Tema Utrasonike: "Kavitacioni tejzanor dhe aplikimet e tij"

Kur ultratingulli me fuqi të lartë shoqërohet në lëng, ndodh kavitja akustike. Kavitacioni akustik krijon kushte ekstreme, duke përfshirë diferencime shumë të larta në temperaturë dhe presion, turbullira, forca të qethjes dhe avionë të lëngshëm. Këto forca intensive të kavitacionit ultrasonik përdoren për aplikime të ndryshme si homogjenizimi, emulsifikimi, shpërndarja & mulliri i lagësht, nxjerrja, shpërbërja dhe reaksionet sonokimike.
Lexoni më shumë rreth kavitacionit tejzanor dhe aplikimeve të tij!

Fuqizim i kavitacionit tejzanor në Hielscher Cascatrode

12 faqe në lidhje me këtë temë janë duke u treguar:

Homogjenizuesit inline me prerje të lartë tejzanor përdoren për përpunimin industrial të bojrave, pigmenteve, bojërave, ushqimeve & pijeve si dhe kozmetikës

Përzierësit tejzanor në linjë me prerje të lartë

Ultrasonikët me prerje të lartë për proceset e përzierjes në linjë ofrojnë avantazhe të ndryshme kur krahasohen me homogjenizuesit konvencionalë koloidë. Përdorimi i ultrazërit me fuqi të lartë për përzierje u mundëson mikserëve tejzanor Hielscher me prerje të lartë të prodhojnë pezullime dhe emulsione koloidale të shpërndara në mënyrë të njëtrajtshme në nano-rangun. Homogjenizuesit inline tejzanor mund…

https://www.hielscher.com/high-shear-inline-mixers.htm
Përforcues tejzanor dhe sonda (kaskatrodë) e montuar në bririn e transduktorit tejzanor UIP2000hdT

Zbatimi i ultrazërit të energjisë duke përdorur Brirë tejzanor

Brirët ose sondat tejzanor përdoren gjerësisht për aplikime të shumëfishta të përpunimit të lëngjeve duke përfshirë homogjenizimin, shpërndarjen, bluarjen e lagësht, emulsifikimin, nxjerrjen, shpërbërjen, shpërbërjen dhe de-ajrimin. Mësoni bazat rreth brirëve tejzanor, sondave tejzanor dhe aplikimeve të tyre. Briri tejzanor vs Sonda tejzanor Shpesh,…

https://www.hielscher.com/application-of-power-ultrasound-using-ultrasonic-horns.htm
Konfigurimi i reaktorit inline Sonoelectrochemistry për sintezën e

Konfigurimi i Sonoelektrokimisë – Ekografia 2000 Watts

Sonoelectrokimia kombinon përfitimet e elektrokimisë me sonokiminë. Avantazhi më i madh në këto teknika është thjeshtësia, kostoja e ulët, riprodhueshmëria dhe shkallëzueshmëria e tyre. Hielscher Ultrasonics ofron konfigurim të plotë sonoelektrokimik për përdorim në grup dhe në linjë. Ai përbëhet nga: një gjenerator i avancuar tejzanor…

https://www.hielscher.com/sonoelectrochemistry-setup-2000-watts-ultrasound.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.