Hielscher Ultrazvočna tehnologija

Hielscher Ultrazvočna’ Politika zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti je bil sestavljen tako, da bolje služi tistim, ki se ukvarjajo s tem, kako njihove "osebne podatke"’ (PII) se uporablja na spletu. PII, kot je opisano v ameriški zakonodaji o varstvu zasebnosti in varnosti podatkov, je informacija, ki se lahko uporablja samostojno ali z drugimi informacijami za identifikacijo, kontaktiranje ali iskanje posamezne osebe ali za identifikacijo posameznika v kontekstu. Prosimo, natančno preberite našo politiko o zasebnosti, da boste lahko jasno razumeli, kako zbiramo, uporabljamo, zaščitimo ali drugače obdelujemo vaše Osebne podatke v skladu z našo spletno stranjo.

Katere osebne podatke zbiramo od ljudi, ki obiščejo naš spletni dnevnik, spletno mesto ali aplikacijo?

Ko naročate ali prijavite na naši spletni strani, se lahko od vas zahteva, da vnesete svoje ime, e-poštni naslov, telefonsko številko ali druge podatke, ki vam bodo pomagali pri vaših izkušnjah.

Kdaj zbira podatke?

Zberemo vam informacije, ko izpolnite obrazec ali vnesete podatke na naši spletni strani.

Kako bomo uporabili vaše podatke?

Podatke, ki jih zberemo od vas, lahko uporabimo, ko se registrirate, izvedete nakup, prijavite na naše glasilo, odgovorite na anketo ali tržno komuniciranje, brskate po spletnem mestu ali uporabite nekatere druge funkcije spletnega mesta na naslednje načine:
Spremljati jih po korespondenci (pogovori v živo, e-pošto ali po telefonu)

Kako zaščitimo vaše podatke?

Ne uporabljajte ranljivosti skeniranja in / ali skeniranja do standardov PCI.
Nudimo samo članke in informacije. Nikoli ne prosimo za številke kreditnih kartic.
Uporabljamo redno skeniranje z malware-om.

Vaši osebni podatki so shranjeni za zavarovana omrežja in so dostopni le omejeno število oseb, ki imajo posebne pravice dostopa do takšnih sistemov, in morajo te podatke hraniti zaupno. Poleg tega so vsi občutljivi / kreditni podatki, ki jih dobite, šifrirani prek tehnologije Secure Socket Layer (SSL).
Kadar uporabnik vnese, predloži ali dostopa do svojih informacij, izvajamo različne varnostne ukrepe, da ohranimo varnost vaših osebnih podatkov.
Vse transakcije se obdelujejo prek ponudnika prehodov in niso shranjene ali obdelane na naših strežnikih.

Ali uporabljamo "piškotke"?

Ja. Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto ali ponudnik storitev prenese na trdi disk vašega računalnika prek spletnega brskalnika (če to dopuščate), ki sistemom spletnega ali ponudnika storitev omogoča prepoznavanje brskalnika in zajemanje ter zapomni določene podatke. Na primer, mi uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo zapomniti in obdelati elemente v nakupovalnem vozičku. Uporabljajo se tudi za pomoč pri razumevanju vaših nastavitev glede na prejšnjo ali trenutno dejavnost na spletnem mestu, kar vam omogoča, da vam zagotovimo izboljšane storitve. Uporabljamo tudi piškotke, ki nam pomagajo sestaviti skupne podatke o prometu spletnega mesta in interakciji na spletnem mestu, tako da bomo v prihodnosti lahko ponudili boljše izkušnje in orodja na spletnem mestu.

Piškotke uporabljamo za sestavljanje skupnih podatkov o prometu spletnega mesta in spletnih mestih, da bi v prihodnosti ponudili boljše izkušnje in orodja na spletnem mestu. Uporabljamo lahko tudi zaupne storitve tretjih oseb, ki te podatke prenašajo v našem imenu.

Lahko se odločite, da vas bo računalnik opozoril ob vsakem pošiljanju piškotka ali pa se lahko odločite za izklop vseh piškotkov. To naredite s pomočjo nastavitev brskalnika. Ker je brskalnik malo drugačen, poglejte v meni za pomoč brskalnika, če želite izvedeti pravilen način spreminjanja piškotkov.
Če izklopite piškotke, to ne bo vplivalo na izkušnjo uporabnika.

Razkritje tretjih oseb

Ne prodajamo, ne trgovamo ali drugače ne prenesemo zunanjih strank vaše osebne podatke.

Povezave tretjih oseb

Na naši spletni strani ne vključujemo ali ponudimo izdelkov in storitev tretjih oseb.

Google

Googlove zahteve za oglaševanje lahko povzamemo z Googlova oglaševalska načela. Uvedeni so tako, da uporabnikom zagotovijo pozitivne izkušnje.
Google AdSense oglaševanje uporabljamo na naši spletni strani.
Google kot ponudnik tretjih oseb uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na našem spletnem mestu. Googlova uporaba piškotka DART omogoča prikazovanje oglasov našim uporabnikom na podlagi predhodnih obiskov našega spletnega mesta in drugih spletnih mest na internetu. Uporabniki lahko onemogočijo uporabo piškotka DART tako, da obiščejo pravilnik o zasebnosti za Google Ad in vsebinski omrežje.
Izvedli smo naslednje: Poročanje o demografskih podatkih in interesih
Skupaj s prodajalci tretjih strank, kot je Google, uporabljamo najprej piškotke (na primer piškotke storitve Google Analytics) in piškotke tretjih oseb (na primer piškotek DoubleClick) ali druge identifikatorje tretjih oseb za zbiranje podatkov o interakciji uporabnikov s prikazov oglasov in drugih funkcij oglasnih storitev, ki se nanašajo na našo spletno stran.
Odstopanje:
Uporabniki lahko nastavijo nastavitve, kako Google oglašuje z vami na strani z nastavitvami Google Ad. Druga možnost je, da lahko onemogočite tako, da obiščete stran za odjavo iz mreže Network Advertising Initiative ali uporabite brskalnik za oddaljeni dostop do storitve Google Analytics.

Zakon o varstvu zasebnosti na spletu v Kaliforniji

CalOPPA je prvi državni zakon v državi, ki zahteva komercialne spletne strani in spletne storitve za objavo politike zasebnosti. Dostop zakona se precej razlikuje od Kalifornije in zahteva, da katera koli oseba ali podjetje v Združenih državah (in verjetno svetu), ki upravlja spletne strani, ki zbirajo osebne podatke od potrošnikov iz Kalifornije, da na svoji spletni strani objavijo natančno politiko o zasebnosti, ki natančno navaja zbrane podatke in tiste, posameznike ali podjetja, s katerimi se deli. – Oglejte si več na: https://consumercal.org/about-cfc/cfc-education-foundation/california-online-privacy-protection-act-caloppa-3/#sthash. 0FdRbT51. dpuf

V skladu s CalOPPA se strinjamo z naslednjim:
Uporabniki lahko anonimno obiščejo našo spletno stran.
Ko bo ta pravilnik o zasebnosti ustvarjen, bomo na našo domačo stran dodali povezavo ali pa vsaj na prvi pomembni strani po vstopu na našo spletno stran.
Povezava naše pravilnike o zasebnosti vključuje besedo "Zasebnost"’ in jih je mogoče najti na zgoraj navedeni strani.

Boste obveščeni o vseh spremembah pravilnika o zasebnosti:
Na naši spletni strani o zasebnosti
Lahko spremeni vaše osebne podatke:
Z elektronsko pošto

Kako se naša stran ukvarja s signalom Ne sledi?

Počakamo, da ne sledijo signalov Ne sledi in ne sledite, pišočih rastlin ali uporabite oglaševanje, ko je vzpostavljen mehanizem brskalnika DNT.

Ali naše spletno mesto omogoča sledenje vedenju tretjim osebam?

Prav tako je pomembno opozoriti, da ne dovoljujemo sledenja vedenju tretjim osebam

COPPA (Zakon o varstvu zasebnosti otrok na spletu)

Ko gre za zbiranje osebnih podatkov otrok, mlajših od 13 let, Zakon o varstvu zasebnosti na spletu za otroke (COPPA) skrbi starše. Zvezna komisija za trgovino, Združene države’ Agencija za varstvo potrošnikov uveljavlja pravilo COPPA, ki določa, kaj morajo storiti operaterji spletnih mest in spletnih storitev za varovanje zasebnosti in varnosti otrok na spletu.
Posebno ne tržimo za otroke, mlajše od 13 let.

Pravične informacijske prakse

Načela poštene informacijske prakse so hrbtenica zakona o zasebnosti v Združenih državah in koncepti, ki jih vsebujejo, so imeli pomembno vlogo pri razvoju zakonov o varstvu podatkov po vsem svetu. Razumevanje načela poštene informacijske prakse in kako jih je treba izvajati je ključnega pomena za uskladitev z različnimi zakoni o zasebnosti, ki ščitijo osebne podatke.

Da bi bili v skladu s pravičnimi informacijskimi praksami, bomo v primeru kršitve podatkov sprejeli naslednje odzive:
Obveščali vas bomo po elektronski pošti v 7 delovnih dneh
Uporabnike bomo obveščali preko obvestila na mestu v roku enega delovnega dne

Prav tako se strinjamo z načelom individualne odškodnine, ki zahteva, da imajo posamezniki pravico, da zakonito izvajajo izvršljive pravice proti zbiralcem podatkov in predelovalcem, ki ne spoštujejo zakona. To načelo zahteva ne le, da imajo posamezniki uveljavljive pravice do uporabnikov podatkov, temveč tudi, da se posamezniki obrnejo na sodišča ali vladne agencije, da preiskujejo in / ali preganjajo neskladnost s strani obdelovalcev podatkov.

CAN SPAM Act

CAN-SPAM Act je zakon, ki določa pravila za komercialno elektronsko pošto, določa zahteve za komercialna sporočila, daje upravičencem pravico, da e-pošto prenehajo pošiljati zanje, in opiše stroge kazni za kršitve.
Zberemo vaš e-poštni naslov, da bi poslali informacije, odgovorili na vprašanja in / ali druge zahteve ali vprašanja

Da bi bili v skladu s CANSPAM-om, se strinjamo z naslednjim:

  • Ne uporabljajte napačnih ali zavajajočih tem ali e-poštnih naslovov.
  • Določite sporočilo kot oglas na primeren način.
  • Vključite fizični naslov našega podjetja ali spletnega mesta.
  • Spremljajte elektronske tržne storitve tretjih oseb za skladnost, če se uporablja.
  • Hitro opt-out / unsubscribe zahteve.
  • Uporabnikom omogočite, da se odjavijo s povezavo na dnu vsakega e-poštnega sporočila.

Če se kadar koli želite odjaviti od prejemanja prihodnjih e-poštnih sporočil, nam lahko pošljete e-pošto na info@hielscher.com in vam bomo takoj odstranili iz vsake korespondence.

Stik z nami

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s tem pravilnikom o zasebnosti, se lahko obrnete na nas z uporabo spodnjih informacij.

Hielscher Ultrazvočna GmbH
Oderstr. 53
145131 Teltow, Nemčija
info@hielscher.com
www.hielscher.com

Zadnja objava je bila 24. maja 2018.

Hielscher Logotip Ultrazvoka