Tema Utrasonike: "Ultrasonicator UP400St and its Applications"

The UP400St is a 400W powerful ultrasonic processor for homogenising, dispersing, emulsification, extraction and sonochemistry. Equipped with a digital touch-display, browser remote control and automatic data recording, the UP400St ensures highest user-friendliness. Supplying 400W ultrasound energy, the UP400St is the ideal device for volumes from 5.0 to 4000mL. It can be operated continuously 24h/7d under full load and is good for processing up to 400L/h.
Read more about the features and applications of the UP400St!

12 faqe në lidhje me këtë temë janë duke u treguar:

Ultrasonic probe deice UP400St for the extraction of artemisinin from Artemisia annua trichomes.

Nxjerrja shumë efikase e artemisininës me sonifikim

Artemisinin mund të nxirret në mënyrë efikase duke përdorur sonifikim me performancë të lartë. Nxjerrja tejzanor jep rendimente shumë të larta të artemisininës duke përdorur tretës të butë. Procesi i nxjerrjes duke aplikuar ultrazërit përshpejtohet në mënyrë drastike. Kushtet e përpunimit në nxjerrësit tejzanor janë saktësisht të kontrollueshme, gjë që lejon…

https://www.hielscher.com/highly-efficient-artemisinin-extraction-with-sonication.htm
Ultrasonic Extraction of Botanicals: a highly effiicent extraction technique to produce premium extracts

Strategjitë për rendimentet më të larta në nxjerrjen botanike

Në mënyrë që të prodhohen ekstrakte me cilësi premium nga botanikët me efikasitet të lartë, dmth rendimente të larta të ekstrakteve me cilësi premium brenda një kohe të shkurtër të nxjerrjes, kërkohet një teknikë e nxjerrjes me performancë të lartë. Nxjerrja tejzanor është një teknikë që intensifikon procesin, e cila lejon të…

https://www.hielscher.com/strategies-for-higher-yields-in-botanical-extraction.htm
Ultrasonic shear device for ASTM D5621 Sonic Shear Stability of Hydraulic Fluids

Ultrasonicators për ASTM D5621 Qëndrueshmëria e zërit të lëngjeve hidraulike

Metoda standarde e provës ASTM D5621 përshkruan testimin e qëndrueshmërisë së qetësisë zanore të lëngjeve hidraulike dhe viskozitetin e tyre, përkatësisht në 40 ° C dhe 100 ° C. Në mënyrë që të testohet dhe përcaktohet qëndrueshmëria e viskozitetit të lëngjeve hidraulike nën prerje, një e besueshme…

https://www.hielscher.com/ultrasonicators-for-astm-d5621-sonic-shear-stability-of-hydraulic-fluids.htm
Hielscher ultrasonicator UP400St for oil-in-water emulsions

Emulsione vaj-në-ujë

Një emulsion përbëhet nga dy lëngje të papërzier, të cilët shpërndahen imët në njëri-tjetrin. Për emulsionet e ujit në vaj, faza vajore (faza e shpërndarë) përzihet në mënyrë të barabartë në fazën ujore (faza e vazhdueshme). Emulsifikuesit tejzanor janë të mirë-vendosur për të përgatitur vaj-në-ujë…

https://www.hielscher.com/oil-in-water-emulsions.htm
Ultrasonic booster and probe (cascatrode) mounted to the horn of the ultrasonic transducer UIP2000hdT

Zbatimi i ultrazërit të energjisë duke përdorur Brirë tejzanor

Brirët ose sondat tejzanor përdoren gjerësisht për aplikime të shumëfishta të përpunimit të lëngut duke përfshirë homogjenizimin, shpërndarjen, mullirin me lagështirë, emulifikimin, nxjerrjen, shpërbërjen, shpërbërjen dhe deeracionin. Mësoni bazat në lidhje me brirët tejzanor, sondat tejzanor dhe aplikimet e tyre. Horn tejzanor vs Sondë tejzanor Shpesh,…

https://www.hielscher.com/application-of-power-ultrasound-using-ultrasonic-horns.htm
UP400St - Homogenizues tejzanor

Kërkesë informacioni

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.