Teknologjia e ultrazërit Hielscher

Rezultatet e kerkimit per: mjaltë ("honey")

Ultrasonifikimi është një metodë e përpunimit jo termik për mjaltin. Përpunimi tejzanor i mjaltit përdoret me sukses për të çaktivizuar mikrobet, për të zvogëluar grimcat, për të thyer kristalet ekzistuese dhe për të penguar kristalizimin e mëtejshëm në mjaltë. Meqenëse sonication është një trajtim i butë, jo termik, parandalohet formimi i përbërësve të padëshiruar si 5-Hydroxymethylfurfural (5-HMF), i cili ndodh kur mjalti trajtohet termikisht. Hielscher Ultrasonics furnizon sisteme të ndryshme ultratinguj me performancë të lartë dhe qelizat e rrjedhës për prodhimin e mjaltit me cilësi të lartë.

Përpunues tejzanor UIP4000hdTPërpunues tejzanor UIP4000hdT

Gjetur 11 goditje:

Tejzanor Ngrirja dhe Ice kristalizimin e produkteve ushqimore

Tejzanor Ngrirja dhe Ice kristalizimin e produkteve ushqimore

Sonication rrit bërthamën e kristaleve të akullit dhe siguron në këtë mënyrë një ngrirje dhe kontroll më të shpejtë mbi madhësinë e kristalit të akullit. Ultratingulli i energjisë është i dobishëm për shumë procese të ngrirjes së ushqimit, si kohë më të ngrira të ngrirjes dhe çon në cilësi më të lartë të produkteve. ultrasonically…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-freezing-and-ice-crystallization-of-food-products.htm
Ultratinguj me energji për trajtimin e grimcave: Shënimet e aplikimit

Ultratinguj me energji për trajtimin e grimcave: Shënimet e aplikimit

Për të shprehur plotësisht karakteristikat e tyre, grimcat duhet të deagglomerohen dhe shpërndahen në mënyrë të barabartë në mënyrë që sipërfaqja e grimcave të jetë e disponueshme. Forcat e fuqishme të ultrazërit janë të njohura si mjete të besueshme shpërndarëse dhe mulliri që rrjedhin grimcat në madhësi nënmikron- dhe nano. Për më tepër,…

https://www.hielscher.com/power-ultrasound-for-particle-treatment-application-notes.htm
Ultrasonication dhe aplikimet e saj shumëfishtë në përpunimin e ushqimit

Ultrasonication dhe aplikimet e saj shumëfishtë në përpunimin e ushqimit

Ultratingulli i energjisë ofron mundësi të shumëfishta për aplikime efektive dhe të besueshme të përpunimit të ushqimit. Aplikimet më të zakonshme në industrinë ushqimore përfshijnë përzierjen dhe homogjenizimin, emulsifikimin, shpërndarjen, prishjen e qelizave dhe nxjerrjen e materialit brenda qelizave, aktivizimin ose çaktivizimin e enzimave (që është…

https://www.hielscher.com/ultrasonication-and-its-manifold-applications-in-food-processing.htm
Sistemet Hielscher`s industriale tejzanor rritur rendimentin gjatë ftohtë-presion vaj ulliri dhe avokado.

Përpunimi tejzanor i mjaltit

Mjalti gëzon kërkesë të madhe si ushqim dhe ilaç. Përpunimi tejzanor është një mjet efektiv për të shkatërruar përbërës të padëshiruar, të tilla si kristalet dhe qelizat e majave në mjaltë. Si një teknologji e përpunimit jo termik, ajo shkakton rritje të ulët të HMF dhe…

https://www.hielscher.com/honey_01.htm
Ultratinguj në industrinë ushqimore

Ultratinguj në industrinë ushqimore

Prodhimi i ushqimit natyral, promovues të shëndetit me profilin e përmirësuar të lëndëve ushqyese dhe aromën, kërkon teknika alternative të përpunimit të ushqimit, siç janë homogjenizimi ultrasonik, ruajtja dhe nxjerrja e ndihmuar nga ultrasonical (Emiratet e Bashkuara Arabe). Përdorimi i përpunimit ultrasonik të ushqimit ofron avantazhe kryesore si një jo-termik, thjesht…

https://www.hielscher.com/food_01.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.