TecnoVeritas’ Sistemi i ndërrimit të karburantit

  • Për shkak të rritjes së çmimeve të karburantit dhe rregulloreve të reja të emetimit të mjedisit, nevojiten teknologji inovative për të operuar në mënyrë efikase.
  • TecnoVeritas’ Sistemi i Zhvendosjes së Karburantit funksionon përmes një sistemi kontrolli inteligjent i cili automatikisht kryen përzierjen midis lëndëve djegëse me përmbajtje të lartë dhe më të ulët të squfurit sipas përmbajtjes së dëshiruar të squfurit (<1%).
  • Sistemi i ndërrimit të karburantit ju kursen para dhe ju ndihmon të përmbushni rregulloret mjedisore!

Nevoja për një Sistem Përzierje Karburanti

Konsumi i karburantit përfaqëson një nga kostot operacionale të anijes kryesore dhe pritet që këto kosto të vazhdojnë të rriten në të ardhmen e afërt për shkak të tyre duke rritur çmimet e karburantit nga njëra anë dhe mjedisore të reja rregullat e emetimit ne tjetren.
Rregulloret e reja mjedisore të IMO-s deklarojnë se emetimet e oksidit të squfurit (SOx) duhet të kontrollohen brenda IMO-s Zonat e Kontrollit të Emetimeve (ECAs) nëpërmjet shfrytëzimit të squfur të ulët karburant, prandaj më i shtrenjtë.
Për të siguruar përputhshmërinë mjedisore, Marine Gas Oil (MGO) normalisht përdoret brenda ECAs në vend të naftës së rëndë (HFO) për shkak të përmbajtjes së saj më të ulët të squfurit duke rritur kështu koston totale të karburantit për shkak të çmimeve më të larta të MGO.
Ndërkohë që kostot e karburantit vazhdojnë të rriten, kështu duhet nevoja për të ndjekur më të lartë Kursimet e karburantit. I projektuar për t'iu përgjigjur kësaj situate, Sistemi i Zhvendosjes së Karburantit (FCS) siguron kursime optimale të karburantit, duke iu përgjigjur pragjeve të emetimit të squfurit të IMO-së duke kryer në mënyrë inteligjente përzierjen e duhur të HFO dhe MGO në sistemin e furnizimit me karburant për të ruajtur nivelet e squfurit nën kufijtë e pragut ligjor.
Përzierja e karburantit HFO-MDO / MGO bëhet kështu një alternativë më e lirë dhe e favorshme për mjedisin për përdorim brenda ECA-ve aktuale dhe të ardhshme.

Sistemi i zhvendosjes së karburantit TecnoVeritas: Përmbushja e rregullave mjedisore dhe kursimi i parave për karburante!

Sistemi i ndërrimit të karburantit

Teknologjia

FCS përfshin një homogjenizues me ultratinguj për të zvogëluar grimcat më të mëdha, si asfaltitët, në një madhësi të përshtatshme, duke parandaluar dëmtimin e komponentëve të sistemit të karburantit dhe duke siguruar madje edhe një të tillë djegje më të mirë. Një analizë e përputhshmërisë së karburantit kryhet para operacionit të përzierjes në linjë për të verifikuar që problemet e papërshtatshmërisë së padëshiruar dhe formimi konsekuent i llumrave nuk ndodhin gjatë procesit të përzierjes në linjë.

Përzierja tejzanor & shpërndarë

Hielscher-së industriale tejzanor pajisjet kryen me performancë të jashtëzakonshme përzierjen dhe zvogëlon grimcat në madhësi nano. Kjo do të thotë se Homogenizues tejzanor i integruar në sistemin e ndërrimit të karburantit thyen grimcat si asfaltitet deri në nano-madhësi dhe i shpërndajnë ato në mënyrë homogjene. Në këtë mënyrë, karburantit është përmirësuar dukshëm duke rezultuar në më mirë dhe pastruese djegje! (Shih fotot mikroskopike të grimcave asfaltitike të shpërndara ultrasonically poshtë.)

Homogenizuesit tejzanor prodhojnë mikro- dhe nano-emulsione.

Pas sonikimit, grimcat e asfaltitit reduktohen në madhësi nano dhe shpërndahen në mënyrë uniforme

Kursimet

Potenciali i kursimit mund të llogaritet për shfrytëzimin e një përzierje prej 20% HFO (3.5% përmbajtje squfuri) dhe 80% MGO në mënyrë të tillë që përmbajtja e squfurit të përzierjes është gjithmonë më pak se 1%
Duke supozuar një anije që konsumi HFO është 3 ton / h dhe një çmim të karburantit për HFO 380 cSt @ 50 ° C dhe MDO prej 630 $ / MT dhe 1020 $ / MT respektivisht, kursimet do të arrijnë në 230 $ në orë.
Me një shfrytëzim 24 orësh, kursimet do të arrijnë në 5600 $ në ditë!

Avantazhet

  • reduktuar Payback Periudha për anijet e vogla dhe të mëdha. Sigurimi i përputhshmërisë mjedisore brenda ujërave të ECAs.
  • Grumbull gjithëpërfshirës i rezultateve, Karburanti & Oil Lab, Blender tejzanor dhe Sistemi i Regjistrimit Zyrtar.
  • Instalim i shpejtë dhe i thjeshtë.
  • Dizajn i vogël, i hollë dhe kompakt.
  • Funksionim i lehtë dhe i sigurt.
  • Ekran me prekje User friendly ofron kontroll të plotë të sistemit. Kontrollin e përputhshmërisë midis vajrave të karburantit para çdo operacioni.

TecnoVeritasPër të mësuar më shumë rreth TecnoVeritas’ Sistemi i ndërrimit të karburantit, ju lutem klikoni ketu per te vazhduar ne TecnoVeritas’ Faqe Hyrëse!
email: info@tecnoveritas.net
telefon: +35 1261 819 819

Sistemi i zhvendosjes së karburantit TecnoVeritas
TecnoVeritas furnizon sisteme me performancë të lartë për karburantet e ujit dhe bluarjet e karburantit. (Kliko per te zmadhuar!)

Kërkesë informacioni

Ultrasonication prishet dhe shpërndahet në nano-size (Kliko për ta zmadhuar!)

UIP2000hdT – 2kW procesor tejzanor siç përdoret në sistemet TecnoVeritas

Çmimi Seatrade 2012 për TecnoVeritas


PDF-simbol-opt
Tecnoveritas-Fuel-kalim-System-Broshura

Na kontaktoni / kërkoni më shumë informacion

Bisedoni me ne në lidhje me kërkesat tuaja të përpunimit. Ne do të rekomandojë më të përshtatshme instalimit dhe përpunimit parametrat për projektin tuaj.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
Fakte të vlefshme

Homogenizers tejzanor indeve janë shpesh të referuara si hetim sonikator / sonificator, lyser zërit, disruptor ultratinguj, mulli tejzanor, sono-ruptor, sonifier, dismembrator zërit, çorientues qelizave, disperser tejzanor, emulsifier ose Dissolver. Termat e ndryshme rezultojnë nga aplikacione të ndryshme që mund të përmbushen nga sonication.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.