Teknologjia e ultrazërit Hielscher

Rezultatet e kerkimit per: qelizë rrjedhëse ("flow cell")

Found 188 hits. 12 are being shown:

Saponifikimi tejzanor

Saponifikimi tejzanor

Saponifikimi është një reagim kimik i përdorur gjerësisht për të prodhuar sapun nga vajrat ose yndyrnat dhe një bazë. Ultrasonifikimi intensifikon reaksionin e saponifikimit, i cili rezulton në një reagim më të shpejtë dhe një shndërrim më të plotë. Duke shmangur përdorimin e tepërt të…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-saponification.htm

Kërkoni për më shumë informacion

If you did not find what you were looking for, please contact us!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.