Rezultatet e kerkimit per: CBD cbd

Nxjerrja tejzanor përdoret për nxjerrjen dhe izolimin e komponimeve aktive siç janë terpenet CBD, THC, CBG nga kanabisi. Nxjerrja me ndihmë ultrasonike (Emiratet e Bashkuara Arabe) përdoret me sukses për nxjerrjen e kanabinoidëve nga kërpi dhe marihuana. Hielscher Ultrasonics ofron sisteme të ndryshme për nxjerrjen në grumbull dhe mënyrën e rrjedhës së vazhdueshme për vëllime nga shkallë të vogël dhe të mesme deri në nivelin e plotë-komercial prej disa tonë në orë.

Kanabinoidet si CBD, THC, CBG etj. nxirren dhe dekarboksilohen me anë të ultrazërit.

Found 23 hits. 11 are being shown:

Ultrasonicator UP400St është një ekstraktues me ultratinguj i përdorur gjerësisht për izolimin e përbërjeve bioaktive nga materialet bimore.

Ekstraktimi tejzanor – I gjithanshëm dhe i përdorshëm për çdo material botanik

A mund ta përdor ultratingullin tim të tipit sondë për nxjerrjen e kanabisit dhe psilocibinës? Përgjigja është: Po! Ju mund të përdorni ultratingullin tuaj për lëndë të para të shumta të ndryshme për të prodhuar ekstrakte me cilësi të lartë. Bukuria e teknikës së ekstraktimit me ultratinguj qëndron në përputhshmërinë e saj…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-extraction-versatile-and-usable-for-any-botanical-material.htm
Hielscher ultrasonicator UP400St për emulsione vaj në ujë

Molekula bioaktive të kapsuluara liposomale me ultratinguj

Ultratingulli është i njohur mirë se është shumë efikas në përgatitjen e formulimeve liposomale. Formulimet tipike të liposomeve përmbledhin vitaminën C, CBD, kurkuminën, kuercitinën, astaksantinën, peptidet dhe manipulojnë komponime të tjera bioaktive duke përdorur ultratinguj. Kapsulimi tejzanor i liposomeve është i thjeshtë, i shpejtë dhe…

https://www.hielscher.com/liposomal-encapsulated-bioactive-molecules-with-ultrasonics.htm
UP400St ngacmoi konfigurimin e nxjerrjes 8L

Përgatitja e ekstraktit të glicerinë të kanabisit me ultrasonikë

Nxjerrja e kanabisit në glicerinë është një mënyrë e rehatshme për të nxjerrë kanabinoidet drejtpërdrejt nga materiali bimor i thatë. Koncentratet e glicerinës së kanabisit mund të formulohen lehtësisht në çdo lloj produkti të injektuar me kanabis si p.sh. tinktura, vapa, përbërës për pjekje, locione etj. Ekstraktimi me ultratinguj…

https://www.hielscher.com/preparation-of-cannabis-glycerin-extract-with-ultrasonics.htm
Emulsifikimi me ultratinguj: Ultratingulli me fuqi është një metodë e besueshme dhe efikase për përgatitjen e nano-emulsioneve.

Emulsione vaj-në-ujë

Një emulsion përbëhet nga dy lëngje të papërziershme, të cilat janë të shpërndara imët në njëri-tjetrin. Për emulsionet vaj në ujë, faza vajore (faza e shpërndarë) përzihet në mënyrë të barabartë në fazën ujore (faza e vazhdueshme). Emulsifikuesit tejzanor janë të vendosur mirë për të përgatitur emulsione vaj në ujë…

https://www.hielscher.com/oil-in-water-emulsions.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.