Rezultatet e kerkimit per: tel ("wire")

Hielscher Ultrasonics prodhon përpunues tejzanor me performancë të lartë për pastrimin efikas të telave, shufrave, kabllove, shiritave, tubave dhe materialeve të tjera të pafund. Kavitacioni tejzanor largon lubrifikantët, sapunët, stearatet, yndyrat, pluhurin dhe papastërtitë e tjera në mënyrë efektive nga materialet e pafund. Duke aplikuar valë të fuqishme tejzanor, sistemet e pastrimit tejzanor të telit Hielscher mund të operohen duke përdorur vetëm ujë ose në kombinim me agjentë të butë pastrimi. Pastrimi tejzanor i telit nuk është vetëm shumë efikas, por gjithashtu miqësor ndaj mjedisit. Portofoli i Hielscher i sistemeve të ndryshme të pastrimit të telave me shpejtësi të ndryshme të xhiros dhe gjurmëve të këmbëve ofron vendosjen ideale të pastrimit për linjën tuaj të përpunimit të telit.

Pastrimi tejzanor i telit në një proces të vazhdueshëm inline

Gjetur 15 goditje. 12 janë duke u treguar:

Pastat e pigmentit bluhen dhe shpërndahen duke përdorur kavitacion me ultratinguj dhe forca me prerje të lartë

Ultratinguj për shpërndarjen dhe bluarjen: Paint & pigmente

Ultratingulli i fuqisë është i mirënjohur për efektet e tij intensive dhe saktësisht të kontrollueshme të bluarjes dhe shpërndarjes. Ultrasonikët industrialë ofrojnë një shpërndarje shumë uniforme të madhësisë së grimcave në rrezet mikron dhe nano. Ultrasonikët industrialë përpunojnë lehtësisht rryma me vëllim të madh me viskozitet të lartë dhe…

https://www.hielscher.com/ultrasound-for-dispersing-and-grinding-paint-pigments.htm
Homogjenizues tejzanor UIP1000hdT për shpërndarjen e nanombushësve në llaqe.

Ultrasonics: Aplikime dhe Proceset

Ultratingulli është një metodë e përpunimit mekanik që krijon kavitacion akustik dhe forca fizike shumë intensive. Prandaj, ultrasonikët përdoren për aplikime të shumta si përzierja, homogjenizimi, bluarja, shpërndarja, emulsifikimi, nxjerrja, degazimi dhe reaksionet sono-kimike. Më poshtë, do të mësoni gjithçka rreth…

https://www.hielscher.com/technolo.htm
Ultrasonikatori UP200St në një reaktor sonokimik

Reaktorët e trazuar vazhdimisht të trazuar të trazuar me ultratinguj

Reaktorët e tankeve të trazuar vazhdimisht (CSTR) aplikohen gjerësisht për reaksione të ndryshme kimike duke përfshirë katalizimin, kiminë e emulsionit, polimerizimin, sintezën, nxjerrjen dhe kristalizimin. Kinetika e reagimit të ngadaltë është një problem i zakonshëm në CSTR, i cili lehtë mund të kapërcehet me aplikimin e ultrazërit me fuqi.…

https://www.hielscher.com/continuously-stirred-tank-reactors-agitated-with-ultrasound.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.