamoyillari. Ular foydalanuvchilar uchun ijobiy tajriba ko'rsatish uchun joylashtirilgan.
Bizning saytda Google AdSense reklama xizmatidan foydalanamiz.
Google, uchinchi tomon sotuvchisi sifatida bizning saytimizda reklama qilish uchun cookie-fayllardan foydalanadi. Google-ning DART cookie-fayllaridan foydalanishi, bizning saytimizga va internetdagi boshqa saytlarga avvalgi tashriflar asosida foydalanuvchilarga reklamalar berishga imkon beradi. Foydalanuvchilar Google reklama va kontent tarmog'ining maxfiylik siyosatiga tashrif buyurib, Tortish cookie-fayllaridan foydalanishni rad etishlari mumkin.
Biz quyidagilarni amalga oshirdik: Demografiya va qiziqishlar bo'yicha hisobot
Biz, Google kabi uchinchi tomon sotuvchilari bilan birgalikda, foydalanuvchi bilan o'zaro aloqalar haqidagi ma'lumotlarni kompilyatsiya qilish uchun Google tomonidan birinchi tarafdagi cookie fayllarini (masalan, Google Analytics cookie fayllari) va uchinchi tomon cookieslarini (masalan, DoubleClick cookie fayllarini) yoki boshqa uchinchi tomon identifikatorlaridan foydalaning reklama taassurotlari va boshqa reklama xizmatlarining vazifalari bizning veb-saytimiz bilan bog'liq.
Bekor qilish:
Foydalanuvchilar sizning Google reklama sozlamalari sahifasidan foydalanib, sizni qanday reklama qilayotgani haqida imtiyozlarni belgilashlari mumkin. Shu bilan bir qatorda, siz Tarmoq reklama tashabbusini rad etish sahifasiga yoki Google Analytics Opt Out brauzerini qo'shib qo'yishingiz mumkin.

Kaliforniya Online Maxfiylikni Himoyalash Akti

CalOPPA - maxfiylik siyosatini e'lon qilish uchun tijorat veb-saytlari va onlayn xizmatlardan foydalanishni talab qiluvchi birinchi davlat qonuni. Qonunning muvaffaqiyati Kaliforniyadan tashqarida, Kaliforniyadagi iste'molchilarning shaxsiy identifikatsiyalash ma'lumotlarini to'playdigan veb-saytlar faoliyat yuritadigan Amerika Qo'shma Shtatlaridagi (yoki o'ylab ko'ring) dunyodagi har qanday shaxs yoki kompaniyadan o'z veb-saytida maxfiylik siyosatining aniq to'planishi va aniqlangan ma'lumotlarni shaxslar yoki ular bilan birgalikda foydalanadigan kompaniyalar. – Qo'shimcha ma'lumotni https://consumercal.org/about-cfc/cfc-education-foundation/california-online-privacy-protection-act-caloppa-3/#sthash.0FdRbT51.dpuf manzilidan ko'ring.

CalOPPA-ga ko'ra, quyidagilarga rozilik beramiz:
Foydalanuvchilar bizning saytimizga anonim ravishda kirishlari mumkin.
Ushbu maxfiylik siyosati yaratilgach, veb-saytimizga kirganimizdan so'ng, bizning asosiy sahifamizda yoki eng kamida, birinchi muhim sahifada unga havolani qo'shamiz.
Maxfiylik siyosati linkimiz "Maxfiylik" so'zini o'z ichiga oladi’ va yuqorida ko'rsatilgan sahifada osongina topish mumkin.

Maxfiylik siyosatidagi o'zgarishlar to'g'risida sizga xabar beriladi:
Maxfiylik siyosati sahifasida
Shaxsiy ma'lumotlaringizni o'zgartirishi mumkin:
Bizga elektron pochta orqali

Bizning saytimiz "Signals Track Not Track" qanday qilib ishlaydi?

Do Not Track (DNT) brauzerining mexanizmi mavjud bo'lganda, signallarni kuzatib bormaslik va Kuzatilmasin, Cookie-ni ishlating yoki reklama ishlatmang.

Bizning saytimiz uchinchi tomonning xatti-harakatlarini kuzatish imkonini beradimi?

Shuni ham ta'kidlash joizki, biz uchinchi tomonning qiziqishlariga rioya etilishiga yo'l qo'ymaymiz

COPPA (Bolalar Online Maxfiylik Himoyasi qonuni)

13 yoshgacha bo'lgan bolalarning shaxsiy ma'lumotlarini to'plashda, Bolalar Onlayn Maxfiylik Himoyasi Akti (COPPA) ota-onalarni nazorat qiladi. Federal savdo komissiyasi, AQSh’ iste'molchilar huquqlarini himoya qilish agentligi, COPPA qoidasini majburiy bajaradi, bu esa bolalarning shaxsiy hayoti va xavfsizligini himoya qilish uchun veb-saytlar va onlayn xizmatlarning operatorlarini nima qilishi kerakligini belgilaydi.
Biz 13 yoshga to'lmagan bolalarga alohida bozor bermaymiz.

Adolatli axborot amaliyoti

Fair Information Practices tamoyillari Amerika Qo'shma Shtatlaridagi maxfiylik qonunchiligining asosini tashkil qiladi va ular tarkibidagi tushunchalar butun dunyo bo'yicha ma'lumotlarni himoya qilish qonunlarini ishlab chiqishda muhim rol o'ynadi. Adolatli axborot amaliyoti printsiplarini tushunish va ularni qanday amalga oshirish kerakligi shaxsiy ma'lumotni himoya qiluvchi maxfiylik qonunlariga rioya qilish uchun juda muhimdir.

Adolatli axborot amaliyotlariga mos kelishi uchun, agar ma'lumotlar buzilgan bo'lsa, quyidagi javob choralarini ko'rasiz:
Sizga 7 ish kuni ichida elektron pochta orqali xabar beradi
Foydalanuvchilarga 1 ish kuni ichida sayt ichidagi xabarnoma orqali xabar beramiz

Shuningdek, shaxslarni qayta ko'rib chiqish printsipiga rozilik beramiz, bu esa, shaxslar qonunga rioya qilmaydigan ma'lumotlar yig'uvchilariga va protsessorlarga nisbatan qonuniy ravishda amalga oshiriladigan huquqlarni amalga oshirish huquqiga ega bo'lishini talab qiladi. Ushbu tamoyil nafaqat shaxsiy foydalanuvchilarning ma'lumotlardan foydalanishga nisbatan huquqlarga ega bo'lishini emas, balki jismoniy shaxslar sudlar yoki davlat organlariga ma'lumotlarni qayta ishlovchilar tomonidan tekshirilmaslik va / yoki jinoiy javobgarlikka tortish uchun murojaat qilishlarini talab qiladi.

SPAMning qonuni

JON-SPAM qonuni - bu tijorat elektron pochta qoidalarini belgilab beruvchi, tijorat xabarlariga bo'lgan talablarni belgilaydigan, elektron pochta jo'natmalarini jo'natish huquqini berish huquqini beruvchi va qonunbuzarliklar uchun qattiq jazolarni beradigan qonun.
Biz sizning elektron pochta manzilingizni ma'lumotni saqlash, so'rovlarga javob berish va / yoki boshqa so'rovlar yoki savollar uchun to'playmiz

CANSPAMga muvofiq bo'lish uchun quyidagilarga rozilik beramiz:

  • Noto'g'ri yoki chalg'ituvchi mavzular yoki elektron pochta manzillarini ishlatmang.
  • Xabarni qandaydir oqilona tarzda e'lon qilish.
  • Bizning biznesimiz yoki sayt markazining jismoniy manzilini kiriting.
  • Uchinchi tomon elektron pochtasi marketing xizmatlarini, agar ulardan foydalanilsa, moslashtirilsin.
  • Obunani bekor qilish / bekor qilish so'rovlarini tezda hurmat qiling.
  • Foydalanuvchilarning har bir elektron pochta manzili ostidagi havoladan foydalanib obunani bekor qilishga ruxsat bering.

Agar istalgan vaqtda kelajakdagi elektron pochta xabarlarini qabul qilishni bekor qilmoqchi bo'lsangiz, bizni info@hielscher.com elektron pochta orqali jo'natishingiz mumkin va biz Sizni barcha xatlardan zudlik bilan olib tashlaymiz.

Biz bilan bog'laning

Agar ushbu maxfiylik siyosati bilan bog'liq har qanday savol bo'lsa, quyida keltirilgan ma'lumotlardan foydalanib bizga murojaat qilishingiz mumkin.

Hielscher ultratovush GmbH
Oderstr. 53
145131 Teltow, Germaniya
info@hielscher.com
www.hielscher.com

So'nggi marta tahrirlangan 24 may 2018 yil.

Hielscher Ultrasonics logotipi