Rezultatet e kerkimit per: kërp ("hemp")

Ultrasonication është një teknikë e provuar për të lëshuar komponime aktive të tilla si kanabinoidet (të tilla si CBD, CBG, etj.) Dhe terpenes nga kërpi. Trajtimi tejzanor me kërp arrin një ekstraktim (pothuajse) të plotë të fitokimikanëve të synuar në një proces të shpejtë. Përparësitë e mëtejshme të nxjerrjes tejzanor janë zgjedhja e gjerë e tretësve (p.sh. ujë, etanol, ujë: mix etanol, glicerinë, vajra bimore etj.), Të cilat mund të përdoren, funksionimi i tij i sigurt dhe i thjeshtë, si dhe kostot e ulëta të investimit dhe operacionit të tij . Kjo e bën nxjerrjen tejzanor procesin e preferuar të nxjerrjes në mënyrë që të prodhohen ekstrakte superiore të kërpit si vajrat CBD. Hielscher Ultrasonics siguron nxjerrës tejzanor me performancë të lartë për shkallë të vogla, të mesme dhe industriale. Na kontaktoni sot! Ne do t'ju ofrojmë sistemin optimale tejzanor për kërkesat tuaja për ekstraktim.

UP400St ngacmoi konfigurimin e nxjerrjes 8LUP400St ngacmoi konfigurimin e nxjerrjes 8L

Gjetur 29 goditje. 12 po tregohen:

Ultrasonicemulsification is used to produce skin care products such as creams and lotions with a high load of active substances.

Formulimi i produktit të bukurisë së pastër me ultratinguj

Përbërësit natyralë, organikë (INCI) të kombinuar me efektivitet të lartë dhe disponueshmërinë bio janë tiparet e produkteve inovative të bukurisë së pastër. Ultrasonifikimi përdoret si teknikë shumë efikase dhe e besueshme për të përzier, përzier, shpërndarë, nano-emulsifikues dhe nano-mbyllur përbërës kozmetikë. Pse duhet…

https://www.hielscher.com/clean-beauty-product-formulation-with-ultrasonics.htm
Ultrasonicemulsification is used to produce skin care products such as creams and lotions with a high load of active substances.

Prodhimi tejzanor i acideve yndyrore liposomale omega-3

Nanolipozomet janë bartës mjaft të efektshëm të ilaçeve që përdoren për të përmirësuar disponueshmërinë bio të komponimeve bioaktive siç janë acidet yndyrore omega-2, vitaminat dhe substancat e tjera. Kapsulimi tejzanor i komponimeve bioaktive është një teknikë e shpejtë dhe e thjeshtë për të përgatitur nanolipozomet me të larta…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-production-of-liposomal-omega-3-fatty-acids.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.